Ty drevene sedacky tedy opravdu nejsou zadny ergonomicky zazrak, ale zase ze by me to tak poburovalo jako jistou damu ("no to je dreveny, to uz je jak bejvaly ty dobytcaky..."), to teda ne. Cestu Petriny - Vozovna Pankrac jsem prezil, normalni cestovni doba se na tech sedackach da vydrzet rekl bych bez problemu.
Krome ne-zcela dokonalych sedacek bych vytkl predevsim dvere, ktere svym hlomozem zcela prebiji dojem z jinak supertiche tramvaje. Oteviraji se pomalu a pusobi na mne dojmem, ze se pri kazdem dalsim otevreni uz zakonite musi zcela rozpadnout.
Jinak jizdni vlastnosti se mi zdaly naprosto standardni, akorat trochu neprijemy je rachot pri jizde pres krizeni, ktery bych rekl ze je asi srovnatelny s rachotem T3, jen clovek je jaksi "bliz" zdroji rachotu, tak to asi vic vnima. Oproti 14T rozhodne nebe a dudy.
Okolocestujici tramvaj take hodnotili veskrze pozitivne, nejvic me dostala mala holka, ktera sve babicce tahala za rukav se slovy "tahle tramvaj je o hodne hezci nez ta sedmnactka, ze jo"
Kazdopadne nutno uznat ze tah s "designem Porsche" byl od Skody naprosto genialni, coz dokazala jedna za mnou sedici pani slovy "no jo, skodovka, to jsou poznat zlaty cesky ruce, ne jak tamta Porsche, ta je hrozna"