5-ky byse měly vzájemně předjíždět na Olšanských hřbitovech, pokud se to mezi tím nezměnilo.gabuliatko píše:Mohu se zeptat, které tram linky krom 7 se ještě na konečné předjíždějí? (napadá mne 22 na BH, 5 na Olšanech, ale nemm to potvrzené)
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linkové vedení
- Bobik
- Uživatel
Tuším že poslední byla dvojka, která tohle praktikovala na Červeňáku, resp. ještě na staré Podbabě.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dle mne se žádná (ani jedna z jmenovaných) TRAM linek na konečné nepředjíždí, jen jsou jejich vozy/pořadí v obratištích (Radlická, BH, Olšany) odstavovány nastřídačku po dvou na sousední koleje. Rozhoně o víkendu to tak ještě funguje u 11 na Černokostelecké.gabuliatko píše:Mohu se zeptat, které tram linky krom 7 se ještě na konečné předjíždějí? (napadá mne 22 na BH, 5 na Olšanech, ale nemm to potvrzené)
Skutečné předjetí/objetí jedné TRAM jinou (později do obratiště dorazivší a dříve z něj vyrazivší) se u většiny linek praktikuje pouze v souvislosti s výjezdy a zataženími.
-
gabuliatko
- Uživatel
Mohu se zeptat, které tram linky krom 7 se ještě na konečné předjíždějí? (napadá mne 22 na BH, 5 na Olšanech, ale nemm to potvrzené)
-
gabuliatko
- Uživatel
Na Pankráci je ještě místa docela dost ... nehledě na to, že je veliká snaha přííští rok nic neodebrat, bo peníze.romanek763 píše:další dotaz, přiští rok se planuje oprava průběžná- hostivař ,nevíte kdy?, jestli o velkych prázdninách či dřív??, zároven budou chodit další forcitky ,9246-atd ty už půjdou do vozovny Vokovice?, Dočkame se forcity příští rok na lince 22??
pokud mě paměť neklame, tak Evropská je v takovém stavu, že tam je provoz 15T né přímo zakázaný, ale nedoporučený, tudíž při provozu 15T po Evropské by mohlo dojít k celkové destrukci trati. A reko Evropské se má konat až bude prodloužené =A=, takže do Vo 15T asi dlouho ne. A to nemluvim o tom, že Vo vozovna se taky bude muset rekovat
-
romanek763
- problémový jedinec
tO VIM ŽE BYLY ale v zakázaném useku ne. Jo po novém roce ti OMH pošlu ty šroto tramky a popř šroto busy ok?,
Na lince 22 již vozidla 15T byly... jistě to nebylo naposled.romanek763 píše:další dotaz, přiští rok se planuje oprava průběžná- hostivař ,nevíte kdy?, jestli o velkych prázdninách či dřív??, zároven budou chodit další forcitky ,9246-atd ty už půjdou do vozovny Vokovice?, Dočkame se forcity příští rok na lince 22??
-
romanek763
- problémový jedinec
další dotaz, přiští rok se planuje oprava průběžná- hostivař ,nevíte kdy?, jestli o velkych prázdninách či dřív??, zároven budou chodit další forcitky ,9246-atd ty už půjdou do vozovny Vokovice?, Dočkame se forcity příští rok na lince 22??
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Protože není důvod aby nejezdila i nadále, tak bude.sstepan23 píše:Netušíte jestli po novém roce bude linka 16 ve špičce vedena do Řep??
(doufám totiž že ne)
Evidentně tam bude stále jezdit.sstepan23 píše:Netušíte jestli po novém roce bude linka 16 ve špičce vedena do Řep??
(doufám totiž že ne)
Netušíte jestli po novém roce bude linka 16 ve špičce vedena do Řep??
(doufám totiž že ne)
(doufám totiž že ne)
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V solech bude o víkendu jen baby 17, provozní parametry dlouhé 17 se touto změnou nemění.9001 píše:Jak už někdo psal, tak u divadla i přes prázdninový provoz bude docela hukot.
chemik: Krátká 17 nebo komplet?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak už někdo psal, tak u divadla i přes prázdninový provoz bude docela hukot.
a ještě píšou, že ta 17 bude o weekendu v sóle, což mi přijde trapný...