Edit: to snad nebylo potřeba tak zvýrazňovat, doufám, že každý není dneska tak zpomalený, jako já.
Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Re: Humor
To zní, jak kdyby promluvil paměťník událostí...
No, Juldu Fuldu bych nepoznal. Toho pána, co spokojeně spi spánkem rozkládajícím se, toho poznám....
No, Juldu Fuldu bych nepoznal. Toho pána, co spokojeně spi spánkem rozkládajícím se, toho poznám....
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://praha.idnes.cz/lenin-je-stale-s- ... zpravy_mav
Někdo to bere hrozně vážně. Pro mě to je spíše k zasmání.
Jako kdyby mě pohoršovalo, když jsem projížděl jižní moravu a na jednom domě byl nápis Místní národní výbor... Zasmál jsem se a jel jsem dál.
Možná další podstatná věc. Třeba pochybuji, že dnešní mladší generace pozná Fučíka a občas bych pochyboval u i Lenina...
Někdo to bere hrozně vážně. Pro mě to je spíše k zasmání.
Jako kdyby mě pohoršovalo, když jsem projížděl jižní moravu a na jednom domě byl nápis Místní národní výbor... Zasmál jsem se a jel jsem dál.
Možná další podstatná věc. Třeba pochybuji, že dnešní mladší generace pozná Fučíka a občas bych pochyboval u i Lenina...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dodám že zhora (z pod panelu s cílem a číslem) na zem = zabere prostor pár metrů před vozem. Někteří kolegové říkají, proč tam není objektiv "rybí oko", který by dokázal zabrat prostor 180°(zejména dále před vůz a do boku - vedlejších jízdních pruhů).Karosák píše:Právě proto asi záznam nemajíMartin Šubrt píše:...Pro spoustu věcí by to bylo pekelně užitečné video.KTN a 14T kameru vpřed nemají, 15T má kameru zabírající čelo vozu.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Velmi se obávám, že mít kameru v každém buse a tramvaji, tak se takovýto, i větší, rozsah dá natočit za jediný den. A daleko pestřejší. Mít kameru v jednom voze, tak by ten půlrok na natočení seděl9001 píše:Hodně, hodně pochybuji. Zase takový čunata v Praze nejsme...Karosák píše:Nevím, z jak dlouhého časového úseku je to sestříhané, ale asi nebudu jediný, když řeknu, že by se toto dalo v průběhu (ať nežeru) půl roku natočit v Praze taky (tram i bus)
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
gabuliatko
- Uživatel
Nesouhlasím. Na vybraných křižovatkách jev ne neobvyklý. Mě by spíš zajímalo z čeho je to točené, bo mi přijde, že k tomu neměli ostatní příslušnci provozu příliš respektu.9001 píše:Hodně hodně pochybuji. Zase takový čunata v Praze nejsme...Karosák píše:Nevím, z jak dlouhého časového úseku je to sestříhané, ale asi nebudu jediný, když řeknu, že by se toto dalo v průběhu (ať nežeru) půl roku natočit v Praze taky (tram i bus)
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hodně hodně pochybuji. Zase takový čunata v Praze nejsme...Karosák píše:Nevím, z jak dlouhého časového úseku je to sestříhané, ale asi nebudu jediný, když řeknu, že by se toto dalo v průběhu (ať nežeru) půl roku natočit v Praze taky (tram i bus)
No to teda, přijde mi to jak na divokém západě, teda vlastně východě.egee píše:Zlatí piráti silnic v česku ....
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... tobusu.htm
Zda to je k smíchu ne není ale kam s tím ?
Zlatí piráti silnic v česku ....