Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Bydliště: Blízko mě je obratiště Zvonařka a pod mým barákem je vedena železniční trať - tak kde to může být?
- Kontaktovat uživatele:
Re: Linkové vedení
to MŠ: Martine, omlouvám se za OT, ale co myslíš, dá se něco udělat s docházkovou vzdáleností na metro Pražského povstání od tramvaje?
Ano, to je ale všechno, co mohou udělat. Na jejich připomínky se nemusí brát zřetel, jelikož nejsou objednavateli. No a ROPID je přesvědčen, že vytvořil nejlepší návrh na světě, do kterého mu nikdo nesmí kecat, proto dal městským částem na vyjádření 5 dní. Noskovi je to úplně u ..., ten to podepíše a bude to mít z krku.willyjeff píše:Uznávám, že můj dojem je asi mylný. Mě ale dost zarazila ta odpověď ohledně připomínek od Městských částí. Takže kdo jiný než jednotlivé MČ by měl návrhy rozporovat?
Takže možností, jak tomu zamezit, už moc není. Snad jedině nějaká dobře zorganizovaná petice.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Všechno, co navrhne kdokoli, je lepší než návrhy Ropidu 
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A cožtakhle propojit úplně všechny linky a řetezit je na konečných 
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Což, tak 14 Špejchar. Ale spravilo by to brek po 15 a po 12 rovně...
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Bydliště: Blízko mě je obratiště Zvonařka a pod mým barákem je vedena železniční trať - tak kde to může být?
- Kontaktovat uživatele:
Žádné lomení neuznávám. Když tak jedině při výlukové činnosti, jinak ne.Petrpes píše:Navrhuji 24 ukončit Výstaviště, o wekendu 2T/15min.
14 na Ortenu lomit na 15 Špejchar.
12 nechat po nábř.
-
Jebi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To mě taky trošku zarazilo. Asi už je Praha naštvaná, že jí ty plány na redukci dopravy už několikrát nevyšly, že radši zakázala všechny připomínkywillyjeff píše:Uznávám, že můj dojem je asi mylný. Mě ale dost zarazila ta odpověď ohledně připomínek od Městských částí. Takže kdo jiný než jednotlivé MČ by měl návrhy rozporovat?
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuji 24 ukončit Výstaviště, o wekendu 2T/15min.
12 nechat po nábř.
12 nechat po nábř.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Uznávám, že můj dojem je asi mylný. Mě ale dost zarazila ta odpověď ohledně připomínek od Městských částí. Takže kdo jiný než jednotlivé MČ by měl návrhy rozporovat?
-
Jebi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi protože je zbytečné vyhazovat lidi ven, když ta tramvaj stejně pojede dál.Bába Foutéř píše:A proč, než motat lidem hlavy přečíslováním linek za jízdy, když už musí tohle být, tak proč nemohla 24 končit ve smyčce na Výstavišti, kde by se klidně ten samý vlak převlékl na 14 a zase vyjel bez matení hlav kohokoliv?
Ale osobně jsem na to převlékání taky celkem zvědav..
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovím asi blbě, ale... Ropid asi za každou cenu chce dostat lidi ze Spořilova na metro B. Ale na tohle mu sere bílej tesák. Jenže tam si jede každý svou, pak to nemá dopadnout tak jak to dopadá.abcdefg píše:Nechápu jediný ... Z linky 11 se má stát úžasná metrolinka. Vložené spoje budou jezdit sólo v úseku NBS - OH, soupravy Spořilov - OH. Ale linka 6 bude ukončena na Spořilově. Proboha, proč ty sola 11 nemohou dojet až na ten Spořilov?Proč Spořilovským zbytečně motat hlavu vloženými spoji, 6tkou, která jezdí jen v určitých obdobích apod? Spojení z/na IPP by bylo bohatě dostačujicí ...
- Bába Foutéř
- Šťoura
Na všechny tyhle otázky proč se musí odpovědět PROTOŽE! To je to samé jako linky 14/24... Proč nemohla zůstat linka 14 ve své trase z Masarykova nádraží a musí se otočit a přijet na Ortenovo náměstí z "druhé strany" a přes Veletržní jí nahradí 24? A proč, než motat lidem hlavy přečíslováním linek za jízdy, když už musí tohle být, tak proč nemohla 24 končit ve smyčce na Výstavišti, kde by se klidně ten samý vlak převlékl na 14 a zase vyjel bez matení hlav kohokoliv? Odpověď je PROTOŽE ONI JSOU ROPID A JIM SE TO NA PAPÍRU LÍBÍ.... 
Nechápu jediný ... Z linky 11 se má stát úžasná metrolinka. Vložené spoje budou jezdit sólo v úseku NBS - OH, soupravy Spořilov - OH. Ale linka 6 bude ukončena na Spořilově. Proboha, proč ty sola 11 nemohou dojet až na ten Spořilov?
Proč Spořilovským zbytečně motat hlavu vloženými spoji, 6tkou, která jezdí jen v určitých obdobích apod? Spojení z/na IPP by bylo bohatě dostačujicí ...
-
Jebi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zakládat stížnost na "nejhorším pocitu" je ale trochu neuvážené, ne? O změně 158 se nikde nepíše, a tak bych předpokládal, že se současné pásmování měnit nebude, stejně jako je to u všech ostatních linek, které v té tabulce v NDO nejsou vypsány..willyjeff píše:Jelikož si v těch návrzích berou 158 do huby a označují jí jako metrolinku a na všech návrzích je úsek Letňany C - Českomo B v závorkách, beru tu nejhorší možnost, že budou 158 pásmovat i mimo špičku. Tedy do Vysočan v intervalu 30 minut.
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
O zdravém rozumu ROPIDU mám léta své pochybnosti. Jediné co snad ještě dokážu pochopit je dokončení integrace Poděbrad, Uhl.Janovic, Milovic a Kutné Hory. To, že nezaintegroval Kolín (a ten je blíže než KH), budiž, to je jeho věc. Ale šťourat do takové zásadní věci jako je linkové vedení, doufám že k tomu budou mít připomínky i jednotlivé MČ, kde jsou také odborníci, ale pozor, také OBČANÉ mají možnost se vyjádřit.willyjeff píše:Daleko rozsáhlejší je nová výstavba okolo Harfy. Změní se tam něco? Omezí dopravuOn totiž ROPID umí reagovat jen zpětně, neumí nic vyhodnotit. Jen dělá čáry na mapě.
Když to shrnu:
1: neměnil bych
2: neměnil bych
3: Tady už jsem trochu skeptický, proč zrovna tahle linka do Kobylis, vést Karlínem naprostý nesmysl - už dneska je tam doprava silně naddimenzována, dvě linky bohatě stačí, pásmování Braník - Modřany totální nesmysl.
4: Kotlářka - Kubáň. Konečně to někoho napadlo!
5: PROČ?????
6: Ve stávající trase absolutně vyhovuje, proč tedy šťourat do toho, co už tu léta funguje.
7: pásmování = TOTÁLNÍ IDIOCIE
8: dobrej nápad, konečně to někoho napadlo!
9: beze změny
10: jediná linka vedoucí do Ďáblic
11: všechny linky jenom na Olšanské hřbitovy????? Tady nikdo nepřemýšlel!!! Viz můj příspěvek o pásmech na Spořilov.
12: přes Spartu??? Smysl tohoto vedení mě uniká, stejně jako ukončení na Palmovce, v oblasti Harfy se realizuje velmi rozsáhlá bytová výstavba a jenom linka 25 stačit nebude.
13: neexistuje
14/24: PROČ?????
15: neexistuje
16: Hrdlořezy tímto ztrácí s Florou a se Želvou přímé spojení a to definitivně.
17: Metrolinka jak vyšitá - dokud nebude odstraněno zbytečné postávání v kolonách u Karlových Lázní, tak nesmysl, jinak s trasováním nevidím jediný problém.
18: beze změny
19: ROPID si kope svůj hrob
20: beze změny
21: PROČ????
22: Ať žije vzduchovozič v obou koncích
23: neexistuje
24: PROČ?????
25: ok, proč ne?
26: beze změny, spokojenost.
Sečteno, podtrženo, ROPID ukázal jak "umí" organizovat dopravu v hlavním městě, rozuměj, spíš ji žene do záhuby.
Naposledy upravil(a) Pepa z Nuslí dne 22.6.2012 13:49, celkem upraveno 1 x.