Poznáte místo na fotografii? (Odpovědi pomocí Soukr.Zpráv)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poznáte místo na fotografii?
další fotka kde nevím kde to je. myslím si, že by to mohlo být tam kde dneska tramvaj nejezdí. ale je to rušná ulice.
uvidíme zda mě to někdo potvrdí. foto z pohádky o staré tramvaji.
uvidíme zda mě to někdo potvrdí. foto z pohádky o staré tramvaji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jen doplním -moje fota jsou z filmu Hudba z marsu, film i s Marvanem - mnozí poznali Václavák nad koněm ...
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trojúhelník Sparta, křižovatka U Sparty x Na Výšinách... Snadmixik píše:hledám toto místo. je to z pohádky o staré tramvaji. předem říkám, že nevím kde to je. proto dávám pár fotografii které by ten "jedno kolejný trojúhelník" mohl identifikovat. možná pomohou i budovy za tramvají. ale vůbec bych se nedivil kdyby tam nezůstalo nic.
EDIT: Věžička na třetím obrázku je letenská vodárna.
V dlažbě na Letenském náměstí jsou v dlažbě vidět stopy.
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hledám toto místo. je to z pohádky o staré tramvaji. předem říkám, že nevím kde to je. proto dávám pár fotografii které by ten "jedno kolejný trojúhelník" mohl identifikovat. možná pomohou i budovy za tramvají. ale vůbec bych se nedivil kdyby tam nezůstalo nic.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ja si myslím, že tam ta jeho budova je,neboť ta zmiňovaná budova je snad nově postavená a zasahuje až tam,nebo aspoň ten průjezd.MM-Mikulovsky píše:Souhlasím s chemikem - i když dle mne trochu nesedípáč podle mne jeho budova je snad ta rohová = místo těch stojících domů na rohu ulic vpravo vedle díry.9001 píše:...nad dírou má jedno ze sídel můj zaměstnavatel.
Pan 9001 to asi myslel obrazně, nad jámou, jako nad jámou, žeMM-Mikulovsky píše:Souhlasím s chemikem - i když dle mne trochu nesedípáč podle mne jeho budova je snad ta rohová = místo těch stojících domů na rohu ulic vpravo vedle díry.9001 píše:...nad dírou má jedno ze sídel můj zaměstnavatel.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s chemikem - i když dle mne trochu nesedí
páč podle mne jeho budova je snad ta rohová = místo těch stojících domů na rohu ulic vpravo vedle díry.9001 píše:...nad dírou má jedno ze sídel můj zaměstnavatel.
Takže jsme se dopátrali k tomu, že pan 9001 dělá u ČSOB 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
egee: Tak tohle jsem poznal i já a to už je co říct. Jenom bych asi doplnil, že nad dírou má jedno ze sídel můj zaměstnavatel. 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
egee: Odpovědí Ti snad může být viewtopic.php?f=23&t=567&st=0&sk=t&sd=d ... 85#p134865.
Jinak za sebe jsem již tuto věc zde uzavřel - jen bych byl velmi vděčen za SZ odpovědi (případně fotky) na otázku Prosím majitele či znalce nějaké starší takové nádoby, aby zejména porovnaly její úchyt s tím nejlépe viděným na 4. přiložené fotce, který díky vytvoření z pásoviny při naplnění nádoby (nejen z mého zjištění) "pěkně" řeže do ruky i přes rukavici. MUSÍM SE TÁZAT PROČ NÁDOBA, JEŽ JE SOUČÁSTÍ TRAM ZA DESÍTKY MILIONŮ NEMŮŽE MÍT ÚCHYT PRAKTTIČTĚJŠÍ - NAPŘ. Z "KULATINY"?
Jinak za sebe jsem již tuto věc zde uzavřel - jen bych byl velmi vděčen za SZ odpovědi (případně fotky) na otázku Prosím majitele či znalce nějaké starší takové nádoby, aby zejména porovnaly její úchyt s tím nejlépe viděným na 4. přiložené fotce, který díky vytvoření z pásoviny při naplnění nádoby (nejen z mého zjištění) "pěkně" řeže do ruky i přes rukavici. MUSÍM SE TÁZAT PROČ NÁDOBA, JEŽ JE SOUČÁSTÍ TRAM ZA DESÍTKY MILIONŮ NEMŮŽE MÍT ÚCHYT PRAKTTIČTĚJŠÍ - NAPŘ. Z "KULATINY"?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No skutečně bylo při seznámení s vozem rozhodně nejen mě instruktorem řečeno, že sice mi nádobu a násypky ukazuje, ale že to potřebovat v praxi rozhodně nebudeme - asi zejména toto přispělo k mému zapomenutí umístění (a podoby - včetně velikosti) nádoby na písek nejen mnou, ale i pár dalšími kolegy, jichž jsem se na to dnes na konečných l. 11 ptal.
Jinak v nitřní výklopná násypka dle mne k uhláku OK - celý jeho obsah šel dovnitř.
Doplnit jsem si to chtěl, páč nenapadla mne jiná možnost, jak se zbavit otravného pípání při naskočení informace "nedostatek písku v 5L" (což je třetí podvozek vlevo), která po čase zase zmizela a pak naskočila a tak dokola (jak se písek jízdou z/do svahu apod. v pískovači přesýpal) a plus od té chvíle začala TRAM častěji signalizovat skluz jednotlivých podvozků, což bylo znát i pocitově.
A zkusil jsem si i trochu doplnit přední přes trychtýř a taky mne to šlo (asi i díky mé výšce) dobře, zejména osoby menšího vzrůstu by asi mohly mít problémy.
Jinak v nitřní výklopná násypka dle mne k uhláku OK - celý jeho obsah šel dovnitř.
Doplnit jsem si to chtěl, páč nenapadla mne jiná možnost, jak se zbavit otravného pípání při naskočení informace "nedostatek písku v 5L" (což je třetí podvozek vlevo), která po čase zase zmizela a pak naskočila a tak dokola (jak se písek jízdou z/do svahu apod. v pískovači přesýpal) a plus od té chvíle začala TRAM častěji signalizovat skluz jednotlivých podvozků, což bylo znát i pocitově.
A zkusil jsem si i trochu doplnit přední přes trychtýř a taky mne to šlo (asi i díky mé výšce) dobře, zejména osoby menšího vzrůstu by asi mohly mít problémy.
Nevybavuji si, že by někdo z řidičů na trati doplňoval písek ve 14T. I když signalizuje nedostatek písku, pořád ho má dostatek. A když ne v jednom zásobníku, tak v ostatních určitě. A řekl bych, že u 15T tomu nebude jinak. Spíš vidím problém v doplňování písku, kdy při dosypávání relativně malými otvory bude všude písek okolo. A co se týká mechanizovaného naplňování pískem, tak tato vymoženost je zatím jen v Motole a to ještě jenom na jedné straně a díky zdlouhavému naplňování se to stejně dělá většinou ručně kbelíkem.9001 píše:Tak to by mě fakt nenapadlo. Jinak vám moc nezávidím až budete běhat kolem čumáku v závějích sněhu...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mě fakt nenapadlo. Jinak vám moc nezávidím až budete běhat kolem čumáku v závějích sněhu...
Aspon co já si vzpomínám, tak v T3 byly jenom klasické kýble a pankráčtí měli takové roztomilé malé plechovky.
Aspon co já si vzpomínám, tak v T3 byly jenom klasické kýble a pankráčtí měli takové roztomilé malé plechovky.