Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
sloupik1984
- Uživatel
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Mám dotaz jestli někdo neví co bude za povrchy po rekonstrukci tratě v Jičínské. Snad tam nebudou dávat zpět ty otřesné kostky???
Díky.
-
jaydee2008
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: To je ještě OK, na ostrůvku Ládví DC teďka vyházeli polovinu dlažby a nahradili ji asfaltem. 
-
vencavasek
- Uživatel
Mimochodem nechápu, proč je v provozu SSZ Jičínská x Přemyslovská, když je ze všech stran k této křižovatce zákaz vjezdu. Jasně, lidi nejsou stupidní, takže se samozřejmě přechází na červenou, ale...kasme píše:pár fotek z Jičínské http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/tr ... ra/120605/
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pár fotek z Jičínské http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/tr ... ra/120605/
kolejnice na mostě Svatovítská už vypadají uchyceně
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 4.jpg.html
kolejnice na mostě Svatovítská už vypadají uchyceně
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 4.jpg.html
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
von Š: Ano, nevhodná činost - tahání/tlačení těžkých břemen (značek, kontejnerů či popelnic se zaseklými kolečky či bez nich a v neposlední řadě, v zimním období, radlic při odklízení sněhu...) je určitě nejčastější prvotní příčinou rozviklání dlažby a ztracení prvních kostek. Ovšem určitě tomu napomáhá i (ne)kvalita provedení zádlažby - z pravidla se dá čekat, že dodatečně zadlažďované místo (např. po výkopu) se opět dříve či později vyviklá.
Následně (jak jsem již napsal) k rozrůstání díry v dlažbě a ztrácení kostek stačí již jen obyčejná chůze.
Následně (jak jsem již napsal) k rozrůstání díry v dlažbě a ztrácení kostek stačí již jen obyčejná chůze.
-
von Špilberk
- Uživatel
Já vážně nevím. Podle mne je to dílo vandalů (jejich vynalézavost nezná mezí a dlažební kostky potřebují často) nebo následek nějaké nevhodné činnosti na chodníku. Je tam vidět přenosná značka a pracovníci, kteří je rozvážejí, je rádi tahají po zemi, aby je nemuseli nosit.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Protože jak už se vyviklaly, tak tím chozením (zaškobrtnutím, kopnutím ... do nich) se dostávají pryč z místa.9001 píše:No nevím, ale mě osobně tam těch kostek přijde málo na tu plochy co by to měla vyplnit.
Už jsem i párkrát (odhadem určitě alespoň 2 až 3x) kvůli takovým "putujícím" kostkám zastavoval TRAM dřív než jsem původně plánoval a šel je odstranit ze žlábku koleje.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, ale mě osobně tam těch kostek přijde málo na tu plochy co by to měla vyplnit.
věř tomu. totéž u mě před domem, kde v dubnu rekonstruovali plyn.von Špilberk píše:Nevěřím, že se to rozpadlo kvůli obyčejnému chození. Někdo asi potřeboval dlažební kostku.MM-Mikulovsky píše:Oprava na nic
-
von Špilberk
- Uživatel
Stav na Zahradním Městě: Odstraněno asi 100 metrů panelů (od oblouku po zastávky). Panely naskládané na TT asi 200 metrů za zastávkou Zahradní Město ZC. Jinak nikde nic a nikdo.
-
von Špilberk
- Uživatel
Nevěřím, že se to rozpadlo kvůli obyčejnému chození. Někdo asi potřeboval dlažební kostku.MM-Mikulovsky píše:Oprava na nic
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To tam někde rozporuju? 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bobek: U Strašnic nejde ani tak o komfort. Základem je cca od 16 do 18 se popojíždí prakticky od křižovatky s Průběžnou až na nádraží...