Nemůžou. Minimálně by se musel rozebrat oblouk u BMW a udělat komplet nový.romanek763 píše:Taky k tomu něco přidám.Jezdím Hostivař a ZM denně.Dnes na trase SZM - Hostivař viděna svařovací vejtřaska ,respektive na trati u Parku Hostivař. Zejtra zase mrknu. Třeba to otevřou a 15tky maj hold smůlu
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
-
romanek763
- problémový jedinec
Taky k tomu něco přidám.Jezdím Hostivař a ZM denně.Dnes na trase SZM - Hostivař viděna svařovací vejtřaska ,respektive na trati u Parku Hostivař. Zejtra zase mrknu. Třeba to otevřou a 15tky maj hold smůlu
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě je celkem buřt, kdy se začne a kdy skončí, ale do těch sraček už znovu fakt nechci. Jak někdo psal, je mi líto, protože nemám papíry na traktor. Maximálně, kdyby se to zpožďovalo a chtělo se ještě zachovat, tak to ještě chvíli kroutit na Radošovickou, ale dál je to humus. A taky mi furt nejde na rozum, proč se nenašlo pár metrů B1/B3 pro ten oblouk do podjezdu ZM a muselo se to jen uboze navařit. To je nejlepší cesta ke stříšce, prasklině a vyvěšení OR
TO jsem myslel, že si kucí od JDCT podchytí líp 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K ládovi přidám ještě jeden dotaz. Do kdy se musí reko rozjet, aby se stihl původní termín?
Ad Flora: SSZ Vinohradská x Baranova x Boleslavská funguje výtečně, cca před hodinou jsem tam čekal ve 136 3 minuty na zelenou.
Ad Hostivař: To se napadlo již vydané stavební povolení, nebo se naplánovala reko a až pak se začalo shánět povolení? Díky.
Ad Hostivař: To se napadlo již vydané stavební povolení, nebo se naplánovala reko a až pak se začalo shánět povolení? Díky.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já se 100% připojuji k von Š.
-
von Špilberk
- Uživatel
Děkuji za zprávy, i když zatím neradostné.
- Absolut
- Moderátor
Je načase naznačit stav akce Průběžná + Švehlova:
1) zcela podle plánu se provádí věci, které měl dělat DP ve vlastní režii JDCT, tedy lokální opravy smyčky Radošovická (bez změny geometrie), oprava vjezdu do smyčky Nádraží Hostivař (ojetí oblouku - hledá se i důvod, proč se to stalo) a přeskládání BKV na Zahradním městě (zde zůstávají BKV kvůli plánované stavbě železniční stanice, která přeloží tramvajovou trať do nové polohy v rozšířeném podjezdu).
2) Mimo tyto úseky jsou dva dlouhé spojité kusy - od křižovatky Průběžná po oblouk u zast. Na Padesátém a od zast. Zahradní město po přejezd za zast. Hostivařská. Tyto úseky jsou investiční akcí, stavět je bude externí firma a veškerá projednání a povolení dělá rovněž externí firma, a to nikoli z důvodu nějakých "outsourcingů", ale hlavně proto, že je to větší než na co stačí síly vlastní vrchní stavby. V této části nastaly nějaké právní a majetkové průtahy a proto se dosud na této části vůbec nepracuje. Já osobně pevně věřím, že se situace řeší a víc o tom nevím.
1) zcela podle plánu se provádí věci, které měl dělat DP ve vlastní režii JDCT, tedy lokální opravy smyčky Radošovická (bez změny geometrie), oprava vjezdu do smyčky Nádraží Hostivař (ojetí oblouku - hledá se i důvod, proč se to stalo) a přeskládání BKV na Zahradním městě (zde zůstávají BKV kvůli plánované stavbě železniční stanice, která přeloží tramvajovou trať do nové polohy v rozšířeném podjezdu).
2) Mimo tyto úseky jsou dva dlouhé spojité kusy - od křižovatky Průběžná po oblouk u zast. Na Padesátém a od zast. Zahradní město po přejezd za zast. Hostivařská. Tyto úseky jsou investiční akcí, stavět je bude externí firma a veškerá projednání a povolení dělá rovněž externí firma, a to nikoli z důvodu nějakých "outsourcingů", ale hlavně proto, že je to větší než na co stačí síly vlastní vrchní stavby. V této části nastaly nějaké právní a majetkové průtahy a proto se dosud na této části vůbec nepracuje. Já osobně pevně věřím, že se situace řeší a víc o tom nevím.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě ta Hostivař zrovna nenaplňuje optimismem, už máme pomalu půlku července... Smyčka Radošovická má vyměněné železo oblouku vnější koleje, sjezdovku a rozjezdovku na výjezdu, ale čekal jsem nějakou změnu GPK, že se třeba vyřeší, aby tam mohly stát pohodlně 2 vlaky a ne tipťop přes námezník a ještě sklápět hrazdu, při takovéhle akci 
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
"magistrátní" videoprůjezd po Vinohradské přes Floru
http://www.youtube.com/watch?v=-VemKEkt ... ploademail
a moje včerejší Letná http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... na/120708/
a Prašný most - k vozovně se jezdí po kolejích...
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/120708/
http://www.youtube.com/watch?v=-VemKEkt ... ploademail
a moje včerejší Letná http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... na/120708/
a Prašný most - k vozovně se jezdí po kolejích...
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/120708/
-
von Špilberk
- Uživatel
Že to ta externí firma nečetla?MM-Mikulovsky píše:No a navíc je to den, jež jsem nedávno tady označil (díky ukončenému státními svátky "prodlouženému" víkendu) jako nejvhodnější pro začátek prací externí firmy.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Tak ti ušetřím cestu. Hostivař bez jakéhokoli zájmu. Sice před smyčkou se něco sváří, ale v režii DPP...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pánové vy mne fakt strašíte - asi budu muset se tam během mého zítřejšího volna tráveného v Praze (a počítám jejím okolí) podívat.
No a navíc je to den, jež jsem nedávno tady označil (díky ukončenému státními svátky "prodlouženému" víkendu) jako nejvhodnější pro začátek prací externí firmy.
No a navíc je to den, jež jsem nedávno tady označil (díky ukončenému státními svátky "prodlouženému" víkendu) jako nejvhodnější pro začátek prací externí firmy.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A marigontky DPP a nebo nějaké externí firmy?
Trochu se obávám, aby nakonec nedošlo na šolichání panelů a konec...
Trochu se obávám, aby nakonec nedošlo na šolichání panelů a konec...
Včera jsem po nějaké době jel 154 a tak jsem sledoval jestli se něco děje na Švehlově. Kousek, za autobusovou zastávkou Sídliště Zahradní město je parkoviště vyhrazené jen pro stavbu..tak třeba se tu něco bude dít. A na konečné v Hostivaři je taky víc mobilizace než tam bylo minulý týden..resp. došlo k obměně. Zmizela těžká technika a přistavili maringotku...