Tramvajové modely a kolejiště
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové modely
Jasně, "střeva" jsou od Hallinga, jenže ten asi dodává pouze motory, ale komplet podlaha vybavená pohony, už bude od Hödla, ne? Nebo že by bylo možné si u Hallinga pořídit komplet podlahu pro vozy NGT6DD apod.?[/quote]
ano nějak tak...
ano nějak tak...
Jasně, "střeva" jsou od Hallinga, jenže ten asi dodává pouze motory, ale komplet podlaha vybavená pohony, už bude od Hödla, ne? Nebo že by bylo možné si u Hallinga pořídit komplet podlahu pro vozy NGT6DD apod.?DPmPET píše:Model vozů NGT 6 DD a NGT 8 DD je Ho"dl,ale střeva (pojezd)jsou od firmy Halling.Psal sem o pojezdu ,ne o modelu.V předchozích příspěvcích je odkaz na firmu Halling ,kde má ve svém výrobním programu pojezdy do těch potištěných kelímků od jogurtů(NGT 6,XXL a pod.)
DPmPET
Předchozí příspěvek ohledně firmy Halling byl informativního charakteru pro ostatní diskutujicí a přispěvatele tohoto tématu.
DPmPET
DPmPET
DPmPET píše:Tady zasílám pojezd od Hallinga pro potištěné (nízké)kelímky od jogurtu.Výrobní číslo-A,B,C HO(průměr kol 8,9,10 mm) D,E,F HOm(průměr kol 8,9,10 mm).Halling to má ve svém výrobním programu .
DPmPET
ale tohle jsem tam samozřejmě viděl také,nejsem takový hlupák...já myslel celou podlahu tak jak je tamta...to tam není,bohužel-nicmeně se nemíním dohadovat co kde mají,nemají ty obchody znám,takže to není až takový objev,ale tady to myslím je o modelech a ne přetahování se
Tady zasílám pojezd od Hallinga pro potištěné (nízké)kelímky od jogurtu.Výrobní číslo-A,B,C HO(průměr kol 8,9,10 mm) D,E,F HOm(průměr kol 8,9,10 mm).Halling to má ve svém výrobním programu .
DPmPET
DPmPET
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DPmPET píše:Model vozů NGT 6 DD a NGT 8 DD je Ho"dl,ale střeva (pojezd)jsou od firmy Halling.Psal sem o pojezdu ,ne o modelu.V předchozích příspěvcích je odkaz na firmu Halling ,kde má ve svém výrobním programu pojezdy do těch potištěných kelímků od jogurtů(NGT 6,XXL a pod.)
DPmPET
tohle vždy miluju,když někdo se začne vyjadřovat o určitých typech vozidel takovým způsobem...je to prostě bomba....,obvykle to bývá ten co by ho sám rád doma měl....
pro mě je důležité,že výrobek té firmy sedí na to co se pokouším vyrobit bez razantních úprav.Tento typ pojezdu jsem v nabídce Hallingu nějak nenašel....resp.přesně toto,podobný tam samozřejmě je
Model vozů NGT 6 DD a NGT 8 DD je Ho"dl,ale střeva (pojezd)jsou od firmy Halling.Psal sem o pojezdu ,ne o modelu.V předchozích příspěvcích je odkaz na firmu Halling ,kde má ve svém výrobním programu pojezdy do těch potištěných kelímků od jogurtů(NGT 6,XXL a pod.)
DPmPET
DPmPET
ano je od Hödla a jsem rad,že jsem ho před dvěma roky pro tuto tramvaj koupil....teď už je opravdu veliký problém,asi to co dále potřebuji již od něj neseženu,ani se neozýváWang píše:A nebude ten pojezd náhodou od Hödla? Jarda77 psal o čekání na komponenty z Německa, Halling je z Rakouska. Navíc v případě Hallinga žádné problémy s výrobou nejsou, to u Hödla některé zboží člověk už opravdu nesežene...Koukám že do modelu 14 T je použit pojezd do NGT 6 DD(Dresden) od Hallinga.
DPmPET
A nebude ten pojezd náhodou od Hödla? Jarda77 psal o čekání na komponenty z Německa, Halling je z Rakouska. Navíc v případě Hallinga žádné problémy s výrobou nejsou, to u Hödla některé zboží člověk už opravdu nesežene...Koukám že do modelu 14 T je použit pojezd do NGT 6 DD(Dresden) od Hallinga.
DPmPET
jako celek už ho měsíce firma nemá....vůbec teď nějak teď mají výrobu špatnou...pojezd se všude chová perfektně je zatížený na hodně místech přímo výrobcemmaayaa píše:Zajímalo by mě jak se chová ten pojezd na výhybkách.Nemá ten přední sunutej podvozek tendenci vypadávat?máš ho nějak zvlášť zatíženej?A ten podvozek že neni k dostání to myslíš jako přímo pohon(střední článek),nebo jako celek?
Zajímalo by mě jak se chová ten pojezd na výhybkách.Nemá ten přední sunutej podvozek tendenci vypadávat?máš ho nějak zvlášť zatíženej?A ten podvozek že neni k dostání to myslíš jako přímo pohon(střední článek),nebo jako celek?
DPmPET píše:Koukám že do modelu 14 T je použit pojezd do NGT 6 DD(Dresden) od Hallinga.
DPmPET
ale není od Hallinga,ale něco podobného to je, pár měsíců už vůbec není
Naposledy upravil(a) jarda77 dne 28.2.2011 23:33, celkem upraveno 2 x.
Koukám že do modelu 14 T je použit pojezd do NGT 6 DD(Dresden) od Hallinga.
DPmPET
DPmPET
Tak se hlásím s už rozřezanou 14T....ještě bude hodně pilování a tmelení...
už byla zkušebně projeta,sice bude mnoho úprav,ale půjde to,teď ovšem musím čekat na další komponent z Německa
Kdo by třeba chtěl vidět jízdu takto "rozvrtané" tramvaje ať si napíše na s.z.
už byla zkušebně projeta,sice bude mnoho úprav,ale půjde to,teď ovšem musím čekat na další komponent z Německa
Kdo by třeba chtěl vidět jízdu takto "rozvrtané" tramvaje ať si napíše na s.z.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DPmPET píše:No tak ten model byl motorizován v roce 2004.V té době se to začalo prodávat ,tak sem tento typ pojezdu použil do několik vozů T4D.Pohybovalo se to cenově do 2 000,-.Tedˇ preferuji spíš Hallinga(za stejnou cenu 1 pár pojezdů pro Vídenˇtyp E/E1).Autor fotečky je p.M.Mendl,já sem v té době jěště fotil na kinofilm.
DPmPET
tak pak joooo,protože já toto do té své Wany sháněl strašně dlouho,dnes se to zase už nedělá a i tak to zabírá určitou část prostoru pro cestující a tak jsem byl rád,že jsem sehnal ten co je přímo v podvozku,na můj vkus je škoda,že ten typ zmizel,ten mám pro Wanu od p.Barneta až bude,což by mělo být už brzy,tak tam pak bude i interiér a to bude super