Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Provoz fóra

Příspěvek od Proxy » 27.8.2011 16:55

Tonda Ježek píše:
Proxy píše:Pánové,
týden jsem byl na dovolené, takže si dovolím nahlédnout z venku. Nebyl jsem u začátku sporu a přiznávám, že nějaký moderátor občas ujede - ani já nejsem bez chyby. Daleko víc mne však překvapuje, že se o tom jednom omylu diskutuje 5 dní v kuse :shock: Navrhuju tuto diskuzi již uzavřít, protože tím jen všichni plýtváme svým čase a cenným webovým prostorem.
A není třeba ta pěti denní diskuse signálem, že omylů ze strany moderátorů bylo v poslední době více než je zdrávo a uživatelům už dochází trpělivost?
Tondo, nesmíš zapomínat, že moderátor je také jenom uživatel, ale akorát máme rozšířená některá práva. Nikdo z moderátorů nejsme lidé z venku, ale všichni zde už několik let diskutujeme a sdílíme zjištěné novinky stejně jako ostatní. Vždyt to přeci dobře víš sám.
Pokud poslední dobou dochází k většímu počtu zásahů moderátorů, tak je to spíš signál, že na tram-foru vládne větší čurbes, který je potřeba kočírovat, aby se zajímavé informace neztrácely v hromadě balastu. Spíš než moderátoři by se podle mne měli ostatní zamyslet, jestli chtějí mít z tram-fora bezduchý chat nebo raději přehledný zdroj novinek a zajímavostí. Tram-forum bude vždy vypadat podle svých uživatelů.

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 27.8.2011 15:40

chemik píše:a to zpřehlednění spočívá v tom, že se ty diskuze budou promazávat častějc?
Ono podle nové struktury budou mezi sebou diskutovat už jen moderátoři, protože jak někdo jiný něco napíše tak se mu to ihned preventivně smázne a bude klid. Jo a hlavně se neptat (-X to už by byl úplný vrchol drzosti. Mě se líbí jak jak dokáží moderátoři držet bobříka mlčení. Ono napsat, já vím kdo to udělal a neřeknu to, je taky dobrá odpověď. =D>

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 27.8.2011 13:42

a to zpřehlednění spočívá v tom, že se ty diskuze budou promazávat častějc?

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 27.8.2011 13:11

Proxy píše:Pánové,
týden jsem byl na dovolené, takže si dovolím nahlédnout z venku. Nebyl jsem u začátku sporu a přiznávám, že nějaký moderátor občas ujede - ani já nejsem bez chyby. Daleko víc mne však překvapuje, že se o tom jednom omylu diskutuje 5 dní v kuse :shock: Navrhuju tuto diskuzi již uzavřít, protože tím jen všichni plýtváme svým čase a cenným webovým prostorem.
A není třeba ta pěti denní diskuse signálem, že omylů ze strany moderátorů bylo v poslední době více než je zdrávo a uživatelům už dochází trpělivost?
O omylu tu mluvíš první Ty, zatím jsme se (pokud tedy mohu psát za obyčejné uživatele) ze strany moderátorů dočkali posměchu (jste neschopní si to najít - mimochodem, tento příspěvek od OMH raději chlapsky zmizel, zbyl tam jenom ten druhý) a povýšenosti (my si budeme mazat co chceme a nikomu do toho nic není). A toto se novou strukturou fóra neodstraní ...

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 27.8.2011 13:03

Pánové,

Jinak snad mohu prozradit, že v současnosti s moderátory chystáme na fórum významné novinky, které povede k větší přehlednosti a uživatelsky příjemnější diskuzi.

Tím vám všem děkuji za váš názor a pojďme zase diskutovat o pražských tramvajích @3668

willyjeff
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od willyjeff » 27.8.2011 12:47

Tak pokud jste, milí moderátoři, nastavili ten kurz z diskuzí, kde se zamykají a mažou témata "v nejlepším", můžete nás o tom alespoň informovat. Že se podobné věci budou nyní na T-F dít. Že když budeme diskutovat o tramvajové dopravě v Praze, tak může naše diskuze být znenadání vymazána bez udání důvodu. Ale prostě jen tak najednou si něco rozhodnout a pak se divit, že se nám to nelíbí...No je to jako kdyby jsem s linkou 19 zajel rovnou ještě s lidma do Vozovny, že už mě to jako nebaví a hrozně se divil, komu všemu se mé jednání nelíbí...

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 27.8.2011 11:50

kdyby byla diskuze vulgární a týkala se ceny banánů ve vietnamské večerce v Lazarské, chápal bych důvod jejího odstranění...
Tonda Ježek to napsal krásně!

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 27.8.2011 11:32

Tonda Ježek píše:
trainzjohny píše:Tento můj názor bere čistě jako uživatele ne moderátora.
To co tu předvádíte je skoro až dětinské. Jeden přes druhýho tu křičíte jak vám někdo zboural bábovičku a jak je to děsně nespravedlivé.
Ono to spíš bude tím, že moderátor (konkrétně OMH) obvinil diskutující kteří se, dle mého názoru oprávněně, ptali na osud rozjeté diskuse, z neschopnosti si ji najít (ač to pro obyčejného diskutujícího nebylo možné). Tím proti tomuto zásahu popudil spoustu lidí, kteří by to třeba v tichosti přešli (včetně mě).
trainzjohny píše:Co chodím na jiná fóra z jiných žánrů tak tam moderátoři přesouvají diskuze, mažou příspěvky i celá témata, zamykají diskuze "v nejlepším"... a nejen že nikomu nic neříkají (maximálně napíšou, neřešte to), ale ještě ti všichni ostatní drží ústa, protože vědí (nebo věří) že nějaký důvod k tomu ten či onen moderátor měl.
Ale taky existuje spousta diskusí kde je pořádek, moderátoři mají autoritu, ke slušným diskutujícím se chovají slušně, diskuse je přehledná a člověk tam najde, co potřebuje. A teď si položme otázku - je lepší si brát příklad z těch diskusí kde je bordel nebo z těch, kde to funguje?
=D> =D> =D>

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 27.8.2011 11:24

trainzjohny píše:Tento můj názor bere čistě jako uživatele ne moderátora.
To co tu předvádíte je skoro až dětinské. Jeden přes druhýho tu křičíte jak vám někdo zboural bábovičku a jak je to děsně nespravedlivé.
Ono to spíš bude tím, že moderátor (konkrétně OMH) obvinil diskutující kteří se, dle mého názoru oprávněně, ptali na osud rozjeté diskuse, z neschopnosti si ji najít (ač to pro obyčejného diskutujícího nebylo možné). Tím proti tomuto zásahu popudil spoustu lidí, kteří by to třeba v tichosti přešli (včetně mě).
trainzjohny píše:Co chodím na jiná fóra z jiných žánrů tak tam moderátoři přesouvají diskuze, mažou příspěvky i celá témata, zamykají diskuze "v nejlepším"... a nejen že nikomu nic neříkají (maximálně napíšou, neřešte to), ale ještě ti všichni ostatní drží ústa, protože vědí (nebo věří) že nějaký důvod k tomu ten či onen moderátor měl.
Ale taky existuje spousta diskusí kde je pořádek, moderátoři mají autoritu, ke slušným diskutujícím se chovají slušně, diskuse je přehledná a člověk tam najde, co potřebuje. A teď si položme otázku - je lepší si brát příklad z těch diskusí kde je bordel nebo z těch, kde to funguje?

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 27.8.2011 11:03

Moderátoři si stěžují, že diskuse jsou nepřehledné ... :roll:
Klasik by nejspíše pravil - Je cosi shnilého ve státě dánském

7036
Uživatel

Příspěvek od 7036 » 27.8.2011 10:59

:auto
Naposledy upravil(a) 7036 dne 14.12.2011 15:39, celkem upraveno 1 x.

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMH » 27.8.2011 10:51

Fořtík píše:...vůbec bych se jim nedivil, kdyby sem přestali chodit či přispívat. A že takoví v historii fóra byli...
Ano, to mě mrzí, že už jsem nechodí diskutovat Petr, Mr.Cross, MF,... A myslím, že ti odešli právě z důvodu stavu, jak fóru vypadá zaplevené. Více to popsal trainzjohny.

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 27.8.2011 10:32

Tento můj názor bere čistě jako uživatele ne moderátora.
To co tu předvádíte je skoro až dětinské. Jeden přes druhýho tu křičíte jak vám někdo zboural bábovičku a jak je to děsně nespravedlivé. Co chodím na jiná fóra z jiných žánrů tak tam moderátoři přesouvají diskuze, mažou příspěvky i celá témata, zamykají diskuze "v nejlepším"... a nejen že nikomu nic neříkají (maximálně napíšou, neřešte to), ale ještě ti všichni ostatní drží ústa, protože vědí (nebo věří) že nějaký důvod k tomu ten či onen moderátor měl.
Tady se poslední dobou razila metoda nechat všechno živelně vykecat a jak to vypadá vidíme v každém druhém tématu. Několikastránkové diskuze ve své podstatě o ničem, osobní hádky některých dvojic uživatelů (většinou stále těch samých) a kloudnou informaci aby v tom člověk hledal lupou :? Tím teď nemluvím zrovna o smazané diskuzi po které tu tak pláčete, ale obecně o náladě tady. Proč asi odešlo několik uživatelů kteří pravidelně podávali hodnotné informace, protože viděli že se tu víc tlachá než řeší něco podstatného ...

Pranýřování a nadávky, stejně tak jakou souhlasné názory mi případně pište formou SZ.

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 26.8.2011 23:24

9001 píše:
Co třeba udělat ze strany řadových uživatelů udělat menší stávčičku :twisted:
v režimu, jaký zde panuje, se podivuju nad tím, žes za todle nedostal BAN tak na 42 let dopředu a že je vůbec tvůj příspěvek tolerován, akceptován a hlavně NESMAZÁN!
Nic ve zlém, Romane, musel jsem si rejpnout :lol: :lol: :lol:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 26.8.2011 21:38

chemik píše:Dobře, takže se dostáváme trošku dál. Když to nesmáznul moderátor, smáznul to admin. Admin je Petr a Ty. Chápu, že neni nikde napsaný, že MUSÍTE odůvodňovat, proč to a to mažete, případně přesouváte. Když napíšeš: "smazal jsem to protože to uráželo mého kamaráda", dá se to pochopit, že se ta diskuze smazala. Stačilo by aspoň kváknout. A né tady dělat 4 dny mrtvý brouky, jako by se nechumelilo a dělat z nás deb*ily
No MOp to dle jeho vyjádření nebyl, viz ->
MOp píše:...diskuze o nockach presunuta do nocniho linkoveho vedeni je moje prace, Karlovo namesti ne-e. Rozjetou diskuzi bych nemazal..
každopádně tohle prohlášení ->
MOp píše:Jeste chvili a bude i tato neustala debata proc to a proc tamto smazana take - a bez upozorneni..
je už myslim hodně za hranou slušnýho chování.
Konkrétního autora téhle "aféry" se jak je vidno asi nedozvíme, evidentně to ale nebude onen pověstný "chlap s gulami"...

Odpovědět