Humor

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
T3_6892
problémový jedinec

Re: Humor

Příspěvek od T3_6892 » 10.5.2012 21:01

Honza píše:Bratislava: http://9gag.com/gag/4100321
To se stalo taky na Senovážném Náměstí v Praze jel jsem T3SUCS a nějak se to stalo :D

gabuliatko
Uživatel

Příspěvek od gabuliatko » 09.5.2012 19:43

Absolut píše:A vůbec mi nepřipadá vtipný, že tenhle systém hodnot jde do hajzlu.
To mne taky ne. Ale dnes už se děti (vlastní) na veřejnosti bojím praštit co kdyby na mne někdo někoho zavolal. Když jsem kdysi dělal vedoucího na táboře, tak výchovný pohlavek nebyl problém. Lituju dnešní učitele. Štve mi zahrnutí potomstva multimédii, nezájem a omluva všeho co potomek napáchá.
Ale ono to tak souvisí s tím, že když Ti někdo nedá přednost, ty zpomalíš, zatroubíš na něj a on Ti ukáže, že je jednička. Skoro aby se člověk bál, aby nezastavil a nehodil třeba kamenem.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 09.5.2012 16:09

thriller2: A ty si myslíš, že v mém dětství nebyly eskalátory? Byly. Dokonce spousta z nich na Áčku a Béčku jezdila rychlostí 0,90 m/s a byla tam mezera jako kráva. A můžeš jednou hádat, proč nás jako děti ani nenapadlo tam strkat pazoury.

trainzjohny: Souhlas. To je jako stará známá historka se sušením kočky v mikrovlnce.

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 09.5.2012 16:08

thriller2 píše:Myslím, že je to trochu jinak. Nelze srovnávat popálení od žehličky a amputace prstu eskalátorem. Nechci nijak obhajovat nikoho ze současných "žalovačů DPP", ale přijde mi v dnešní době naprosto logické, že se rodič snaží vysát co nejvíc peněz odkud to jen jde. I když se taková žaloba příčí zdravému rozumu. Nejspíš bych taky využil jakoukoli situaci jak získat prachy navíc, zvlášť když slýchávám z médií jak ten a ten sebral tolik a tolik peněz a nic se mu nestalo. Já chci taky.
A rozdíl mezi žehličkou a eskalátorem je ten, že eskalátor se na rozdíl od žehličky dostane do televize a nehoda se žehličkou je ryze domácí záležitost, zatímco nehoda na eskalátoru se stala u někoho jiného a není zas tak nelogické na něj svalovat vinu.
To už pak můžeme jak v americe žalovat železniční společnost při skoku pod vlak [-o<

KDE JE TA LOGIKA KTERÁ ŘÍKÁ ŽE KDYŽ JSEM B L B ZASLOUŽÍM ODŠKODNÉ ?!?!

Tedy
Uživatel

Příspěvek od Tedy » 09.5.2012 15:44

cwapa
Dokud se člověk nespálí tak nevěří, že je to horké.
Ale nebudu hledat vinu za popálení jinde než u sebe .
Rodiče zanedbali , neuhlídali TEČKA .

thriller2
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thriller2 » 09.5.2012 15:43

Myslím, že je to trochu jinak. Nelze srovnávat popálení od žehličky a amputace prstu eskalátorem. Nechci nijak obhajovat nikoho ze současných "žalovačů DPP", ale přijde mi v dnešní době naprosto logické, že se rodič snaží vysát co nejvíc peněz odkud to jen jde. I když se taková žaloba příčí zdravému rozumu. Nejspíš bych taky využil jakoukoli situaci jak získat prachy navíc, zvlášť když slýchávám z médií jak ten a ten sebral tolik a tolik peněz a nic se mu nestalo. Já chci taky.
A rozdíl mezi žehličkou a eskalátorem je ten, že eskalátor se na rozdíl od žehličky dostane do televize a nehoda se žehličkou je ryze domácí záležitost, zatímco nehoda na eskalátoru se stala u někoho jiného a není zas tak nelogické na něj svalovat vinu.

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 09.5.2012 15:03

Absolut píše:Doufám, že to není jen o věku. Já jsem ročník 1980. A když jsem byl dítě, tak jsem mockrát schválně udělal zakázané věci. A když jsem si přes zákaz šáhnul na žehličku, tak jsem ještě dostal na zadek. A nikoho nenapadlo žalovat výrobce žehličky, že tam není napsané, jak daleko má být od dětí. A nikoho nenapadlo, že mě rodiče týrají, když použili fyzický trest. A já jsem jako dítě přijal trest a vůbec mě nenapadlo že by na tom bylo něco špatně. Měl jsem zakořeněné že když je něco špatně, tak za to následuje trest. Měl jsem respekt. A vůbec mi nepřipadá vtipný, že tenhle systém hodnot jde do hajzlu.
I jako dítko ještě o skoro 10 let mladší to vidím naprosto stejně a stejně tak mě neuvěřitelně vytáčí že se tohle považuje nyní za špatnou výchovu.

Jedna výchovná ještě žádnému dítěti neublížila ...

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 09.5.2012 14:29

Doufám, že to není jen o věku. Já jsem ročník 1980. A když jsem byl dítě, tak jsem mockrát schválně udělal zakázané věci. A když jsem si přes zákaz šáhnul na žehličku, tak jsem ještě dostal na zadek. A nikoho nenapadlo žalovat výrobce žehličky, že tam není napsané, jak daleko má být od dětí. A nikoho nenapadlo, že mě rodiče týrají, když použili fyzický trest. A já jsem jako dítě přijal trest a vůbec mě nenapadlo že by na tom bylo něco špatně. Měl jsem zakořeněné že když je něco špatně, tak za to následuje trest. Měl jsem respekt. A vůbec mi nepřipadá vtipný, že tenhle systém hodnot jde do hajzlu.

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 09.5.2012 13:59

egee budeš se možná divit, ale já jsem to co jsi sem dal četl už dříve buď na internetu nebo mi to možná někdo poslal mailem a už tehdy mi to nezdálo vtipný. Myslíš že máš pravdu, že tehdy stačilo aby ti rodiče řekli abys to nedělal a ty jsi to neudělal? Tak to jsi byl ale nějaký moc slušný dítě. Já pamatuji, že jsem šel a schválně to udělal. Dokud se člověk nespálí tak nevěří, že je to horké.

Tedy
Uživatel

Příspěvek od Tedy » 09.5.2012 13:15

Směšné - děti jsou neposedné , spíš to je vina rodičů . Možná takoví rodiče zažalují výrobce sporáku , že se dítě popálilo a že tam nebyla cedulka , dalo by se pokračovat ...
Jsem ročník 1961 A cwapa potřeboval si v mládí nějakou cedulku že něco nesmíš , nebo stačilo aby máma táta řekli TO NESMÍŠ , popřípadě plácli po rukách . Dnes se vina musí svést na někoho jiného že .....

Zdravý rozum se vytratil i u některých zaměstnaců DP že .
Nebo pán z DP co na smícháči ukradl tramvaj ten zdravý rozum a racionání chování má ?

Přečti si to celé o tom zdravém rozumu a možná to na podruhé pochopíš .....

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 09.5.2012 12:11

Bobík - v tramvaji mi ta okna nevadí a děti už mám dospělý. To že děti jsou neposedný se ví a myslím, že ty schody by měli byt zabezpečeny tak, aby se tam ta noha nedostala.

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 09.5.2012 4:52

Ne? Ty například nejezdíš tramvají? A co namátkou "nová" výklopná okna, na rozdíl od starých šoupacích? Protože by si nějakej "chudáček nesvéprávnej" mohl o něco urazit hlavu, když jí vystrčí ven, tak se zavedla norma, že ty šoupací už nesmí být, místo aby se dle "selskýho rozumu" apelovalo na osobní zodpovědnost jednotlivce - čili vystrčim hlavu a přijdu o ni = dobře mi tak = neměl jsem ji tam cpát. To samý ujetý nohy na eskalátorech - normálně myslící člověk tam tu nohu nenacpe ani omylem, protože je přece jasný že by jí mu to mohlo skřípnout. Jenom trouba co neumí dát pozor na vlastní dítě, případně mu včas vysvětlit proč to nedělat...ále, nebudu se rozčilovat. A podnik, místo aby ho kopnul do zadku, že je nezodpovědnej rodič ještě platí odškodnění.....
A dalo by se pokračovat bohužel téměř do nekonečna....

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 08.5.2012 23:27

Bobik píše:Nejen on, já si to myslím taky. A dnes a denně se tom - bohužel - přesvědčuju....
Já ne.

Honza
Uživatel

Příspěvek od Honza » 08.5.2012 18:29

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 04.5.2012 18:32

Nejen on, já si to myslím taky. A dnes a denně se tom - bohužel - přesvědčuju....

Odpovědět