Nechtěl jsem kritizovat pěší přesuny (které občas lidi sami radši využijí), ale spíš vyjádření vzdálenosti...willyjeff píše:Proč někteří obyvatelé Prahy toto považují za neuvěřitelnou propast a třeba jiní to mají na zastávku MHD takhle daleko běžně? ...podle mě soudný člověk se doveze až na Průběžnou a to je na metro neuvěřitelně dlouhých 250mCož je blíž, než vzdálenost mezi budovou Hl. Nádraží a tramvajovou zastávkou (třeba).
Tohle jsem chtěl slyšet, takže si můžu konečně rýpnout, že se posílaj lidi údajných 500m, ale ve skutečnosti se projdou trochu vícwillyjeff píše:Jinak ST -> Kubáň je asi 950m
Jinak v neděli mi přišlo vše v pohodě, kromě chybějící čočky na Zahradním městě to bylo ok, nikdo nečekal kde neměl a nikoho jsem neviděl bloudit. Co se týče toho data, řekl bych, že DP sám neví moc, jak to má brát, když to bylo od 22.5., ale začátek byl vlastně od 26. a co se týče Zahraďáku, tak bych řekl, že pravidelné linky jezdily trochu víc obsazené než obvykle... MŠ, Absolut: Že by šlo trať přeci jen nenápadně zrušit a lidi posílat na SK?