Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz fóra
Ale ona tu ta diskuze není...
-
uzivatel35
Pak tedy nechápu, proč tu ta diskuze vůbec je, když se nemá používat.
ten týden utekl nějak rychle ...
Ano, ban byl vrcholením celkového působení uživatele uzivatel35. Jak můžou někteří potvrdit, s dovolením např. 9001, vždy se moderátoři snaží nejprve uživatele varovat přes SZ.
Ano, ban byl vrcholením celkového působení uživatele uzivatel35. Jak můžou někteří potvrdit, s dovolením např. 9001, vždy se moderátoři snaží nejprve uživatele varovat přes SZ.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
uzivatel: Spíš jde o to, že linkové vedení funguje poměrně dobře a není moc důvod do něj zasahovat. Evergreeny typu rozdělení 22, čachry s ML a podobně nemá moc smysl řešit.
A co si budeme říkat. První důvod šahat do tramvají bude až v roce 2014, když se otevře A do Motola. Do té doby není důvod nějaké masivní změny.
Z mého pohledu BAN byl zasloužilý. Ono se to nasčítalo...
A co si budeme říkat. První důvod šahat do tramvají bude až v roce 2014, když se otevře A do Motola. Do té doby není důvod nějaké masivní změny.
Z mého pohledu BAN byl zasloužilý. Ono se to nasčítalo...
-
uzivatel35
Nechápu, proč jste mi dali ban. Já nenapsal nic špatného, jen jsem napravil svou chybu, že je to jedno, za 4 končí na Hlubočepech nebo na Smíchově. To snad není třeba zdůvodňovat, to je každému trochu myslícímu mozku jasné. Přiznávám, že s těma Hlubočepama to ode mne bylo špatné zdůvodnění, skutečné je takové, že se mi to tak prostě líbí víc, ale když chybu napravím, je drzostí dát mi ban.
Udělen ban uživateli Vojta Tramvaj.
Důvod: Roztáčení nesmyslné diskuze o Linkovém vedení s odůvodněním, cituji: Pokud toto může dělat uživatel35. tak proč ne já.
Důvod: Roztáčení nesmyslné diskuze o Linkovém vedení s odůvodněním, cituji: Pokud toto může dělat uživatel35. tak proč ne já.
- Absolut
- Moderátor
Pan Petr není bůh, ale GURU.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel to závažné je. Obnoveni z ranni ani ze vcerejsi zalohy se zatim nepodarilo.
edit 12:12>
Už to jede! Pan Petr je bůh!
edit 12:12>
Už to jede! Pan Petr je bůh!
Copak je s páteří?Snad to není nic vážného a držím palce při odstranování problému. 
- Bobik
- Uživatel
ADD Linkové vedení:
Děkuji.
Děkuji.
-
gabuliatko
- Uživatel
Naprostý souhlas. Většinou je v diskuzi odkaz na to o čem se diskutuje.Proxy píše:Jak už bylo napsáno níže, Zprávy z tisku mají být rychlým přehledem pro uživatele, kteří kontinuálně nesledují všechny zpravodajské servery a chtějí vědět to nejzajímavější, co se o dopravě napsalo.
Pokud by se reagovalo přímo, tak by zaprvé zanikly zajímavé odkazy a zadruhé by zbytek fóra ztratil význam, protože by se vše řešilo v jedné rubrice. Dokážeš si představit jak by taková diskuze vypadala, když se ve Zprávách z tisku za den objeví třeba 6 různých odkazů?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak už bylo napsáno níže, Zprávy z tisku mají být rychlým přehledem pro uživatele, kteří kontinuálně nesledují všechny zpravodajské servery a chtějí vědět to nejzajímavější, co se o dopravě napsalo.Marek B. píše:Oddělení zpráv z tisku a diskuse k tomuto je dle mě chybné. Přispívá to k nepřehlednosti fóra. Většina lidí, co se podívají do zpráv z tisku si už diskuzi nepřečte, protože by museli rozklikávat další téma. Prostě když přímo reaguji na předchozí příspěvek k věci, neměl bych být smazán(jako jsem byl).
Pokud by se reagovalo přímo, tak by zaprvé zanikly zajímavé odkazy a zadruhé by zbytek fóra ztratil význam, protože by se vše řešilo v jedné rubrice. Dokážeš si představit jak by taková diskuze vypadala, když se ve Zprávách z tisku za den objeví třeba 6 různých odkazů?
Oddělení zpráv z tisku a diskuse k tomuto je dle mě chybné. Přispívá to k nepřehlednosti fóra. Většina lidí, co se podívají do zpráv z tisku si už diskuzi nepřečte, protože by museli rozklikávat další téma. Prostě když přímo reaguji na předchozí příspěvek k věci, neměl bych být smazán(jako jsem byl).Proxy píše:Jen doplním, že rubrika Zprávy z tisku byla již promazána a můžete se sami přesvědčit, že nic skutečně důležitého tam nechybí.
Pokud máte jiný pohled nebo komentář ke Zprávám z tisku, tak použijte téma Zprávy z tisku (diskuze k tématu). To platí i pro případ, že máte pocit, že se novinář zmýlil nebo napsal neúplnou informaci.
- Bobik
- Uživatel
Sice pan OMH bude zase prskat, že tu z toho dělam fejsbůk,
ale s jeho názory a nazory pana 9001 ohledně zpráv z tisku se ztotožňuji.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen doplním, že rubrika Zprávy z tisku byla již promazána a můžete se sami přesvědčit, že nic skutečně důležitého tam nechybí.
Pokud máte jiný pohled nebo komentář ke Zprávám z tisku, tak použijte téma Zprávy z tisku (diskuze k tématu). To platí i pro případ, že máte pocit, že se novinář zmýlil nebo napsal neúplnou informaci.