TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Komu by se zdálo, že díly 1-2-3 nepokryjí celou Prahu, tak má pravdu. V roce 2012 bude díl č. 4.
A koho zajímají i fabriky, tak vyšel první díl Továrny a tovární haly. Zaměřen je na Karlín, Libeň a Vysočany.
http://www.google.cz/search?client=oper ... 8&oe=utf-8vasek757 píše:A z jaké části Prahy to bude tentokrát?KarlosK píše:nevím jestli to patří sem, ale za týden nám vychází tředí díl knihy Zmizelá Praha - Tramvaje a tramvajové tratě 3
První výsledek:
Třetí díl Tramvají a tramvajových tratí v řadě Zmizelá Praha nás zavádí na pravý břeh Vltavy. Kniha historika pražské hromadné dopravy Pavla Fojtíka navazuje na první díl zahrnující centrum metropole a Holešovice a na druhý díl zahrnující historická předměstí a okraj města na levém břehu Vltavy.
A z jaké části Prahy to bude tentokrát?KarlosK píše:nevím jestli to patří sem, ale za týden nám vychází tředí díl knihy Zmizelá Praha - Tramvaje a tramvajové tratě 3
- Bobik
- Uživatel
Skvělá informace. Díky.
nevím jestli to patří sem, ale za týden nám vychází tředí díl knihy Zmizelá Praha - Tramvaje a tramvajové tratě 3
Nevěděl by někdo, prosím, kde sehnat malou zelenou knížku "Trolejbusy v Praze"? Měl jsem ji z knihovny a ztratil jsem. Eventuelně koupím, má-li někdo zájem prodat. Případně po SZ.
Díky!
Díky!
Scháním černá bezpečnostní kladívka na sklo pro budoucí osazení na historické vozy T3SU, T6 a budeli KT8. Vím, že ještě v několika posledních busech jsou, tak jestli to tu nečte někdo kdo by si před likvidací těch kočárů dal drobnou brigádu. 
to je realita, pane OMHOMH píše:To jsou fóry zase večer
To jsou fóry zase večer 
-
matejbrozek
- ovocnář
S jakým pernerem? To že někdo schání bzučák neznamená že je zapojenej v nějakym kradení. 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to by jsme věděli. Přece jenom dostat ránu od elektriky není moc příjemnýchemik píše:to jste jí s panem "pernerem" ještě nevyčórovali?matejbrozek píše:Nevíte někdo , kde sehnat bzučák (výstrahu) z T3 nebo T3R.P ?
to jste jí s panem "pernerem" ještě nevyčórovali?matejbrozek píše:Nevíte někdo , kde sehnat bzučák (výstrahu) z T3 nebo T3R.P ?
-
matejbrozek
- ovocnář
Nevíte někdo , kde sehnat bzučák (výstrahu) z T3 nebo T3R.P ?
jízdenky na starou tramvaj
Ahoj,
jede-li někdo na dovču do Portugalska, hlavně na sever, do Porta, tak nabízím dvě jízdenky na jakoukoliv ze tří linek starých tramvají v Portu - viz foto. Byly součástí vstupenek do muzea, ale nebyly k jízdě tramvají použity. Jedna jízdenka jinak normálně stojí 2,50 EUR, ale peníze za ně nechci, jen je mi blbý je nechat nevyužité. Jedinou podmínkou je, že mi budou po použití vráceny (do sbírky:). Předání možné v Praze. Zájemci přes SZ.
Martin
jede-li někdo na dovču do Portugalska, hlavně na sever, do Porta, tak nabízím dvě jízdenky na jakoukoliv ze tří linek starých tramvají v Portu - viz foto. Byly součástí vstupenek do muzea, ale nebyly k jízdě tramvají použity. Jedna jízdenka jinak normálně stojí 2,50 EUR, ale peníze za ně nechci, jen je mi blbý je nechat nevyužité. Jedinou podmínkou je, že mi budou po použití vráceny (do sbírky:). Předání možné v Praze. Zájemci přes SZ.
Martin
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.