A to fakt chtěj celé podolí vyměnit přes prázdniny? Nebo to bude oprava jako v Zenklově, kde i po opravě opět před Stejskalovou s kopce nyní visí 10...mart337 píše:Podolí začíná už za měsíc a ND-Staroměstská je taky nějak v 2.pol. na plánu.
Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové tratě
No jo. Je to hezký tankodrom, zrovna tak jako Podolí. Je to daň tomu, že tam budou generální reko. Jinak by to už bylo dávno opravené.
Podolí začíná už za měsíc a ND-Staroměstská je taky nějak v 2.pol. na plánu.
Podolí začíná už za měsíc a ND-Staroměstská je taky nějak v 2.pol. na plánu.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
To jo, no. O víkendu jsem tam jel 17 a docela jsem zíral, jak to tam vypadá... Snad jedinej kousek, co za něco stojí, je okolo Karlovek, kde se to dělalo po povodních.9001 píše:Dnes jsem měl tu čest jet po nábreží od Národního divadla k Karlovým lázním a skoro bych řekl, že to je tankodrom než trat. Jeden panel propadlý fakt fest, další hodně nakřákláplé.
vjezd do vozovny KobylisyKalanis píše: Nápověda: Schválně jsem psal oblast a ne trať... Navíc reko je taktéž (relativně) nedávné.
Důkaz z dneška:
Kolej ZC na nadjezdu na Zlíchově stojí taky pěkně za prd...
Nápověda: Schválně jsem psal oblast a ne trať... Navíc reko je taktéž (relativně) nedávné.
Důkaz z dneška:
Nápověda: Schválně jsem psal oblast a ne trať... Navíc reko je taktéž (relativně) nedávné.
Důkaz z dneška:

- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem měl tu čest jet po nábreží od Národního divadla k Karlovým lázním a skoro bych řekl, že to je tankodrom než trat. Jeden panel propadlý fakt fest, další hodně nakřákláplé.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Neobešlo se to výměnou oken v domech mezi Podbabou a novou smyčkou, která má být provedena?pawel píše:před nějakou dobou se tu mluvilo o tom, že novostavba TT je v této klasické podobě podle ČSN (narozdíl od DIN aj.) prakticky neprosaditelná. viz protihlukové stěny na radlické. jak se podařilo přepálené normy obelstít v podbabě?
před nějakou dobou se tu mluvilo o tom, že novostavba TT je v této klasické podobě podle ČSN (narozdíl od DIN aj.) prakticky neprosaditelná. viz protihlukové stěny na radlické. jak se podařilo přepálené normy obelstít v podbabě?
-
Pavel Vrtiška
- Uživatel
To nám to ty práce ale rychle postupují.TramM píše:Zde si dovolím...pokud chcete koukněte..stav tratě na Nádraží Podbaba k dnešnímu dni (29.5.2011)![]()
http://www.flickr.com/photos/63443716@N ... 834218152/
No a na podzim bude pekna fotecka z vpu od naproti ze strechy.
Zde si dovolím...pokud chcete koukněte..stav tratě na Nádraží Podbaba k dnešnímu dni (29.5.2011)
neni to třeba to na Ostrčiláku?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nějaká nápověda
Takhle z voleje to nedám...
Takový ten "dvoudrátkový" volný pro přímé t-bus úseky 
Naposledy upravil(a) Karosák dne 29.5.2011 20:03, celkem upraveno 1 x.
Jeden rychlý - všiml jsem si, že aspoň na jednom místě v Praze je na troleji použito pár trolejbusových závěsů (a nějaké tbusové tratě to nejsou). Asi se tam ocitly při rekonstrukci návazné oblasti. Kdo je schopen tipnout kde?
(Řidiče vylučuju, těm by to došlo.)
Tak nám do Kobylis zavítala brusná kampaň
- a nedá se u toho usnout...