U přejezdu Průběžná/Na Hroudě zpomalil kvůli bezpečnosti aut, které byly schované za autobusem a následně profesionálně zabránil sražení jedné holky. Sluchátka na uších a nerozhlédla se.
Ještě jednou gratulace
Moderátor: TRAM-FÓRUM
A v jaký době by to bylo jinak?Pavel Vrtiška píše: To je v dnešní době bohužel pravda.
To je v dnešní době bohužel pravda.Honza píše:Dobře nám tak, škodu zaplatíme z daní…Pavel Vrtiška píše: Dobře jim tak![]()
Naprostej souhlas... A díkydemon píše:Ano, kvalita fóra je taková, jakou jí dělají diskutující a že k té kvalitě přispíváš měrou vrchovatou....
Pokud sem autor dá fotky a okomentuje je svým osobním postřehem, tak byť se ti to líbit nemusí, nevidím v tom nic bulvárního, natož zaujatého.
Ano, kvalita fóra je taková, jakou jí dělají diskutující a že k té kvalitě přispíváš měrou vrchovatou....9001 píše:Co by jste řekli tohle trochu omezit? Pak se nesmíme divit, že kvalita fora je tam kde je.
Dobře nám tak, škodu zaplatíme z daní…Pavel Vrtiška píše: Dobře jim tak![]()
Dobře jim taktramvajka píše:Sice to nemá s tramvajema nic moc společnýho, jen trošku, ale dnes v 13:40 "pěkná" nehoda na Želivského ...Policie si holt myslí, že má asi přednost všude... A ani majáky neměli zaplý ...
Tak to jo, tak alespoň si mě uklidnil, PepoPepa píše:Kouknu a vidim... Ta jezdí hned od vrácení do SA (13.5.)Třeba v sobotu byla na 7
Kouknu a vidim... Ta jezdí hned od vrácení do SA (13.5.)tramvajka píše:Chci se zeptat, viděl někdo z Vás už v provozu vůz 8634, který se onehdá vrátil z dílen? Já jen že už jsem jí ve Strašnicích viděl, ale na lince jsem ještě to štěstí neměl, a rád bych si jí někde blejsknul.