Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
Nezjistí, protože vůz s překvapením není 9207.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Projeď se 9207 a zjistíš.
-
matejbrozek
- ovocnář
Před Vánoci se tu mluvilo o nějakém překvapení v interiérů nových vozů , o jaké překvapení jde?
bam - bim - 9207 s kaštanstvem už od 23.12., 9246 příjde až jako poslední.
- Absolut
- Moderátor
Bim bam - 9246 zatím nic, nebo jsem ji nezaregistroval?
Hlásím, že dneska vyjela 9207 s cestujícíma a pohybuje se někde na 17.
bim - bam : zítra 9247.
A že by jsi nám napsal kde, co , jak , proč a podobně. Ono jen říct, že to stojí za prd je hodně obecné.
Dám příklad, SSZ Brusnice je na pytel. To je takový sdělení na prd.
Ale když napíšu, že nechápu význam vzdáleného přihlašovacího kontaktu od hradu, když včera (sobota –17:20, nulový provoz) jsem přijížděl k oné SSZ a řádně jsem byla navolen, a měl jsem radost jak na všech přechodech svítí červena (což nám bylo vysvětleno, má právě vzdálený přihlašovák na starosti) a že určitě mi to padne do jízdy – a ono prd, po zastavení blikla zelená pro IAD od syrotčince (kupodivu nikdo neprojel) a když konečně odtama padla oranžová zařadil jsem pojezd, že mi to asi padne – a ono zase prd. Následovala chodecká zelená v kolizním směru ( i když jsou tam tlačítka a samozřejmě tam nikdo nebyl) a za chviličku to pustilo auta i v souběžném směru (čímž teda odbočilo to jediné auto, které tam už stálo, když jsem vyjel od hradu). No a po slavných 32 vteřinách preferenční červené jsem mohl projet křižovatkou. To samé v protisměru, 43 vteřin stůj (pravda mezitím se vyřítila 25 od syrotčince) a až po problikání všech kolizních zelených pro chodce a IAD se mohlo jet, schválně se podívám jak pozdě odjela ta 22, která asi půlku času už stála za mnou a potom musela ještě odstanicovat a čekat na další cyklus. Možná by nebylo od věci tam zřídit dlouhou zastávku, když to tak pěkně funguje.
Takže se určitě někdo ozve ..................
Dám příklad, SSZ Brusnice je na pytel. To je takový sdělení na prd.
Ale když napíšu, že nechápu význam vzdáleného přihlašovacího kontaktu od hradu, když včera (sobota –17:20, nulový provoz) jsem přijížděl k oné SSZ a řádně jsem byla navolen, a měl jsem radost jak na všech přechodech svítí červena (což nám bylo vysvětleno, má právě vzdálený přihlašovák na starosti) a že určitě mi to padne do jízdy – a ono prd, po zastavení blikla zelená pro IAD od syrotčince (kupodivu nikdo neprojel) a když konečně odtama padla oranžová zařadil jsem pojezd, že mi to asi padne – a ono zase prd. Následovala chodecká zelená v kolizním směru ( i když jsou tam tlačítka a samozřejmě tam nikdo nebyl) a za chviličku to pustilo auta i v souběžném směru (čímž teda odbočilo to jediné auto, které tam už stálo, když jsem vyjel od hradu). No a po slavných 32 vteřinách preferenční červené jsem mohl projet křižovatkou. To samé v protisměru, 43 vteřin stůj (pravda mezitím se vyřítila 25 od syrotčince) a až po problikání všech kolizních zelených pro chodce a IAD se mohlo jet, schválně se podívám jak pozdě odjela ta 22, která asi půlku času už stála za mnou a potom musela ještě odstanicovat a čekat na další cyklus. Možná by nebylo od věci tam zřídit dlouhou zastávku, když to tak pěkně funguje.
Takže se určitě někdo ozve ..................
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Zřejmě nebude jednoduché dvojí pohony seřídit, a zajímavě odskakují v levotočivých zatáčkách od prahu. Nechme se překvapit, třeba i mě mile překvapí.
A v čem se ty pochybné vlastnosti projevují?
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Dveře nejsou pochybné, mají pochybné vlastnosti, ale je to jen můj pocit, uvidíme do budoucna, ale za sebe jim moc šancí nedávám.
v čem jsou ty dveře pochybné?Hhoonnzzaa píše: Bral bych to radši než dveře Ultimate, které jsou pochybných vlastností už těď... (i když jsou tišší)
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Absolut: Na pohled - křídla původní s nálepkami IFE, západky na zemi původní, zvuk pohonů IGE - původní. Všechno vypadá, jako by se nic nezměnilo, ale je velmi tichý zvuk zámků. Při zavírání si zarachotěj, ale ten nepříjemný "výstřelovitý" zvuk je pryč.
Bral bych to radši než dveře Ultimate, které jsou pochybných vlastností už těď... (i když jsou tišší)
Bral bych to radši než dveře Ultimate, které jsou pochybných vlastností už těď... (i když jsou tišší)
- Absolut
- Moderátor
A má stále IFE? Že by snaha o úpravu dveří IFE směrem ke kvalitám Ultimate, jenž jsou tišší a západky na zemi nemají? Nemáš fotku jaké má dveře?
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Vřele doporučuji vyzkoušet 9201, má úžasně utlumený zvuk dveřních zámků