Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- honza121ludvik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
Teď dostavaj z Řep Karosy...že by začaly klekat Sory
.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V Hostivaří mají asi zase nedostatek kloubů. Dnes jsem potkal na 133 klasiku SOR.
honza121ludvik: Dle mých informací Sorky na Kačerov naštěstí jenom klouby a budou asi v létě. Nasazení bych potom viděl především na linku 205 a poté od každé kloubé linky něco.
- honza121ludvik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevite někdo, jak to bude se Sory na Kačerově. Kdy a kolik jich prijde.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ze ZOO do Vršovic...
rozjezd kloubáku na lince 139 s kouřovými efekty, následný průjezd 9132 na lince 7
http://www.youtube.com/watch?v=et_KG_SHUvQ
rozjezd kloubáku na lince 139 s kouřovými efekty, následný průjezd 9132 na lince 7
http://www.youtube.com/watch?v=et_KG_SHUvQ
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přece ten plácek u ZOO zase tak starý nebude a někdo to podepsal. Škrtne tam jak Citybus tak i B732.
A vzhledem k tomu co jsem si všiml u pár SORek, tak míst ještě daleko víc než ZOO a Vršovice (odřený někdy až na laminát pod předním světlem)
A vzhledem k tomu co jsem si všiml u pár SORek, tak míst ještě daleko víc než ZOO a Vršovice (odřený někdy až na laminát pod předním světlem)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to bys ale musel být jedna a tatáž osoba, kompetentní k oběma rozhodnutím a to bys zcela jistě býti nemohl. 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se s klidným svědomím podepsal pod nalití 5cm asfaltu, nebo naopak okopání nadbytečných 5cm chodníku 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale asi vadí, pokud to tak opravdu je, ale opravdu musíme mít mermomocí takových míst víc ?9001 píše:A že u ZOO když řidič jede o trochu rychleji tak brousí celý zadek busu to nikomu nevadí. mě osobně přijde, že se snaží dělat za každou cenu něco proti...
A kdyby byla ta zodpovědnost, podepsat se pod vědomé ničení busů, opravdu by jsi to s klidným svědomím udělal ?
Dost pochybuju...
-
gabuliatko
- Uživatel
Obávám se, že tato operace nebude jednoduchá. SŽDC asi nemuže dát do správy svůj pozemek TSK, to asi bude muset prodat městu. A město na něj nebude mít peníze ... Pak se zjistí, že je tam nějaké ochranné pásmo ... Možná bude jednodušší předelat silnici z/na kterou se odbočuje. Jen mne udivuje, že se prodloužení plánuje už rok ...Radek píše:Informace z druhé ruky: jde o malý kousek, kde bus při odbočování škrtá zadkem o chodník. Současně se zjistilo, že prostor patří SŽDC a nyní běží jednání o převodu do správy TSK.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Radku, super, díky! Konečně tomu začínám rozumět. I když samotná zpráva moc super neni. Jak by řekl klasik "a takové spory o dítě se kolikrát táhnou léta, to dítě už je třeba penzista a ten spor o něj pořád běží, a vy platíte ty soudní výlohy a ten spor běží a běží a vy platíte a platíte a toho rozsudku se možná ani nedožijete".
9001: právě to mi taky přijde, ale nechápu, komu to může vadit. Občanům (ať už běžným nebo i politikům)? Vždyť rámusu tam mají tak jako tak dost z nádraží. Cestujícím snad ne, když jim to usnadní přestup. A pokud by to snad, nedej bože, vadilo SŽDC
, tak platí moje výše zmíněná citace DJC.
9001: právě to mi taky přijde, ale nechápu, komu to může vadit. Občanům (ať už běžným nebo i politikům)? Vždyť rámusu tam mají tak jako tak dost z nádraží. Cestujícím snad ne, když jim to usnadní přestup. A pokud by to snad, nedej bože, vadilo SŽDC
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A že u ZOO když řidič jede o trochu rychleji tak brousí celý zadek busu to nikomu nevadí. mě osobně přijde, že se snaží dělat za každou cenu něco proti...
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Informace z druhé ruky: jde o malý kousek, kde bus při odbočování škrtá zadkem o chodník. Současně se zjistilo, že prostor patří SŽDC a nyní běží jednání o převodu do správy TSK.krtinek píše:Tak to teda nechápu, kdo prohlásil nevyhovující stav vozovky. Všude možně se jezdí po daleko horších komunikacích a zdejší chodník? Vždyť to je proti jiným místům tépich.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda nechápu, kdo prohlásil nevyhovující stav vozovky. Všude možně se jezdí po daleko horších komunikacích a zdejší chodník? Vždyť to je proti jiným místům tépich.
Nejde mi ani tak o důležitost (i když důležité to taky je, a jasně, že jsou i další důležitejší věci), spíš je mi smutno z toho, že máme banální problém s velmi prostým a finančně nenáročným řešením a trvá několik let, než se začne řešit, a potom několik měsíců, než je vyřešen. Přitom na ono řešení stačí týden. Ale to by nesměl existovat úřední šiml
Nejde mi ani tak o důležitost (i když důležité to taky je, a jasně, že jsou i další důležitejší věci), spíš je mi smutno z toho, že máme banální problém s velmi prostým a finančně nenáročným řešením a trvá několik let, než se začne řešit, a potom několik měsíců, než je vyřešen. Přitom na ono řešení stačí týden. Ale to by nesměl existovat úřední šiml
Nádr. Vršovice prý kvůli nevyhovujícímu stavu vozovky a chodníku a kdysi se mluvilo o konci dubna, tak snad to chvíli vydržíš. Je tolik důležitějších věcí, ale tady je všechno na sto let... 
Mop: 9557
Dnes jezdí podobná sestava...
Mop: 9557