Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: Na znamení (podněty, názory, reakce)
To víš, takhle to dopadá, když se na jazyk rezignuje už ve škole. Hlavně že se všude používají "anglicismy", to je teď "IN". Mateřský jazyk už neovládá nikdo, bohužel především ti, co by nejvíc měli.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenom takovej jeden postřeh. V brožuře k akci zebra je jako 5. téma stanicování. Dobrá věc, ale nechápu, proč to nazvali slovem STANIČENÍ?:roll: Běžnému kaštanovi to může být sice jedno, ale staničení je něco trochu jiného. Na letáku jsem to zatím neviděl.
"...která má konečně ukončit nekonečné putování oblouku..."
pěkný
pěkný
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.prazsketramvaje.cz/showpage. ... 0430124106
Ano, jde jim to od ruky. Parta Masáků (z fotky zretelne poznatelne) bkv a hlavně demolice tratí umí více než dobře. Zvlaste kdyz je diriguje M.N. Stojinové kolejnice jsou z důvodu využití jedné novinky v kolejové síti - pevne jizdni drahy systemu rheda.
Ano, jde jim to od ruky. Parta Masáků (z fotky zretelne poznatelne) bkv a hlavně demolice tratí umí více než dobře. Zvlaste kdyz je diriguje M.N. Stojinové kolejnice jsou z důvodu využití jedné novinky v kolejové síti - pevne jizdni drahy systemu rheda.
- Absolut
- Moderátor
Tu hračku ze Zenklovy bych nenazýval finišerem... Je to jen lať na litý asfalt, akorát že automatická a né ve formě prkna drženého ručně pracovníky... Není to špatná věcička, ve větším ji vlastní PSVS a bývá vidět docela často i při rychlých opravách komunikací, tuhle jsem to potkal v nějakým odbočováku na Jižní spojce...
- Bobik
- Uživatel
Dobrá, nicméně to nic nemění na věci, že celá ta oblast je tam nedomyšlená. Jak tram - umístění zastávek, vedení přes náměstí o kterém se neví jak bude a jestli bude, zatím samá fáma, tak i auta - přes veškeré ubezpečování a vizualizace jak to bude klidné a krásné až bude doprava v tunelu (jo , papír toho snese) mi nikdo nebyl schopen odpovědět kam se poděje doprava z magistrály, která tvoří tak 1/3-1/2 provozu ve Veletržní a přes Letnou (no kam by se poděla, nikam, pojede tam co doposud a do tunelu vjede na Spartě).
To o čem mluvíte, jen potvrzuje to diletantství jež tomu vládne - jak to že se neví kdo to zaplatí, jakto že se to neprojednalo (jakto že se o to radnice nezajímá)?
Jakto, že stále nechápu, že politici na lidi se.ou
To o čem mluvíte, jen potvrzuje to diletantství jež tomu vládne - jak to že se neví kdo to zaplatí, jakto že se to neprojednalo (jakto že se o to radnice nezajímá)?
Jakto, že stále nechápu, že politici na lidi se.ou
- Absolut
- Moderátor
Pane Bobík, to není úplně pravda. Tráva končí v místě, kde stavba zjistila, že dělá něco, o čem se neví, kdo by to měl převzít a zaplatit, protože to sice bylo na vizualizacích a v projektu, ale nebylo to projednáno s budoucími správci.
- Bobik
- Uživatel
Add Letná, Sparta a tak.
Vzhledem k tomu, že zde bydlím, tak jsem chtěl původně napsat co si o zdejším úpravách opravdu myslím, avšak protože forum všechna nevhodná slova vyhvězdičkuje, usoudil jsem, že patnáct řádků hvězdiček by nejspíš nebylo ono....
No rozdíl mezi P-6 a P-7 je jasný na první pohled - tam co končí tráva, tam začíná P-7.
Vzhledem k tomu, že zde bydlím, tak jsem chtěl původně napsat co si o zdejším úpravách opravdu myslím, avšak protože forum všechna nevhodná slova vyhvězdičkuje, usoudil jsem, že patnáct řádků hvězdiček by nejspíš nebylo ono....
No rozdíl mezi P-6 a P-7 je jasný na první pohled - tam co končí tráva, tam začíná P-7.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
To je hlavně špína jak sviňa....MOp píše:metrak: To neni spina, to je rozskrabany povrch od klouzani desek po sobe.
- Bobik
- Uživatel
Aha. No možná by nebylo od věci to napsat do popisku, já to taky považoval hlavně za špínu.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
metrak: To neni spina, to je rozskrabany povrch od klouzani desek po sobe.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A k té druhé fotce. To snad mají myslím všechny 14T. Všiml jsem si toho už při dodání
Ono, když ta tramvaj stojí v depu v rovině, tak se do toho místa uklizečka těžko hadrou dostane...malesak píše:http://prazsketramvaje.cz/kratasy/obraz ... c01079.jpg To vypadá jako astra po 10+ letech provozu.
http://prazsketramvaje.cz/kratasy/obraz ... c01079.jpg To vypadá jako astra po 10+ letech provozu.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ad výluka u Národního divadla: času na focení je víc, uzavírka začne až na konci března (o přesném termínu jsem zatím neslyšel).