Tady je o tom něco na wikipedii. Zástavba...fricoolinek2 píše:Nevíte, jestli jsou nějaké záměry s asi 2 km2 pole, jenže leží mezi Radlicemi, Jinonicemi a Hlubočepy? Subjektivně mi to přijde jako pěkná lokalita k bydlení a a ve městě, žádný vystrkov Praha - Východ/Západ, či dokonce již okres nějakého středočeského města....
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím. Nicméně v ÚP je část jako územní rezerva pro potenciální zástavbu a část (zřejmě ta poddolovaná) jako "rozvojová plocha krajinná".
Pokud se bavíme o stejném kopci, je poddolovanej protiatomovejma krytama, což může být problém.fricoolinek2 píše:Nevíte, jestli jsou nějaké záměry s asi 2 km2 pole, jenže leží mezi Radlicemi, Jinonicemi a Hlubočepy? Subjektivně mi to přijde jako pěkná lokalita k bydlení a a ve městě, žádný vystrkov Praha - Východ/Západ, či dokonce již okres nějakého středočeského města....
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte, jestli jsou nějaké záměry s asi 2 km2 pole, jenže leží mezi Radlicemi, Jinonicemi a Hlubočepy? Subjektivně mi to přijde jako pěkná lokalita k bydlení a a ve městě, žádný vystrkov Praha - Východ/Západ, či dokonce již okres nějakého středočeského města....
Láďa, Bobík - dík za tip.
Tak jsem se přes ně dostal až sem.Bobik píše:Láďanebo zkus tady http://www.autobusova-doprava.com/vozovy-park.html maj ŠKODA 706 RTO LUX a myslím že by když nic jiného tak mohli vědět o někom, jezdí s tim po různých srazech.
- Bobik
- Uživatel
Láďa
nebo zkus tady http://www.autobusova-doprava.com/vozovy-park.html maj ŠKODA 706 RTO LUX a myslím že by když nic jiného tak mohli vědět o někom, jezdí s tim po různých srazech.
RTO bych zkusil sehnat tady. Je tam diskuze, v té se někdo najde.KKMM píše:No nic ve zlym, paxe to vyvinulo snad dobře.... Btw., když už jsem tedy tady - s autobusama je to podobný? Resp neznáte někoho s RTO, kdo by udělal linku 500 (Holt o nulu víc, no)
No nic ve zlym, paxe to vyvinulo snad dobře.... Btw., když už jsem tedy tady - s autobusama je to podobný? Resp neznáte někoho s RTO, kdo by udělal linku 500 (Holt o nulu víc, no)
Jo, se Čtvrtníkem je to boj. Chce to výdrž a nedat se. Ale zároveň můžu říct, že se povedlo s ním dojednat jízdu s konkrétním vozem (7186).
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak už chápu proč někteří jedou půjčit až do BrnaMartin Šubrt píše:Ano, takový pocit má každý, kdo tam přijde. Něco ve smyslu, omlouvám se, že jsem DP obtěžoval se svým požadavkem. Vidím, že půjčení tramvaje působí podniku takové strašlivé obtíže, že ještě zvážím, zda si svou poptávku nerozmyslím a nepůjčím si raději pramičku na VltavěKKMM píše:Ano, podobně to probíhalo. Naštěstí se jednalo o předběžný dotaz na zimu, takže situace lepší, ale prostě mě to tak jako trochu znejistilo, jestli jsem tam úplně správně, no..
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, takový pocit má každý, kdo tam přijde. Něco ve smyslu, omlouvám se, že jsem DP obtěžoval se svým požadavkem. Vidím, že půjčení tramvaje působí podniku takové strašlivé obtíže, že ještě zvážím, zda si svou poptávku nerozmyslím a nepůjčím si raději pramičku na VltavěKKMM píše:Ano, podobně to probíhalo. Naštěstí se jednalo o předběžný dotaz na zimu, takže situace lepší, ale prostě mě to tak jako trochu znejistilo, jestli jsem tam úplně správně, no.
Ano, podobně to probíhalo. Naštěstí se jednalo o předběžný dotaz na zimu, takže situace lepší, ale prostě mě to tak jako trochu znejistilo, jestli jsem tam úplně správně, no.Martin Šubrt píše:Pokud si pamatuju, když jsem si půjčoval T1, tak v nabídce Střešovic jsou i "obyčejné" tramvaje (tedy bez 14T a 15T). U 14T už by možná něco ale dojednat šlo. Možnost půjčení jinde oficiálně není. A je podzim, počítejte, že pan Čtvrtník bude mít plnej plán půjček a bude vás přemlouvat, zda to myslíte vážně s tím půjčením, jestli víte, že to stojí móře peněz, že to vlastně nechcete a že si to máte rozmyslet, bo přeci nechcete ty tramvaje při nejaké oslavě ničitKKMM píše:Very sorry za opravdu výjimečný vstup, navíc jsem nenašel rubriku dotazy, tak snad si mě někdo všimne tady.... Chtěl bych se zeptat, zda je jedinou možností pronájmu tramvaje pronájem přes Vozovnu Střešovice, či zda existuje nějaké "normální" komerční oddělení pro pronájem "obyčejné" tramvaje (jakkoliv vím, že Střešovice umí i tu obyčejnou...)? Na webu DPP jsem našel jen ty Střešovice....
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si pamatuju, když jsem si půjčoval T1, tak v nabídce Střešovic jsou i "obyčejné" tramvaje (tedy bez 14T a 15T). U 14T už by možná něco ale dojednat šlo. Možnost půjčení jinde oficiálně není. A je podzim, počítejte, že pan Čtvrtník bude mít plnej plán půjček a bude vás přemlouvat, zda to myslíte vážně s tím půjčením, jestli víte, že to stojí móře peněz, že to vlastně nechcete a že si to máte rozmyslet, bo přeci nechcete ty tramvaje při nejaké oslavě ničitKKMM píše:Very sorry za opravdu výjimečný vstup, navíc jsem nenašel rubriku dotazy, tak snad si mě někdo všimne tady.... Chtěl bych se zeptat, zda je jedinou možností pronájmu tramvaje pronájem přes Vozovnu Střešovice, či zda existuje nějaké "normální" komerční oddělení pro pronájem "obyčejné" tramvaje (jakkoliv vím, že Střešovice umí i tu obyčejnou...)? Na webu DPP jsem našel jen ty Střešovice...
Very sorry za opravdu výjimečný vstup, navíc jsem nenašel rubriku dotazy, tak snad si mě někdo všimne tady.... Chtěl bych se zeptat, zda je jedinou možností pronájmu tramvaje pronájem přes Vozovnu Střešovice, či zda existuje nějaké "normální" komerční oddělení pro pronájem "obyčejné" tramvaje (jakkoliv vím, že Střešovice umí i tu obyčejnou...)? Na webu DPP jsem našel jen ty Střešovice...