No nechci být rýpavý, ale ono při bližším pohledu to je ještě více nelogické, než se kaštanům může zdát - řidičům občas na pravidelných školeních je prezentováno, že čekačky na konečných před zátahem jsou proto, aby byl plynulý návrat do vozoven ze všech linek, ale pak se podívám do Dorisu a najdu tam případy zatažení více vlaků v jedné minutě!Damir Holas píše:Přesně tak, tady může být klidně onen zakopaný pes. Ono ne všechno, co se okem kaštana jeví nelogické, musí být nutně nelogické...9001 píše:Chtělo by to vidět vozáky. Třeba jde o dobu řízení a nevím co ještě.
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linkové vedení
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Přesně tak, tady může být klidně onen zakopaný pes. Ono ne všechno, co se okem kaštana jeví nelogické, musí být nutně nelogické...9001 píše:Chtělo by to vidět vozáky. Třeba jde o dobu řízení a nevím co ještě.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aspon pro mě takhle prezentace vyzněla
Chtělo by to vidět vozáky. Třeba jde o dobu řízení a nevím co ještě. Samozřejmě by šlo stahovat vozy půlka by zatáhla ZC a druhá ze Spořilova/Kobylis. Jinak nerozhoduje tohle náhodou ROPID? Tedy že požaduje na ML lince interval 10 minut do té a té doby a pak se prostě vozy nakumulují?
Jinak jsem pochopil, že MHD není o ekologii, přepravených lidech, ale především o penězích. Takže pokud se najde kdo to zaplatí, tak at tam jedou tři lidi na soupravu tramvaje, je to celkem jedno...
Chtělo by to vidět vozáky. Třeba jde o dobu řízení a nevím co ještě. Samozřejmě by šlo stahovat vozy půlka by zatáhla ZC a druhá ze Spořilova/Kobylis. Jinak nerozhoduje tohle náhodou ROPID? Tedy že požaduje na ML lince interval 10 minut do té a té doby a pak se prostě vozy nakumulují?
Jinak jsem pochopil, že MHD není o ekologii, přepravených lidech, ale především o penězích. Takže pokud se najde kdo to zaplatí, tak at tam jedou tři lidi na soupravu tramvaje, je to celkem jedno...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nick: Aneb pár polopravd, mýtů o dopravě nebo jak to říkali v tom pořadu STOP.
JŘ linky 11. Všechno jsou zátahy na PA. až na spoj 23:49 a 0:09, takže interval 20 minut
http://jrportal.dpp.cz/DataFTP/JRPortal ... _1%29T.pdf
JŘ linky 17. Všechno jsou zátahy na PA. Poslední pravidelný spoj jede z Kublova 23:58 + 0:08 ten jede až na Kobylisy
Nebo máš lepší nápad nechat je odstát na Spořilově na interval aspon 10 minut
JŘ linky 11. Všechno jsou zátahy na PA. až na spoj 23:49 a 0:09, takže interval 20 minut
JŘ linky 17. Všechno jsou zátahy na PA. Poslední pravidelný spoj jede z Kublova 23:58 + 0:08 ten jede až na Kobylisy
Nebo máš lepší nápad nechat je odstát na Spořilově na interval aspon 10 minut
Dneska odpoledne po 14 hodině se začalo opětovně jezditMM-Mikulovsky píše:Dnes stále odpoledne odklony trvaly, u výkopu nikdo nebyl (ale snad jsem v něm viděl čerstvý beton), na Strašnické jsem si všiml "žluté" A3 na níž byl předpoklad do neděle 1.1.2012.HOnzula píše:Ahoj, nevíte někdo, jestli už to jezdí normálně přes křižovatku u vozovny Strašnice?? Mimochodem, řešení objizdné trasy linky 26 bylo velmi zajímavé
-
gabuliatko
- Uživatel
Moc děkuji za odpovědi. Abych upřesnil svůj dotaz, zajímá mne předjíždění v PD, takže pokud to správně chápu, tak POUZE 15 na Špejcharu ?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes stále odpoledne odklony trvaly, u výkopu nikdo nebyl (ale snad jsem v něm viděl čerstvý beton), na Strašnické jsem si všiml "žluté" A3 na níž byl předpoklad do neděle 1.1.2012.HOnzula píše:Ahoj, nevíte někdo, jestli už to jezdí normálně přes křižovatku u vozovny Strašnice?? Mimochodem, řešení objizdné trasy linky 26 bylo velmi zajímavé
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fakt ani v týdnu (PD) přes den - kolegové mne na dotaz tvrdili opak.martyn píše:MMM: Na pětce se na Olšanech nepředjíždí!
- Bobik
- Uživatel
pepa
o víkendu se 15 nepředjíždí, jen v týdnu.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MMM: Na pětce se na Olšanech nepředjíždí!
willyjeff: Měl jsem v prosinci o víkendu dvakrát linku 15 a ani jednou jsme se na Špejcharu nepředjížděli...
Ahoj, nevíte někdo, jestli už to jezdí normálně přes křižovatku u vozovny Strašnice?? Mimochodem, řešení objizdné trasy linky 26 bylo velmi zajímavé 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si (za moderátory) ukončit už několikrát zopakované odpovědi na otázku galuliatka
* naposledy mart337 (jenž se spletl u 11 - ten popsaný režim střídání kolejí na Černokostelecké je celý rok o víkendu)
+ (jak už také někdo u vedl) předjíždění je prováděno pravidelně jen l.15 na Špejcharu a l. 5 na Olšanech.
* naposledy mart337 (jenž se spletl u 11 - ten popsaný režim střídání kolejí na Černokostelecké je celý rok o víkendu)
+ (jak už také někdo u vedl) předjíždění je prováděno pravidelně jen l.15 na Špejcharu a l. 5 na Olšanech.