Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí

Nově budované tratě, řešení problematiky při výstavbě a rekonstrukcích, vozovny a vše s tím související. Nedílnou součástí jsou bohužel i tratě zrušené...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Rekonstrukce TT

Příspěvek od 9001 » 07.9.2011 8:53

MM- Co si tohle odpustit? Trochu ubohé.

Jinak dotaz XSC je naprosto k věci. To že se motají okolo pilířů ještě neznamená, že to je ta důkladná. :roll:

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 07.9.2011 8:21

XSC píše:Když se dělá reko modřanské trati, jak to vlastně dopadlo s mostem přes Komořanskou? Udělala se pořádná rekonstrukce, nebo zůstalo stále jen provizorní zajištění?
A nechceš se místo blbých dotazů také někdy podívat na "páteř"?
Celý prázdniny - čili již přes dva měsíce tam jsou uveřejňovány fotky z Rekonstrukce úseku Levského - Výtoň a pokaždé tam bylo i něco z onoho mostu - např. naposled 28. srpna 2011 tam jsou fota s popiskem "Zvětšování podpěrných pilířů mostní estakády a jejich úprava do vzoru pilířů známý např. z Nového spojení nebo barrandovské estakády."!
Autorům Prtek velmi děkuji za uveřejňování nadstandartně kvalitních informací a velmi mne mrzí, že ani šotouši si nejsou schopni jako obyčejní kaštani najít uveřejněné!

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 07.9.2011 0:26

Když se dělá reko modřanské trati, jak to vlastně dopadlo s mostem přes Komořanskou? Udělala se pořádná rekonstrukce, nebo zůstalo stále jen provizorní zajištění?

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 06.9.2011 23:37

Krátké obrazové zpravodajství z Modřan. Metrácký traktůrek se přesunul na druhou kolej a dnes jezdil v okolí zastávky Modřanská škola.

Obrázek
Naposledy upravil(a) Tonda Ježek dne 07.9.2011 0:46, celkem upraveno 1 x.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 02.9.2011 22:21

Martin Šubrt píše:chemik: Můj povzdech směřuje tím směrem, že když DP nepochopí, že nadstandardní informování nevnímajících, nespolupracujících a "blbých" kaštanů je přesně to hlavní, co mu kaštany udržuje, tak to budou stále ve zvětšené míře odnášet řidiči, kterým ti "blbí" kaštani budou nadávat a otravovat jim služby a celé dny. Ne že to nebudou dělat stejně, ale ne stále víc. Cestující totiž nejvíc ocení pozornost, kterou nečeká. Jako žluté stevardky apod. Nikdo si nepamatuje, že spoj jel, ale pamatuje si, ýže nejel, že někde čekal, nebo si pamatuje, že mu někdo pomohl, že tam pro něho někdo byl. To je dokonce téměř nejdůležitější věc, dle níž dopravní podniky lidé hodnotí. Pražský DP to stále nechápe.
=D> =D> =D>

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 02.9.2011 22:04

chemik: Můj povzdech směřuje tím směrem, že když DP nepochopí, že nadstandardní informování nevnímajících, nespolupracujících a "blbých" kaštanů je přesně to hlavní, co mu kaštany udržuje, tak to budou stále ve zvětšené míře odnášet řidiči, kterým ti "blbí" kaštani budou nadávat a otravovat jim služby a celé dny. Ne že to nebudou dělat stejně, ale ne stále víc. Cestující totiž nejvíc ocení pozornost, kterou nečeká. Jako žluté stevardky apod. Nikdo si nepamatuje, že spoj jel, ale pamatuje si, ýže nejel, že někde čekal, nebo si pamatuje, že mu někdo pomohl, že tam pro něho někdo byl. To je dokonce téměř nejdůležitější věc, dle níž dopravní podniky lidé hodnotí. Pražský DP to stále nechápe.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 02.9.2011 20:53

Myslím, že podobný přístřešek je v Historii MHD při NVD v Modřanech, takže MM asi naráží na ty co tam byly při otevření.

Koridorové nástupiště na první pohled vypadá hezky, sem hodí a hlavně to plní účel nebo spíš by plnilo při správné instalaci... Viz fotky na prt.

Sirka
Uživatel

Příspěvek od Sirka » 02.9.2011 20:43

MM-Mikulovsky píše:je můj dojem o užití původní konstrukce správný či ne?
Původní oproti čemu?
Mě spíš překvapila nová nástupiště známá spíš z koridorových železničních stanic...

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 02.9.2011 20:28

Štěrkovací souprava v Modřanech se nám od včera zkrátila - koproserový vozík překážel při nakládce kameniva.
Jinak kvůli rušení řetězovky "rostou" další nové sloupy TV.
změn dostál i přístřešek na zastávce Nádraží Modřany ZC - je můj dojem o užití původní konstrukce správný či ne?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 02.9.2011 18:39

willyjeff píše:http://foto.prazsketramvaje.cz/2008/rij ... te-301.jpg
Ano, tady také není žádná informace o tom, že tramvaj nepřijede. Tedy není vidět na první pohled. Podnik by se měl stydět. :)
To je přeci výchova kinderšotoušů, chodit na zastávku nikoli za účelem přepravy, ale pro kochání se. :)

willyjeff
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od willyjeff » 02.9.2011 17:28

http://foto.prazsketramvaje.cz/2008/rij ... te-301.jpg

Ano, tady také není žádná informace o tom, že tramvaj nepřijede. Tedy není vidět na první pohled. Podnik by se měl stydět. :) Ale teď vážně. Pokud bylo všude (a na tom se snad všichni shodnem, ne) řečeno, že tramvaje začnou jezdit až 1.9, co vedlo lidi k tomu, že si tam šli stoupnout? Šli to prostě zkusit? Chápu turisty, ti kolikrát mají mapy z let minulých a v Praze se stále něco mění. Ale to je prostě daň, kterou musí platit. Jsou v cizím městě, řeč neznají a zvyky neznají. (Ty letáky v tramvajích o změnách v dopravě jsou jen česky a opět - upřímně - kolik turistů by vědělo o jakých zastávkách se v letáku hovoří, když si myslí, že Petřínská rozhledna je na Petřinách?)...Myslím, že jste argumenty vyřkli, věnujme se dál rekonstrukcím TT. Tato trať je totiž již po rekonstrukci :)

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 02.9.2011 17:08

a ještě horší je, že když informuje, tak to lidi stejně nečtou...

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 02.9.2011 16:49

chemik píše:Bobek, 9001:
. . . .Nemyslím, že podnik o výlukách informuje mikroskopickýma písmenkama...
Ono je nejhorší, že někdy neinformuje ani tak. . .

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 02.9.2011 16:37

Bobek, 9001:
Můj příklad s hrncema za 15000,- spíš poukazoval na to, že není možný abych obviňoval někoho za to, že já sám jsem nepozorný. Schválně jsem vybrall příklad absolutně z jiného oboru, aby bylo vidět, že nepozorní jsou i jinde, než jenom jako cestující na zastávkách.
Nemyslím, že podnik o výlukách informuje mikroskopickýma písmenkama...

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 02.9.2011 16:26

9001 píše:MM- Zase vycházíš z jednoho případu. Taky ti takhle vytáhnu z tramvajáků blba. To je prostě v každé skupině.
Jeden (dle tvýh slov) "blb" byla ta ženská, ale já tam jezdil během té výluky několikrát a vždy se našla minimálně desítka lidí (často její násobky), kteří čekali a do mé 17 nenastoupili, takže chtěli určutě jet 12, 14 či 15 jedoucími odklonem z pozarohu od Vltavské!
Mojí povinností je informovat rozhodně nebylo, ale vždy se mi jich sželelo a "houkl" jsem (rozhodně jsem zastávku neobíhal) na ně z prvních dveří, ať si čtou informace na panelech, páč z oné zastávky jiná linka nejede.

Odpovědět