Toto téma zde v minulosti veřejně bylo a i nyní stále je, avšak jeho veřejnost není tak veliká jako dřív kvůli problémům s některýma uživatelema.vencavasek píše:...Moc jsem nevěděl, kam příspěvek zařadit, nestálo by za zvážení zřízení vlákna vypravení/provoz, kam bych asi bylo vhodné přesunout předchozí příspěvky s vypraveními jednotlivých linek? Děkuji...případně očekávám návrhy, kam s nimi![]()
Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
-
vencavasek
- Uživatel
Tož když nemáme tabulky, zkusím se zeptat zde: Čeká nás nějaké zajímavé vypravení na noční linky při Muzejní noci? Nějaké NP spoje? Díky.
Moc jsem nevěděl, kam příspěvek zařadit, nestálo by za zvážení zřízení vlákna vypravení/provoz, kam bych asi bylo vhodné přesunout předchozí příspěvky s vypraveními jednotlivých linek? Děkuji...případně očekávám návrhy, kam s nimi
Moc jsem nevěděl, kam příspěvek zařadit, nestálo by za zvážení zřízení vlákna vypravení/provoz, kam bych asi bylo vhodné přesunout předchozí příspěvky s vypraveními jednotlivých linek? Děkuji...případně očekávám návrhy, kam s nimi
-
gabuliatko
- Uživatel
jedna věc je uměla, druhá věc je v daný čas sednout a udělat toMr.Cross píše:do tabulky to naskládat už by jistě uměla většina z vás..
proto všem co přispívají na stránky Prtek patří můj veliký dík
No to se zase někteří předvedli...
Taky sem se občas podílel na stahování dat pro tabulky na vypravení a byla to často několikahodinová práce což nikdo nevidí,do tabulky to naskládat už by jistě uměla většina z vás.. Ale podmínky pro získávání dat se podstatně zhoršili a nebyl čas na pravidelnou aktualizaci.
A jestli pravidelné aktualizace na prtkách,spousta novinek atd znamená pro nikoho syndrom vyhoření tak ať se nad sebou laskavě zamyslí! Admine nenech se otrávit,dík za úžasné stránky! Něco končí a něco nového zase začíná(na znamení,dílenské okno atd...) tak třeba se v budoucnu zase tabulky vrátí..
A jestli pravidelné aktualizace na prtkách,spousta novinek atd znamená pro nikoho syndrom vyhoření tak ať se nad sebou laskavě zamyslí! Admine nenech se otrávit,dík za úžasné stránky! Něco končí a něco nového zase začíná(na znamení,dílenské okno atd...) tak třeba se v budoucnu zase tabulky vrátí..
I já jsem dlouhá léta patřil ke spokojeným "konzumentům" tabulek vypravení a všemožně se také přimlouvám za jejich znovuzrození. Tramvaje jsou sice jen můj koníček a mohu být bez nich živ,ale bez vypravení,informací z dílen a různých zpráv z provozu by to už nebylo ono...
-
von Špilberk
- Uživatel
Já si myslím, že tu už hodně lidí děkovalo autorům Pražských tramvají za kdeco. Já mohu taky děkovat. Tyto stránky mne přivedly za pult tramvaje a ještě jsem díky informacím zde získaným hladce prošel kurzem.
Autoři pracují dobrovolně, zdarma a ve svém volném čase a tak vlastně nic není samozřejmost, a k ničemu je nemůžeme nutit. Ale lidé neradi děkují. Já jsem tabulky vypravení sledoval roky a bral jsem je jako "standard" služeb. Ani jsem dlouho nevěděl, kdo je dělá, a že je dělá kompletně jeden jediný člověk jsem zjistil až teď
(Možná, že se tu o tom mluvilo i dřív, ale nemohu přečíst a pamatovat si úplně všechno.)
Jediné, co mi skutečně vadí, je toto:
Z nich si prostě každý vytáhl informaci, kterou chtěl, a proč by to měl hlásit?
Autoři pracují dobrovolně, zdarma a ve svém volném čase a tak vlastně nic není samozřejmost, a k ničemu je nemůžeme nutit. Ale lidé neradi děkují. Já jsem tabulky vypravení sledoval roky a bral jsem je jako "standard" služeb. Ani jsem dlouho nevěděl, kdo je dělá, a že je dělá kompletně jeden jediný člověk jsem zjistil až teď
Jediné, co mi skutečně vadí, je toto:
Možná byste se mohli obtěžovat před nějakým zásadním rozhodnutím dát předem vědět, že se něco chystá. Měli byste odezvu hned. A podotázka: Jak si představujete odpovídající odezvu na tabulky vypraveníPetr píše:A možná někdy dávejte najevo zájem dříve, než je pozdě. Možná to budou ty "kladné" body, které před zásadním rozhodnutím převáží misku vah na plusovou stranu. Pokud tabulky v různých podobách vychází od roku 2002 (!) a živo je kolem nich až když skončí, je něco špatně. Vynaloženému úsilí neodpovídala odezva a proto jsem se ostatně domníval, že nejsou zas tak zajímavé...
Naposledy upravil(a) von Špilberk dne 08.6.2012 9:19, celkem upraveno 1 x.
Vypravení jsem sledoval a moc rád, ale jak se tu píše, že nikdo nechválil, v hotelu(jsem kuchař) jsme měly takové školení, a dostaly jsme se do takové diskuze a abych to zkrátil, když je člověk spokojenej tak to řekne kolika lidem??..1 maximálně 2, ale když tě jídlo(obsluha apod.) nasrala nebo to nebylo dobré tak to řekneš až 7DMI LIDEM takže ten nepoměr je jasnej!!! Proto Petře ač uznávám tvůj důvod pro konec tabulek i tak částečně prosím, zda-li by nešlo je zas vrátit. Lidi prostě nejsou zvyklí chválit, ale jen pomlouvat a remcat(diskuze kolem vypravení je toho myslím víc než dobrým příkladem)
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím se připojit s díky všem odpovědným za skvělou práci na Prtkách.
Osobně jsem zrovna vypravení pravidleně nesledoval (narozdíl od von Š mi je celkem osobně jedno, jaký typ TRAM mi přijede - stejně stav nezměním, tak proč se případně stresovat z něčeho co zrovna nemiluji a navíc stejně mnohdy můžu být mile překvapen), ale občas jsem se přece jen mrkl, když jsem si chtěl zjistit něco o čemž jsem věděl, že to tam najdu nejsnadněji (či vůbec) ze všech možných zdrojů.
Osobně jsem zrovna vypravení pravidleně nesledoval (narozdíl od von Š mi je celkem osobně jedno, jaký typ TRAM mi přijede - stejně stav nezměním, tak proč se případně stresovat z něčeho co zrovna nemiluji a navíc stejně mnohdy můžu být mile překvapen), ale občas jsem se přece jen mrkl, když jsem si chtěl zjistit něco o čemž jsem věděl, že to tam najdu nejsnadněji (či vůbec) ze všech možných zdrojů.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chápu že tyto stránky, které nejenom já považuji za velice kvalitní, zaberou pro adminy spoustu času.
Ale přesto tvrdím, že je to škoda, zvláště když se hlásí lidi, kteří by rozšířili tým spolupracovníků.
Na druhou stranu si dokážu představit, jak dlouho se to stahuje, kolikrát se čeká minuty i na služby.
A nakonec k Petrovi provozovateli stránek:
Stránky chválím, ač jsem to zde nikdy nenapsal, asi chyba, což tak to chodí když člověku nic nechybí.
Ale nejenom z aféry tabulky mě přijde, že přišlo něco jako syndrom vyhoření.
Což se ovšem může stát každému z nás.
Každopádně velikej dík za všechno.
Ale přesto tvrdím, že je to škoda, zvláště když se hlásí lidi, kteří by rozšířili tým spolupracovníků.
Na druhou stranu si dokážu představit, jak dlouho se to stahuje, kolikrát se čeká minuty i na služby.
A nakonec k Petrovi provozovateli stránek:
Stránky chválím, ač jsem to zde nikdy nenapsal, asi chyba, což tak to chodí když člověku nic nechybí.
Ale nejenom z aféry tabulky mě přijde, že přišlo něco jako syndrom vyhoření.
Což se ovšem může stát každému z nás.
Každopádně velikej dík za všechno.
ja na jednu stranu duvody pro konec chapu, na druhou stranu se musim ohradit s tim, ze jsem martynovi za ruzne aktuality z provozu pokud mozno vzdy dekoval, a to verejne primo zde na foru. stejne tak jsem kolikrat chvalil obsah stranek ci nove clanky/fotky - a myslim, ze by to mel delat kazdy spravny ctenar (ne jen brblat, kdyz se neco nepovede). ublizeny ton petra mi i tak pripada trochu nefer, jakkoli jeho rozhodnuti plne respektuji.
-
vencavasek
- Uživatel
Taky na TF nepíšu příliš často, nicméně třeba vypravení jsem sledoval rád a pravidelně, děkuji za něj. Děkuji za vysvětlení důvodů a jsem poslední, kdo by chtěl někoho přesvědčovat o návratu tabulek, důvody chápu. Nicméně musím reagovat na
Naopak, to je normální stav. Lidé přece taky nikde nechválí, jak je skvělé mít přímé spojení ze Strašnické na Palmovku a řešit to začnou, až když zjistí, že linka 19 už je zde nesveze. Případně se dá diskutovat, pokud se ví o chystaných změnách...Promiň, ale připomíná mi to přesně styl Ropidu.Pokud tabulky v různých podobách vychází od roku 2002 (!) a živo je kolem nich až když skončí, je něco špatně.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem na TF nic nenapsal ani nepamatuju, ale už musím zarazit Vaše debaty. Prosím... Je hezké, jak tu všichni probíráte, že tabulky byly skvělé. Ano byly. Tvorba každé tabulky byla práce na hodinu-(y). Získávání dat pro každou změnu práce na další hodinu(y). Problémem by ani tak nebylo, získat čas na onu tvorbu. Problémem by asi ani nebylo získat "prověřeného dobrovolníka", který by o tabulky pečoval. Problémem je onen čas na získávání dat. A k nim se žádný sebevíce prověřený dobrovolník nedostane. Takže tabulky skončily. Smiřte se s tím... A možná někdy dávejte najevo zájem dříve, než je pozdě. Možná to budou ty "kladné" body, které před zásadním rozhodnutím převáží misku vah na plusovou stranu. Pokud tabulky v různých podobách vychází od roku 2002 (!) a živo je kolem nich až když skončí, je něco špatně. Vynaloženému úsilí neodpovídala odezva a proto jsem se ostatně domníval, že nejsou zas tak zajímavé...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vhodné by bylo obnovit tabulky vypravení které budou tvořit prověření dobrovolníci.
Samozřejmě by stačily tabulky které budou na delší dobu, alespoň týden, ne na krátkodobky.
Samozřejmě by stačily tabulky které budou na delší dobu, alespoň týden, ne na krátkodobky.
Nevím, zda je vhodné pokračovat v těchto informacích v tomto tématu..? Ale denní výluková linka 11 je 401G / 402 / 403G / 504 / 505 šejdr / 506 / 507 / 508 / 409G / 510 šejdr.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě pro doplnění linka 7: 4,4,5,4,5/4,4,3,4,5/5,3,4,5,3/5 + polonoce