Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
V aktualizacích chybí v odkazu na měnírnu Radlice rovnítko. 
MŠ: Snad radši ani ne. To je o duševní zdraví. Já se tam (bohužel) musím pohybovat denně, jak po svých, tak na kolečkách. 
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem tři dny na služebce a právě jsem omdlel, když jsem viděl čočky na Želivského. U nás tedy tohle dílko nebylo. Tedy, alespoň o tom nevím... Musím se tam jít podívat na vlastní bulvy.
Bobik: Praha je Praha...tím je vysvětleno... Právě jsem odprezentoval pár pražských věcí k pobavení kolegů z Brna, Ostravy, Plzně a Bratislavy. Pomalu pochopili, že Prahu už nění možné brát dopravně vážně....
Bobik: Praha je Praha...tím je vysvětleno... Právě jsem odprezentoval pár pražských věcí k pobavení kolegů z Brna, Ostravy, Plzně a Bratislavy. Pomalu pochopili, že Prahu už nění možné brát dopravně vážně....
- Bobik
- Uživatel
Tak jsem si prohlídnul obrázky z Liberce i z Ostravy a chce se mi občas brečet. Já vím že jsem ohraný, ale mohl by mi někdo už konečně vysvětlit rozdíl mezi přejezdem PK v Ostravě, Liberci a Praze? Konkrétně proč v těchto městech jde mít přejezdové kříže a PZZ a v Praze ne? Jaký je v tom rozdíl?
Jinak pěkné obrázky, nechám děkovat.
Jinak pěkné obrázky, nechám děkovat.
V droplistu se hlavně nedá hledat. Umí jen najít počáteční písmeno a to je málo. Internet není tištěný papír, má posuvník a možnost navigace i uvnitř stránky, takže není důvod šetřit místem, zvlášť když to je jen rozcestník.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Droplist je nahodou vynikajici vec na preskakovani mezi stránkami! Az budou hotovy vsechny trate, da se uvazovat o nejakem on-click rozcestniku primo do mapy site. Problem je v tom pripade pak ale hustota trati v centru a klikani na trate resp. krizovatky pak muze byt utrpenim..
Taky jsem nedávno po něčem pátral a je fakt, že ten droplist je dost nešťastné řešení, v tom něco najít... Ale chápu, že práce je dost a lidí málo.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Trat Vinice - Cernokostelecka neni zpracovana. Existuji pouze stranky Zelivskeho Vinice, krizovatka Vinice, obratiste Cernokostelecka a Cernokostelecka - UDDP.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ted asi dostanu, ale na prtkách mi přijde hodně neštastné řešení vyhledávání tramvajových tratí. Třeba ted jsem se snažil najít trat na Černokostelecké a bez úspěchu.
Osobně si myslím, že tam někde určitě je i stránka o "staré" podobě Černokostelecké, ale taky se mi nepovedlo najít. + možná zbytečně maskované odkazy. Např. o smyčce Černokostelecké je odkaz na starou poměrně dobře přehlédnutelný v textu. Je to docela škoda. Jsou to unikátní fotky.
Osobně si myslím, že tam někde určitě je i stránka o "staré" podobě Černokostelecké, ale taky se mi nepovedlo najít. + možná zbytečně maskované odkazy. Např. o smyčce Černokostelecké je odkaz na starou poměrně dobře přehlédnutelný v textu. Je to docela škoda. Jsou to unikátní fotky.
Hoja hoj, héééle, v páteřním příspěvku "Pohlednice Pražských tramvají... ...z Holašovic" - na posledních dejmetomu pěti fotkách - nejsou tam špatně popisky???
To je hlavně z doby, kdy 24 končila na přejezdu na Ládví a musely na ní jezdit kompletně KT, takže Hloubětín zajišťoval výjezd i na Radošovickou. No a to je kratší přes Krejcárek, protože přes centrum by sice jela po své trase, ale jaksi navíc a zbytečně.Bobik píše:Dobrá blbost. Uznávám že to by mě nenapadlo.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem po dlouhé době zabrousil do minulosti FJ a skoro ho budeme moct za čas přejmenovat na SJ
Reklamy na solárka BBC ve všech barvách. Samsungy na 6509,6xxx atd. "Pohřební" oloupané LG na kobyliských vozech, Felicie ještě s modrými majáky a podstatně více. A je tam toho více.
Reklamy na solárka BBC ve všech barvách. Samsungy na 6509,6xxx atd. "Pohřební" oloupané LG na kobyliských vozech, Felicie ještě s modrými majáky a podstatně více. A je tam toho více.
- Bobik
- Uživatel
Dobrá blbost. Uznávám že to by mě nenapadlo. 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chyba. Bylo pár spojů, které takhle jezdili na Nádraží Strašnice přes Krejcárek.Bobik píše:Tipuju ten Karlín, když na Palmě je už na svý trase.
- Bobik
- Uživatel
Tipuju ten Karlín, když na Palmě je už na svý trase.