Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
uzivatel35
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
O5 20 35 50 -odjezd z Petřin,tohle je přesně na minutu 15 minut
-
uzivatel35
osmnáctka jezdí o víkendu patnáct minut v intervalu,nevím,co se ti na tom nezdá,jiná linka tam nejezdí. Nedávno jsem byl na Pražském povstání,na zastávce stálo asi šest lidí,já jsem zde kolem stanice obcházel asi deset minut a za tu dobu osmnáctka nepřijela,takže musela jet chvíli předtím,než jsem vyšel z metra a stejně tam bylo docela dost lidí. Samozřejmě,že večer je to trochu lepší,protože jezdí tam zátahy do Vozovny,ale ty nejsou zas až tak platný,protože mimo svojí pravidelnou trasu nemají jízdní řád.OMH píše:Pravda, nemá smysl diskutovat s člověkem, který nezná základní informace o pražských tramvajích.uzivatel35 píše: dvě liny na pankráci spořilově a vinohradský (v případě té pankráci je blbé čekat o víkendu patnáct minut na zastávce,než přijede jediná tramvaj
Pravda, nemá smysl diskutovat s člověkem, který nezná základní informace o pražských tramvajích.uzivatel35 píše: dvě liny na pankráci spořilově a vinohradský (v případě té pankráci je blbé čekat o víkendu patnáct minut na zastávce,než přijede jediná tramvaj
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak můj návrh zní: Raději si to vyhoď z hlavy...uzivatel35 píše: Tak a teď mě zajímají vaše návrhy.
-
uzivatel35
Je to založené hlavně na
1. z Řep jiné spojení než na Žižkov (proto je linka 10 zrušena a přiznám se,že nepříliš povedeně rozkouskována
2 spojení Braník a Žižkov (řeší linka 21,která je zároveń vyřešen problém oslabení spojení řepy-žižkov
3 dvě liny na pankráci spořilově a vinohradský (v případě té pankráci je blbé čekat o víkendu patnáct minut na zastávce,než přijede jediná tramvaj
4.jednotná řada 1-23 (z čehož vyplunulo spousta těch nesmyslných vedeních,uznávám,že sem to měl trochu víc promyslet,hlavně mě mrzí,že jsem naprosto zrušil linku 2 v současné podobě,i když,ta stejně nebude mít po zprovoznění metra do Motola příliš velkou naději přežít,možná,že až bude TT Suchdol,tak jí tam pošlou jako špičkový napaječ buď v trase Suchdol-Divoká Šárka nebo Suchdol-Vypich.
1. z Řep jiné spojení než na Žižkov (proto je linka 10 zrušena a přiznám se,že nepříliš povedeně rozkouskována
2 spojení Braník a Žižkov (řeší linka 21,která je zároveń vyřešen problém oslabení spojení řepy-žižkov
3 dvě liny na pankráci spořilově a vinohradský (v případě té pankráci je blbé čekat o víkendu patnáct minut na zastávce,než přijede jediná tramvaj
4.jednotná řada 1-23 (z čehož vyplunulo spousta těch nesmyslných vedeních,uznávám,že sem to měl trochu víc promyslet,hlavně mě mrzí,že jsem naprosto zrušil linku 2 v současné podobě,i když,ta stejně nebude mít po zprovoznění metra do Motola příliš velkou naději přežít,možná,že až bude TT Suchdol,tak jí tam pošlou jako špičkový napaječ buď v trase Suchdol-Divoká Šárka nebo Suchdol-Vypich.
Mě stále zajímá ta tvoje odpověď, které se vyhýbáš!uzivatel35 píše:Tak a teď mě zajímají vaše návrhy.
-
uzivatel35
Ne,na křižobvatce nic točit nechci. Linku 2 bych vedl tam po dnešní dvacetšestce a želivského,pak na olšancké hřbitova a otamtud na hlavní nádraží jako dnešní 5 a pak zase zpátky na divokou šárku a to jen v uvedeném směru,aby se to nepletlo.
Jinak asi je něco pravdy na tom,že by se měli řešit jen dílčí změny,tedy dám do diskuze,problém č.1,všechny linky jedou u Řep na Žižkov,spojení s jinou oblastí, jen linkou 10 a to je dost dlouhé.Tři linky (když devět počítám dvakrát),jedou na Spojovací a všechny čtyři se střetávaj mezi NNŽ a Ohradou,problém č.2,na Bílou horu se mají spoje 22 vejít.Mohl bych pokračovat dál.
Tak a teď mě zajímají vaše návrhy.
Jinak asi je něco pravdy na tom,že by se měli řešit jen dílčí změny,tedy dám do diskuze,problém č.1,všechny linky jedou u Řep na Žižkov,spojení s jinou oblastí, jen linkou 10 a to je dost dlouhé.Tři linky (když devět počítám dvakrát),jedou na Spojovací a všechny čtyři se střetávaj mezi NNŽ a Ohradou,problém č.2,na Bílou horu se mají spoje 22 vejít.Mohl bych pokračovat dál.
Tak a teď mě zajímají vaše návrhy.
- Bobik
- Uživatel
Hlavně ta trasa ...Olšanská -NNŽ-Želva-Olšanská... to by mě zajímalo, jak to chceš zrealizovat.uzivatel35 píše:2 Divoká šárka-letná-Štros-nám.republiky-Olšanská-Nákl. nádr. Žižkov-Želivského-Olšanská..Špejchar (provoz celotýdenní)
Prosímtě, hlavně to neposílej na Ropid, protože to je tak blbý, že to má reálnou šanci na uchycení.
Jo a nějak se v těch nickách ztrácím, můžete mi prosím někdo pomoci? Aneb najdi 10 rozdílů mezi "uživatel33" a "uživatel35".
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zavolejte dušezpytceuzivatel35 píše:2 Divoká šárka-letná-Štros-nám.republiky-Olšanská-Nákl. nádr. Žižkov-Želivského-Olšanská..Špejchar (provoz celotýdenní)
13 Pankrác-NBS-Orionka...
Zajímá mě to odůvodnění, nikdy není (jako vždycky), hlavně že trháš rekordy v napsaných příspěvcích za den.uzivatel35 píše:Tak a tentokrát to dokážu odůvodnit a mám i připravený seznam nedostatků
18 Petřiny-Hradčanská-Malostranská-Újezd-Anděl-Radlice
Jo a "polovišní", asi polovišňový intervaly by mě taky zajímaly jak vypadají. Asi jako polotřešňový
Souhlasím. Výrazné přerovnávání netřeba. Spíš je potřeba řešit lokality, kde je rozdíl mezi poptávkou a nabídkou příliš vysoký a tedy počet spojů nadbytečný, případně naopak a pak předhodit úpravy.Jakub píše:Například mi netvrď, že na léta fungujícím linkovém vedení je potřeba změnit takovou velkou část linek. Očekával bych pouze dílčí změny.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Například mi netvrď, že na léta fungujícím linkovém vedení je potřeba změnit takovou velkou část linek. Očekával bych pouze dílčí změny.
Ehm, jsi tak trošku hyperaktivní a pořád vytváříš nějaké nesmyslné návrhy.uzivatel35 píše:A co je na tom tak špatného.Honza píše: Bůh nám žehnej, ať tě nepřijmou na ROPID.
-
uzivatel35
A co je na tom tak špatného.Honza píše:Bůh nám žehnej, ať tě nepřijmou na ROPID.uzivatel35 píše:Tak a tentokrát to dokážu odůvodnit a mám i připravený seznam nedostatků
(…)
Bůh nám žehnej, ať tě nepřijmou na ROPID.uzivatel35 píše:Tak a tentokrát to dokážu odůvodnit a mám i připravený seznam nedostatků
(…)