Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 19T Wroclaw
Na netu jsem našel zajímavou fotografii čel vozů 19TKY A 16TKY.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Jj, vždycky se tomu říkalo "kolej smrti", tak třeba to něco znamená...9001 píše:V sobotu jsem z Jižní spojky viděl stát jednu 14T na koleji mezi odstavenými T3. Snad to není další směr ubírání těchto vozů.
Druhá postává na druhé straně u hřiště, na 9122 už Škoda zapracovala, takže je víceméně komplet pro zkušebky.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu jsem z Jižní spojky viděl stát jednu 14T na koleji mezi odstavenými T3. Snad to není další směr ubírání těchto vozů.
Jak to vlastně vypadá s prohlídkami? Jak ze strany ÚD i Škody.
Jak to vlastně vypadá s prohlídkami? Jak ze strany ÚD i Škody.
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ev.č. 9153 vozí CVR Turkish airlines.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To není o našem hejbání kostrou, míček je na straně škodofky a záleží jak se k tomu ona postaví.
Jestli tak jako v případě 9111, tak na můj návrh stohování opravdu dojde...
Jestli tak jako v případě 9111, tak na můj návrh stohování opravdu dojde...
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nemluvím za dílny, ale jestli nehejbnou kostrou, tak je problém, že v brzké budoucnosti se v provozu neobjeví povícero vozů, protože budou mít najeté km do PÚ... To samé čeká a 15T, ale na to je dost brzy.... 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je tedy výhled doby opravy vozů co tam máte? Jestli to bude stejný ležák jako 9111 a nebo už se přišlo jak na to a už to půjde jak na běžícím pásudemon píše:To teda objevuješ, do provozu se vrátila před dvěma měsíci.
U nás už jí nahradily další tři kousky a skorem už je třeba vymýšlet, kde ty, dle našeho pana nejvyššího "bezúdržbové", vozy budeme skladovat.
Navrhoval jsem ty vraky skládat na koleji smrti na sebe, ale buhvíproč to neprošlo...
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dneska třeba na d-16Jamie píše:všiml jsem si, že legendu 9111 už pustili z basy a vesele si to drandí s cestujícímia pořád je Komerční
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To teda objevuješ, do provozu se vrátila před dvěma měsíci.
U nás už jí nahradily další tři kousky a skorem už je třeba vymýšlet, kde ty, dle našeho pana nejvyššího "bezúdržbové", vozy budeme skladovat.
Navrhoval jsem ty vraky skládat na koleji smrti na sebe, ale buhvíproč to neprošlo...
Asi objevuju Ameriku, ale všiml jsem si, že legendu 9111 už pustili z basy a vesele si to drandí s cestujícími
a pořád je Komerční 
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
toto video už tu kolujehyaho píše:Dovolím si zde hodit odkaz na zajimavé video neznámého autora o sunutí 9117Hhoonnzzaa píše:Ve 14:35 kolona tramvají od Klamovky na Kotlářku. Před zastávkou Klamovka DC zdechlá 9117 (PRE). Již spojená se soupravou T6A5.
http://www.youtube.com/watch?v=PydGKl3ep70
Dovolím si zde hodit odkaz na zajimavé video neznámého autora o sunutí 9117Hhoonnzzaa píše:Ve 14:35 kolona tramvají od Klamovky na Kotlářku. Před zastávkou Klamovka DC zdechlá 9117 (PRE). Již spojená se soupravou T6A5.
http://www.youtube.com/watch?v=PydGKl3ep70
to víš, to není zrychl, aby přebytek pobralBrejšín píše:Ale asi něco divného v napájecí soustavě
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A další zdechlá 14T právě nyní totálně zasekala smyčku Sídliště Řepy.
Kolona jak za starých dobrých časů linky 9 bez střídaných pauz (kdo pamatuje) tedy až na rovinku ke stanici Blatiny.
Kolona jak za starých dobrých časů linky 9 bez střídaných pauz (kdo pamatuje) tedy až na rovinku ke stanici Blatiny.
Nazpět již vlastní silou.
Ale asi něco divného v napájecí soustavě, bo během hodiny tam klekly dvě 14T a dvě soupravy T6
Ale asi něco divného v napájecí soustavě, bo během hodiny tam klekly dvě 14T a dvě soupravy T6