Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Linkové vedení
tak dobře, dáme dotaz k tématu - až se otevřou Modřany a nábřeží u ND, bude se opět metrolinkovat linka 17? A co linka 21, vrátí se do Bráníka?
To jsi fakt borec, dostat se na úroveň "problémových jedinců".willyjeff píše:...hlavně jsem chtěl zaspamovat tu diskuzi o ničem, povedlo se...
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Čtu si tu samé lepší rady...To radši vystojim 5 minutovou frontu na přestupu v metru...Ok, hlavně jsem chtěl zaspamovat tu diskuzi o ničem, povedlo seOMH píše:Kdo jóó chce, dojede přeci osmičkou na céčko.
Za sebe, člověka cestující z Dejvic-Bubenče-Střešovic oceňuju posílení Revoluční.
Kdo jóó chce, dojede přeci osmičkou na céčko.willyjeff píše: 1) Neplánuje se, jestli se opět spojí Dejvice s metrem =C=? Doopravdy se změna linky 26 z Vltavský tolik vyplatila?
Za sebe, člověka cestující z Dejvic-Bubenče-Střešovic oceňuju posílení Revoluční.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenže vzhledem k prakticky nepřetržité údržbě eskalátorů na Muzeu se stává tato cesta dost obtížně prostupná a nepřiměřeně narůstá doba jízdy. Jen podle JŘ mi to nachází, že je dnes metro o 5 minut delší než případná tramvaj z Vltavský (na Dejvickou). Linku 8 jezdím často a když porovnám obsazenost směru Letná => NR a Letná => Vltavská, tak suveréně vede obsazenost linek 1 a 25. Mohl by se o tom tady rozpovídat Bobík, jako místní obyvatelvasek757 píše:Myslím, že linka 26 přes Náměstí Republiky je dobré rozhodnutí. Hodně lidí jede ve směru Letná -> Revoluční (a opačně). Většinou když tamtudy jedu jsou tramvaje (někdy až moc) plné a taky - přes Hlávkův most linka 3 stačí. Dejvice s metrem C jsou spojeny Áčkem
(na Muzeum).
Myslím, že linka 26 přes Náměstí Republiky je dobré rozhodnutíwillyjeff píše:A pojďme sem napsat něco vážně pozitivního.
1) Neplánuje se, jestli se opět spojí Dejvice s metrem =C=? Doopravdy se změna linky 26 z Vltavský tolik vyplatila?
2) Další věc, co mě vážně trápí je zavedení linky 36 o špíčkách. Proč je tato linka v provozu, když jen zbytečně roztrhala poměrně zajímavě prodlouženou linku 15 na Šárku. Myslím, že to dost lidí využívalo. Existovalo pak třeba přímé spojení Výstaviště+Hradčanská či Metro =C=+Dejvice, které také dnes neexistuje.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A pojďme sem napsat něco vážně pozitivního.
1) Neplánuje se, jestli se opět spojí Dejvice s metrem =C=? Doopravdy se změna linky 26 z Vltavský tolik vyplatila?
2) Další věc, co mě vážně trápí je zavedení linky 36 o špíčkách. Proč je tato linka v provozu, když jen zbytečně roztrhala poměrně zajímavě prodlouženou linku 15 na Šárku. Myslím, že to dost lidí využívalo. Existovalo pak třeba přímé spojení Výstaviště+Hradčanská či Metro =C=+Dejvice, které také dnes neexistuje.
to se hluboce mýlíš. V našem případě se jedná o parodii na tvé neustálé, zbytečné, ničím neopodstatněné a hlavně smrtelně vážně brané změny linkového vedení...uzivatel35 píše:Myslím, že jsou hluboce pod mojí úrovní. A to už je co říct.
no jo, já vim, můj návrh je uplně mimo. Stejně mimo, jako uživatelovo návrhy. Pokud tady bude téma LV, vždy se najde někdo, kdo bude neustále celé LV předělávat. Navrhuju přejmenovat téma na LV - nikoliv návrhy nového LV
Spíš bych řekl, že na toto téma se tu snaží bejt vtipnej kdekdo, až to tak vtipné už není.
Navíc tu máme borce, který to stejně nepochopí a začne psát: Jak to, že ten a ten tam může psát nesmyslný návrhy a já ne.
Navíc tu máme borce, který to stejně nepochopí a začne psát: Jak to, že ten a ten tam může psát nesmyslný návrhy a já ne.
chtěl jsem svým příspěvkem pouze poukázat na absurditu diskuze o LV s uživatelem... Použil jsem zhruba stejné argumenty 
mrzí mě, žes tak jasnej fór pochopil jen částečně
mrzí mě, žes tak jasnej fór pochopil jen částečně
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji pánové. I když jsem vtip částečně pochopil, tak jste na úrovni uživatele.

Mají tam přeci esko. Bude pendlovat z kolovrat do měcholup. A protože tam není tramvaj na přestup, každý třetí spoj zajede až do Hostivaře. Chemik zapomněl do návrhu doplnit, že hranice městských obvodů bude zároveň i hranice pásma, aby se odstranilo nesmyslné pragocentrické pásmování po prstencích.Martin Šubrt píše:Mám k tomu závažnou připomínku. Na Praze 22 například nevedou koleje. Mám tomu rozumět tak, že by zde dočasně jezdila linka X22 vypravovaná nějakým linerem, který je hot?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám k tomu závažnou připomínku. Na Praze 22 například nevedou koleje. Mám tomu rozumět tak, že by zde dočasně jezdila linka X22 vypravovaná nějakým linerem, který je hot?