Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Když už se tu nakousnul Janoušek, tak bych se rád zeptal na jednu věc. Možná někdo bude znát odpověď.
Jak je to s odebráním řidičáku? Osobně jsem si myslel, že ten plast co mám v kapse co mám v kapse mám jenom pro snažší kontrolu PČR/MP a dalších orgánů, ale že by mě jenom ten plast opravnoval k řízení. Přece je snad karta řidiče, kam PČR/správní orgán dá, že dotyčný má zákaz řízení.
U tramvají to je asi jednodušší. Když nemáte papír a chytnou vás tak jdete z vozu. To samé když nadýcháte atd.
Jak je to s odebráním řidičáku? Osobně jsem si myslel, že ten plast co mám v kapse co mám v kapse mám jenom pro snažší kontrolu PČR/MP a dalších orgánů, ale že by mě jenom ten plast opravnoval k řízení. Přece je snad karta řidiče, kam PČR/správní orgán dá, že dotyčný má zákaz řízení.
U tramvají to je asi jednodušší. Když nemáte papír a chytnou vás tak jdete z vozu. To samé když nadýcháte atd.
Dobrý den budoucí kolegové (snad)
Ráda bych se Vás zeptala kolik řidič tramvaje bere.Asi je to hloupý dotaz,ale nikde jsem to na internetu nevyčetla.
Je mi jasné,že asi záleží na různých okolnostech,ale prosím napište alespoň někdo,abych si udělala obrázek.
Popřípadě ještě zda máte proplácené stravenky,jaký máte nárok na dovolenou a kolik vám připlácí na penzijní připojištění.
Snad nejsou mé otázky drzé,ale ptám se proto,abych věděla zda se tímto uživím i s dítětem.
Děkuji moc ,předem pokud mi někdo napíše odpověď.
Hezký den.
Ráda bych se Vás zeptala kolik řidič tramvaje bere.Asi je to hloupý dotaz,ale nikde jsem to na internetu nevyčetla.
Je mi jasné,že asi záleží na různých okolnostech,ale prosím napište alespoň někdo,abych si udělala obrázek.
Popřípadě ještě zda máte proplácené stravenky,jaký máte nárok na dovolenou a kolik vám připlácí na penzijní připojištění.
Snad nejsou mé otázky drzé,ale ptám se proto,abych věděla zda se tímto uživím i s dítětem.
Děkuji moc ,předem pokud mi někdo napíše odpověď.
Hezký den.
-
barbuch67
Ahoj, neměl by někdo doma staré smaltované číslice co se používaly na tram. sloupcích do roku cca 2000
konkrétně linky 4,10,17,22,24,26,53,57...koupím kdyžtak my pište do SZ
a ještě scháním fotky sloupku z obdobý 1970-2000 s těmyto čísly
chci si vyrobit sloupek a potřeboval bych vědět jak vypadal..
předem děkuji moc 
- Bobik
- Uživatel
Teda nevim po čem ses tak zřídil, ale musel to bejt slušnej model...P_V píše: b) trať v každé hlavní ulici, s absolutní předností (auta budou ve městě zakázána), supermoderní vozidla s pohodlnými sedačkami, klimatizací, záchodem a barem, tiše šumící až 100 km/h rychlostí, interval celodenně kdekoliv 2 minuty, to vše zdarma
A ty už to taky nepij...Martin Šubrt píše:... Ropid se s vypětím všech sil snaží, aby platilo b)...
realně to směřuje k D) většina tratí zrušená, zbývající v slušném stavu, spousta aut na ulicích a nekonečné kolony. vzduch by se dal krájet a cesta do práce je dobrodružství s nejistým koncemMartin Šubrt píše:JDCT se snaží s vypětím všech sil, aby platilo a) Ropid se s vypětím všech sil snaží, aby platilo b), ovšem reálně směřuje k c)
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
JDCT se snaží s vypětím všech sil, aby platilo a) Ropid se s vypětím všech sil snaží, aby platilo b), ovšem reálně směřuje k c) 
- Absolut
- Moderátor
Jednoznačně a).
Co myslíte, jak budou vypadat pražské tramvaje za 30 let?
a) víceméně stejně, přibude několik málo nových tratí v místech kde se o tom už léta mluví, budou jezdit ohnilé 15T a něco novějšího mezi tím
b) trať v každé hlavní ulici, s absolutní předností (auta budou ve městě zakázána), supermoderní vozidla s pohodlnými sedačkami, klimatizací, záchodem a barem, tiše šumící až 100 km/h rychlostí, interval celodenně kdekoliv 2 minuty, to vše zdarma
c) zrušeno a místy vyasfaltováno, automobily budou na baterky a s povinným automatickým řízením, díky čemuž zmizí hlavní nevýhody individuální povrchové dopravy, veřejná doprava bude zredukována na levná robotická taxi
a) víceméně stejně, přibude několik málo nových tratí v místech kde se o tom už léta mluví, budou jezdit ohnilé 15T a něco novějšího mezi tím
b) trať v každé hlavní ulici, s absolutní předností (auta budou ve městě zakázána), supermoderní vozidla s pohodlnými sedačkami, klimatizací, záchodem a barem, tiše šumící až 100 km/h rychlostí, interval celodenně kdekoliv 2 minuty, to vše zdarma
c) zrušeno a místy vyasfaltováno, automobily budou na baterky a s povinným automatickým řízením, díky čemuž zmizí hlavní nevýhody individuální povrchové dopravy, veřejná doprava bude zredukována na levná robotická taxi
No já se těším až se postaví OC Michle naproti Kauflandu na Chodovské... To tam bude teprv bordel a z 11 aby udělali metrolinku...
- Absolut
- Moderátor
To je pravděpodobnější, že umřu v 50 na infarkt.
Taky je možné, že tou dobou už žádné tramvaje nebudou...
- Absolut
- Moderátor
Je docela dost možné, že budu taky jednou starej a nervózní a budu se cpát do tramvají a jezdit kvůli údajně lepšímu a o pět procent levnějšímu máslu přes půl Prahy. Víc k tomu asi říct nedokážu.
Petrpes píše:Ale pozor, pokud bude máslo o korunu levnější na Floře než v Kauflandu na Jiřáku, pojede důchodec jedenáctkou i tam.
No a pak ještě sjede na mírák do Globusu, protože tam budou o korunu levnější kartofle, víme
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale pozor, pokud bude máslo o korunu levnější na Floře než v Kauflandu na Jiřáku, pojede důchodec jedenáctkou i tam.
No a pak ještě sjede na mírák do Globusu, protože tam budou o korunu levnější kartofle, víme