T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Jednoduše nic
Marně přemýšlím, co má tohle ještě společného s tramvajemi T3? 
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
páteční 6102 http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 0.JPG.html
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
romanek763: Které SORky se po 2 letech rozpadají? Kde je zdroj těchto milných informací? Jsou někteří řidiči, kteří s nimi nechtějí jezdit, protože jsou zapšklí neflexibilní zatvrdlíci. Je spousta řidičů, kteří si je chválí.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
romanek: SORky možná hrby, ale NB jsou docela odolný viz nehoda v Braníku jak dostala náraz plné rychlosti a dopadla pro SORku hodně dobře. Možná bych se víc bál o prohnilou Karosu.
Jinak stále píšu dokola. T3 oslavujeme protože tu jezdí 40 a let a prakticky každý depák víc co udělat, kam šáhnout. Kdyby byl internet v 60.letech to by bylo štěků na T1/T3 co to za krumply a zlaté dvounápravové vozy.
Jinak stále píšu dokola. T3 oslavujeme protože tu jezdí 40 a let a prakticky každý depák víc co udělat, kam šáhnout. Kdyby byl internet v 60.letech to by bylo štěků na T1/T3 co to za krumply a zlaté dvounápravové vozy.
-
romanek763
- problémový jedinec
No myslel sem to tak jak to píše nick Tleskač.Každy je za něco zodpovědný.-někdo třeba podepsal smlouvy,který jsou nevypověditelný??Smlouvu se SoR o nějakou tu desetitisicovku dražší. Nevim proč hned za to dostanu tady sprdáka.A to vyřazováni chápu,něco se nedá opravit nebo to je drahý,a to ostatní by mohlo ještě sloužit.Podívejte se třeba zpět do roku 97 kdy bylo hromadný vyřazování Ečs- pak se zjistilo že nebude pomalu čím jezdit.Dnes je to tak že se vyhazujou karosy a T3,nahrazuje se to Sorama ,který maj vydržet 12 let ,po 2 letech se rozpadaj a řidiči s nima nechtěj ani jezdit.Jakej náraznik měla B741 a jakej ma SOR??T3 aspon topili v sedačce.Bohužel 15T i když se mi moc libí má hodně much,s klimatizací mě naštvali, a v zimě mrznou v nich nohy a studi tam prdelka na sedadlech.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přidám se na stranu OHM. Každý člověk má nárok na presumci neviny. At je to Dvořák a nebo Franta Vomáčka i když víte že ten Franta někoho támhle za rohem klepnul...
- Bobik
- Uživatel
Já nějak nechápu co OMH čeká - to jako ty "odkláněči prostředků" po sobě nechaj nějaký důkazy, aby je mohli jednoduše zavřít? Přímý důkazy samozřejmě nejsou, nebo jsou jen velmi obtížně dohledatelný, ovšem nepřímejch jsou mraky. MRAKY! A i kdyby nic jinýho, tak snad ředitel něčeho má za to něco odpovědnost a jestli se v tom něčem děje něco špatně, tak kdo za to asi může? Uklízečka? Vrátnej? Jan Tleskač?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OMH: Osobně bohužel důkaz mám... Kvůli němu jsem přestal s DP spolupracovat již před dvěma lety, protože bylo naprosto neúnosné přihlížet odklánění prostředků města. Nicméně důkaz spočívá pouze v enormním předražení zakázek, na které jsem vedení DP již v roce 2008 řádně upozornil a k ničemu to nevedlo. Vše bylo jen pečlivěji ošetřeno tak, aby z ničeho nevyplývala trestní ani jiná odpovědnost. Takže důkaz mám pouze pro sebe, abych věděl, že pan Dvořák se rozhodně nechoval s péčí řádného hospodáře...
Opakovaně varuji uživatele romanek763 ať váží slova! Zvlášť v otázce obecného pomlouvání, bez jakýchkoliv důkazů!
K T3: Předpokládám, že vy nikdy nepochopíte, co znamená obnova vozového parku a obecně obnova technologií a prostředků. Reko vozů se provedlo ve velké míře, odprodej vozů, kde můžou vozy dále soužit se také realizuje.
K T3: Předpokládám, že vy nikdy nepochopíte, co znamená obnova vozového parku a obecně obnova technologií a prostředků. Reko vozů se provedlo ve velké míře, odprodej vozů, kde můžou vozy dále soužit se také realizuje.
Taky jezdí kolem Hradu a sveze nejvíc turistů7105 píše:Máme linku 22, ta je, zdá se, imunní vůči všemu, co v názvu nemá T3.
Máme linku 22, ta je, zdá se, imunní vůči všemu, co v názvu nemá T3.romanek763 píše:jak říkal pán Kotas v pořadu Retro na Čt nechhat aspon jednu linku klasických tetrojek
-
romanek763
- problémový jedinec
Díky za zastání, XSC ty vozy mohly klidně sloužit ještě dál. mohli klidně udělat reko,nebo jak říkal pán Kotas v pořadu Retro na Čt nechhat aspon jednu linku klasických tetrojek.Sloužej i v jiných městěch. Ono zadlužit se umí každej kort když to nejde z jeho kapes. A co se týče tunelu -řekněte mi co v Čechách vytunelovaný není?? A pomluvy na mě jaky?? jenom že píšu pravdu
Nejde o to, co by se mělo stát teď. Ale aby vyšetřování neskončilo do ztracena, jak je zde běžným zvykem. Jenže ono ještě ani nezačalo, byť se o různých kauzách, pod kterými je jako ředitel podepsán, mluví už dost dlouho.OMH píše:XSC: A co by se mělo stát obecně člověku, u kterého není zřejmé, že něco provedl?
XSC: A co by se mělo stát obecně člověku, u kterého není zřejmé, že něco provedl? Ano, ať proběhne vyšetřování a dokud není vyšetřeno, nemůžu rozkřikovat o kdekom, že něco ukradl.