Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
sokolský slet je 30.6. - 7.7. 2012
výluka metra A 5.7. - 8.7. 2012
výluka metra A 5.7. - 8.7. 2012
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No bude přece slet tramvají, néé 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A teď mě ještě napadá, že jestli bude mít při Sletu 22 interval 4, nebo 3 minuty (vycházím z těch 46 pořadí) + závlek 4 a 7 do smyčky a kolik, že je interval cyklu tamního SSZ...

V který den se tí má konat? Já jsem už z toho úplně zblblej ...Brejšín píše:opatření při všesokolském sletu a výtluce metra:
linka 22 vložené spoje Malovanka-Kubáň
linka 30 Div. Šárka-Hradčanská-Staroměstská-Národní třída-Václavák-Nám. Republiky-Hradčanská-Div. Šárka
linka 8 do Podbaby
Bus z Dejvické na Hradčanskou.
Jo na Kubání průjezd smyčkou včetně zřízení zastávky v obratišti i pro nácestné linky 4 a 7.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Brejšín: To si snad objenala ta pekárna co tam je narohu
. Sám vím od doby co otevřely Kabáta na Strašnické. To je ráno lapka na peníze
Ale tak k tomuhle se napsalo spousta. Velký problém je v tom, že konečná není v jedné zastávce s tou kde můžou pokračovat. Proto to že na metru nikomu moc extra nevadí. Vysypou ho na Ládví a za pár minut na té samé koleji jede dál.
Ale tak k tomuhle se napsalo spousta. Velký problém je v tom, že konečná není v jedné zastávce s tou kde můžou pokračovat. Proto to že na metru nikomu moc extra nevadí. Vysypou ho na Ládví a za pár minut na té samé koleji jede dál.
No myslím, že je rozdíl mezi 20 lidmama a 200 pobíhajících v silnici.
já furt nevím co řešíte, do té Zámecké se doveze teoreticky jen 15% substrátu co prováží současná 11 přes Synkáč a poběží 70 metrů přes dva přechody z několika důvodů:
1) 11 bude jezdit dvakrát častěji, tzn. v jednom spoji může být jen 50% průjezdných cestujících
2) bude existovat linka 6, ta ztáhne do sebe dalších 10%
3) lidi když už budou venku, půjdou si něco někam koupit 10%
4) 15% si všimne konečné na Synkáči, nebo počkají po vyhlášení na Nuselských Schodech
já furt nevím co řešíte, do té Zámecké se doveze teoreticky jen 15% substrátu co prováží současná 11 přes Synkáč a poběží 70 metrů přes dva přechody z několika důvodů:
1) 11 bude jezdit dvakrát častěji, tzn. v jednom spoji může být jen 50% průjezdných cestujících
2) bude existovat linka 6, ta ztáhne do sebe dalších 10%
3) lidi když už budou venku, půjdou si něco někam koupit 10%
4) 15% si všimne konečné na Synkáči, nebo počkají po vyhlášení na Nuselských Schodech
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak na Otakarce je budeme nutit běhat přes blok a zde při mimořádné akci je dovezeme až před vrata. Já bych řekl, že v těch zhovadilostech co se dělají je tohle celkem user friendly a proč ne. Jen je na to komický, že je to pár metrů kvůli Sokolíkům9001 píše:Brejšín: To si jako dělají srandu? To sportovci nejsou schopni dojít z nácestné?
Víš ono pro lidi co se nemohou moc pohybovat, přiznávám, že včetně mě, by to bylo dost dobrý, hlavně ten přestup na NM na tramvaje co jedou na karlák. Já vím, že pro mladé lidi ta chůze na Vinohradskou není problém, ale i třeba pro matky s kočárkem by to bylo lepší.thriller2 píše:Jo tak, ale při dvou kaliforňanech by bylo lepší klasické vedení linek 10 a 11 v Korunní a v té druhé i za cenu pouze standartního intervalu. Aspoň myslím. Proto mě ta tvoje varianta nenapadla. Takhle zakroucená linka Orionka-IPP-Radhošťská by byla jenom kvůli dopravě pouze v těchto ulicích a místo ní by mohl třeba v jedné s těch ulic jezdit další výtah.cwapa píše:Možná jsi mě špatně pochopil, ale na Muzeum i do Italské by přece ta jedenáctka jela. Jen by nejela na Otakarovou, ale byla by z IPP odkloněná vlevo na NM a dál k Orionce a tím by byly obsloužený obě ulice. Na IPP by si lidi kteří chtějí jet směr Otakarova přestoupili na desítku.
Případně se NTD spoj na Korunní mohl u Orionky točit přes vozovnu Vinohrady... jo, to by bylo. Jo, já vím, že tam nebyla žádná objízdná kolej.
upřesnění 30=X-A (int. 5 min) a protisměrně 25 (int. 10 min)
nicméně je také úžasný 10 minutový interval na zbytku trasy A, takže veškeré návaznosti v
Tomu říkám servis.
9001
Proč né, než zmatečné přebíhání z přeplněné zastávky je lepší je dovést až chodníku.
nicméně je také úžasný 10 minutový interval na zbytku trasy A, takže veškeré návaznosti v
Tomu říkám servis.
9001
Proč né, než zmatečné přebíhání z přeplněné zastávky je lepší je dovést až chodníku.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Brejšín: To si jako dělají srandu? To sportovci nejsou schopni dojít z nácestné?
- Bobik
- Uživatel
No to je zas bordel. 8 jednou sem, podruhý tam....
Á - vrací se nám 23...
Á - vrací se nám 23...
opatření při všesokolském sletu a výtluce metra:
linka 30 Div. Šárka-Hradčanská-Staroměstská-Národní třída-Václavák-Nám. Republiky-Hradčanská-Div. Šárka
linka 8 do Podbaby
Jo na Kubání průjezd smyčkou včetně zřízení zastávky v obratišti i pro nácestné linky 4 a 7.
linka 8 do Podbaby
Jo tak, ale při dvou kaliforňanech by bylo lepší klasické vedení linek 10 a 11 v Korunní a v té druhé i za cenu pouze standartního intervalu. Aspoň myslím. Proto mě ta tvoje varianta nenapadla. Takhle zakroucená linka Orionka-IPP-Radhošťská by byla jenom kvůli dopravě pouze v těchto ulicích a místo ní by mohl třeba v jedné s těch ulic jezdit další výtah.cwapa píše:Možná jsi mě špatně pochopil, ale na Muzeum i do Italské by přece ta jedenáctka jela. Jen by nejela na Otakarovou, ale byla by z IPP odkloněná vlevo na NM a dál k Orionce a tím by byly obsloužený obě ulice. Na IPP by si lidi kteří chtějí jet směr Otakarova přestoupili na desítku.
Možná jsi mě špatně pochopil, ale na Muzeum i do Italské by přece ta jedenáctka jela. Jen by nejela na Otakarovou, ale byla by z IPP odkloněná vlevo na NM a dál k Orionce a tím by byly obsloužený obě ulice. Na IPP by si lidi kteří chtějí jet směr Otakarova přestoupili na desítku.thriller2 píše:Právěže by spojení všude nebylo. Zmizelo by tradiční spojení jedenáctkou na Muzeum nebo obsluha okolí zastávky Italská. Tím neříkám, že kvůli tomu se musí přestat jezdit v Korunní. Ale to jestli tramvaje pojedou v jedné ulici a v druhé ne nebo opačně, to vyjde na stejno. V obou ulicích jsou místa, která se bez tramvaje obejdou a místa na kterých by tramvaje chyběly. Vždycky to bude pro někoho nespravedlivý, pokud se použije jenom jeden povrchový přejezd.cwapa píše:Ještě k výluce na Floře, nevím kdo to organizuje jestli DP nebo Ropid, ale kdyby se l.11 z IPP odklonila na NM a dál přes Šumavskou na Orionku tak by bylo spojení všude a nic by to nestálo jen jednu výhybku na Orionce. Lidi z Korunní by měli přestup na tramvaje na NM a nemuselo by se chodit na Vinohradskou která je pro některé lidi špatně přístupná.Dál bych l.10 vedl místo na Zvonařku, po trase l.11 do Otakarový. Jenže to by se muselo chtít, oni ty kdo to vymýšlí buď tady nebydlí nebo jezdí auty. Ono pro lidi kteří jsou hůře pohyblivý bude ten měsíc dost krutý.