p.s. to už zase UP neplatí? co já vím tak tam měla být smyčka klasická ne?
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
KGX 63: pochybuji že by ta trať i s opravami vydržela.
)
U Švehlovky je škoda, že se to nepodaří zkoordinovat s výstavbou IV.koridoru a za cca nějaké 3-4 roky se trať do Hostivaře bude muset zavřít zbytečně znovu na delší čas kvůli rekonstrukci a rozšíření podjezdu Na Padésátém. Jsem zvědavej jestli tam pak bude ta nová bloková smyčka 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
P_V: Není moc na výběr. Dělat Švehlovu + Průběžnou na kousky je blbost. To samé Vinohradská. Odvaha v tom je samozřejmě. Hlavně v tom je konečně logika 
Odvážný plán, tolik velkých akcí najednou. Letná (to jako myšleno rozšíření Milady od Sparty?), Flora, Průběžná + Švehlova, Poděbradská, a okolo toho ještě Zenklova a Vinohradská. Nechť se dílo podaří (hlavně financovat...)
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš to napsané dole ve vysvětlivkáchm@rtin píše:pepe:
Díky. Jen jeden dotaz - jaký je rozdíl mezi TT a RTT? Rozumím VP (velkoplošné panely) pouhá výměna, ale rozdílu TT a RTT nerozumím. Měl jsem za to, že se úsek Strossmayerovo náměstí-Letenský tunel bude rekonstruovat, ale v harmonogramu je jen TT. Tomu mám rozumět jak?
Díky
TT je oprava tramvajové tratě - financováno z provozních nákladů, ve větší míře si zajišťuje DP sám
RTT je rekonstrukce tramvajové tratě - financováno z investičních nákladů, platí přísnější normy pro projektování tramvajové tratě, např. bezbariérový přístup (viz. oprava TT v Olšanské ulici)
pepe:
Díky. Jen jeden dotaz - jaký je rozdíl mezi TT a RTT? Rozumím VP (velkoplošné panely) pouhá výměna, ale rozdílu TT a RTT nerozumím. Měl jsem za to, že se úsek Strossmayerovo náměstí-Letenský tunel bude rekonstruovat, ale v harmonogramu je jen TT. Tomu mám rozumět jak?
Díky
Díky
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MOp: Potom by tu možná vůbec neměl být, že. Předpokládám, že tohle značení je celkem všeobecné.
Ostatní: Podle mě to jsou vrcholy křižovatek, ale je to pouze můj osobní názor.
Ostatní: Podle mě to jsou vrcholy křižovatek, ale je to pouze můj osobní názor.
ale mě by to třeba i jako laika zajímalo. 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, ze se jedna o interni dokument DPP, neni duvod pridavat vysvetlivky. Zainteresovani se v tom vyznaji.
k tomu harmonogramu. co znamená ve druhém sloupci z leva to 2x6 a 1x1 atp. to jaksi ve vysvětlivkách není 
harmonogram předběžný na rok 2012
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Už je znám přibližný harmonogram dlouhodobých výluk pro letošní rok? Nebo se čeká na schválení investiční dotace DP magistrátem, která se má projednávat snad teď v lednu?
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co se ke mě doneslo, tak problémy s orientacemi a výhybkou opravdu jsou a pracuje se na nápravě.MM-Mikulovsky píše:...ale toto bylo z větší části jen z doslechu...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když něco špatného zjistím osobně, tak hlásím PD (či řeším jinak oficiálně), ale toto bylo z větší části jen z doslechu (pouze to slovo "VOZOVNA" za linkou 30 na mastodontech jsem si mohl ověřit). Takže oficiální podání ode mne bych asi neodůvodnil, ale protože vím, že většina kolegů na to "kálí", tak jsem to napsal alespoň zde, aby se to k příslušným lidem doneslo neoficiálně.MOp píše:A co to napsat srozumitelne primo patricnym lidem v DPP? Sice to zde ctou, ale podnet zevnitr organizace je vzdy lepsi.
PS: Jinak označníku výstupní zastávky Sídl. Modřany chybí označení (název a status) - představ si, že asi před cca 3 týdny jsem hlásil PD a dosud jej nemá!