Krásné fotky staré trati, vozy už taky prakticky historické (viz Fischerky a 66xx,polomáčené KT)
Ještě doplní, naprosto úžasná poslední fotka. Kdyby to nebylo podepsané, tak Vinici skoro nepoznám...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Odhaduješ správně, alespoň podle dnešního školení.MOp píše:Pokud je to tak, tak dle praci odhaduji jako neprujezdny smer Manes -> Divadlo.
Jako tragédii bych to určitě neviděl. Holt ta podzemní část vypadala hůř než se odhadovalo. Navíc jisté prodloužení nebo zkrácené termínu je hodně odvislé od meteorologických podmínek.Marek B. píše:A to máte z věrohodného zdroje? To by byla naprostá tragédie a diletantství.
Teď v listopadu se však má otevřít jen jeden směr trati, druhý až na jaře. Za boha si ale nevzpomenu, který z nich to bude.Krutak v Na znamení píše: Lehce upozaděny oproti rekonstrukci v okolí Náměstí Bratří Synků probíhají práce v okolí Národního divadla. Rekonstrukce technologických tunelů zlaté kapličky probíhala od poloviny dubna a v současné době finišuje. Na nábřežní komunikaci se pomalu finišuje také. BKV panely zmizely a nahradila je pevná jízdní dráha se systémem upevnění na plastbetonových hrobečcích tzv. systém metro. Kolejnice jsou již pevně přišroubovány k betonovým podkladnicím a brzy se dočkají i zalití vrchní živičnou vrstvou.
Ne:chemik píše:Milane, ty otravuješ PDT s tim, aby ti oznámil kód cíle, dejmetomu Otakarova?![]()
a
Už jsem tu na TF několikrát psal, že jsem také byl párkrát otáčen tzv. "kolem bloku" a že v ten moment jsem nedokázal nastavit defakto konečnou, protože všechny ty zastávky přes něž jsem se otočil jsou ve skutečnosti nácestné a v seznamu konečných nejsou! Byla mi tu však někým (a rozhodně to nebyl pan Petr - instruktor) sdělena (pro mne a asi i pro 99% ostatních kolegů) naprosto nová informace, že existuje možnost dostat do cíle jakoukoliv z existujících zastávek a to zadáním jí přiřazeného čísla.mart337 píše:.... Ale tuhle jsem třeba byl otáčen z provozních důvodů na Výtoni a protože to není smyčková konečná a není tím pádem v seznamu v apexu, nejde tudíž nastavit. Alespoň jsem ji nenašel a tudíž se mi to nepovedlo a muselo tam zůstat Nádraží Braník.