Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
.. a nesmi snezit..
- Absolut
- Moderátor
Oprava, nikoli rekonstrukce.
Vzhledem k tomu, že to bude až po přestavbě podjezdu, tak se toho není třeba obávat. Současné "radovánky" by tím měly skončit.petr03 píše:No když porovnávám tyto dva návrhy, tak ten druhý "bloková smyčka" se mi líbí více, i když tam vidím jisté zádrhele v podobě zablokování vjezdu do podjezdu a v případě obracení zpět na hostivař bude tato smyčka blokována....
No když porovnávám tyto dva návrhy, tak ten druhý "bloková smyčka" se mi líbí více, i když tam vidím jisté zádrhele v podobě zablokování vjezdu do podjezdu a v případě obracení zpět na hostivař bude tato smyčka blokována. Ale asi radši tuto variantu. Větší prostor, víc se tam toho vejde. Nakonec, proč tam případně nemít i smyčku pro bus, že.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pardon- já to tak nemyslel, já si do nej chtěl jen tak rejpnout
Neprovokuj!Vojta Tramvaj píše:Cha, Cha, Cha. My se spolu cca půl roku nebavíme, takže to přátelství asi není.
P.S. Nikdo neříká, že jste přátelé, ale jen kamarádi
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Cha, Cha, Cha. My se spolu cca půl roku nebavíme, takže to přátelství asi není.
aspoň by tě ta tramvaj dovezla až za tvým kamarádemVojta Tramvaj píše:A aby nevedla okolo Lisonka
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem přímo znalý ale jak píšu, ještě se nezačalo se stavebním řízením na dotčeném místě a to trvá dejme tomu půl roku. Viz co napsal Kasme zde. Tedy šance celkem 0%. Kdyby bylo v plánu ji postavit, musela by být zahrnuta v tom řízení.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že tam je podstatnější výhoda pokud se udělá vjezd od Hostivaře bude i obracení při stržené troleji. Jenom se modlím, aby chytré hlavy nenapadlo zrušit Radošovickou...
Jinak zeptám se znalých. Jaká je šance, že smyčka vyroste?
Jinak zeptám se znalých. Jaká je šance, že smyčka vyroste?
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takhle by to mělo být:m@rtin píše:Taky jsem si myslel, že smyčka ZM bude klasická na místě stávajícího parkoviště. Stejně tak marně doufám, že se tu smyčku podaří vybudovat při letošní letní výluce

Nevím, jestli se dá "blokovou" nazývat smyčka objíždějící jeden blok pilířů Jižní spojky...
Během léta 2012 to určitě nebude, neboť se ještě ani nezačalo se stavebním řízením, nebo jsem to nepostřehl. Změny vlakové tratě se plánují v letech 2014–17, zároveň s tím rozšíření podjezdu pod tratí. Tedy ještě tak 5 let bude 26 vozit z centra vzduch.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A aby nevedla okolo Lisonka
Taky jsem si myslel, že smyčka ZM bude klasická na místě stávajícího parkoviště. Stejně tak marně doufám, že se tu smyčku podaří vybudovat při letošní letní výluce, aby se tam mohla ukončit 26 a do Hostivaře nevozit vzduch.