Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Ráno jsem jel okolo oblouku u zast. Na 50 a již tam byly připraveny bezžlábkové kolejnice.
situaci na jihovychode povazuji taky za neuveritelnou. jak je mozne, ze se ohlasena akce nakonec neuskutecni a ze do posledni chvile neni jasne, co bude? a kdo za to zodpovida? fakt amaterismus^n...
-
von Špilberk
- Uživatel
Mně je také jasné, že je to příprava na linkové vedení od září. Jen mi vadí, že se z lidí dělají beze slova vysvětlení úplní blbci. A de.ilních dotazů bude v září stejně dost. Jednak tu řada lidí není a jednak ti pak řeknou: "panéé řidič, proč to tak jezdí dál, já myslel(a), že je to jen výluka?" A budeme za blbce stejně.
Průběžná: Ano je dobře obnovit provoz, když se nic neděje. Ale pokud to znamená odpískání REKO tak je to katastrofa. Lidé z dané oblasti si budou myslet, že se někdo úplně zbláznil. Sice za to asi DP nemůže, ale odnese to v očích všech cestujících. Takže jako reklama na téma: Používejte MHD je to vážně poněkud nešťastné.
Průběžná: Ano je dobře obnovit provoz, když se nic neděje. Ale pokud to znamená odpískání REKO tak je to katastrofa. Lidé z dané oblasti si budou myslet, že se někdo úplně zbláznil. Sice za to asi DP nemůže, ale odnese to v očích všech cestujících. Takže jako reklama na téma: Používejte MHD je to vážně poněkud nešťastné.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1.) celkové hodnocení - 100% souhlasvon Špilberk píše:...
Tohle je vážně léto pod psa.
Výluka Dělnická: Já myslel, že výlukové linkové vedení není věc ROPIDU, ale DP.
Takže kdo ten iniciativní vlezdoropidista?
Průběžná:
2.) Dělnická - žiji stále ve stejném přesvědčení
3.) osobně nevěřím (byť stále doufám) s tím, že rada HL.M.PRAHY (pod tlakem rozboru ČVUT) plány ROPIDu změní/zastaví = furt lepší, když DPP kaštany "přechodovým" LV alespoň trochu připraví, než aby po prázdninách furt měli "de.ilní" dotazy na věci jenž si lehce mohou přečíst
4.) průběžná (respektive obr. Radošovická) - dalo se (díky situaci) čekat a popravdě myslím si že je to správně
-
von Špilberk
- Uživatel
Já už nějak nechápu nic. Tohle je vážně léto pod psa.
Výluka Dělnická: Já myslel, že výlukové linkové vedení není věc ROPIDU, ale DP. Takže kdo je ten iniciativní vlezdoropidista?
Průběžná:
Výluka Dělnická: Já myslel, že výlukové linkové vedení není věc ROPIDU, ale DP. Takže kdo je ten iniciativní vlezdoropidista?
Průběžná:
Mám to chápat tak, že se letos úsek Průběžná-Radošovická dělat nebude?Syrda píše:http://www.ropid.cz/mimoradnosti/prazdn ... x1511.html
Tedy obnovení provozu Průběžná - Nádr. Strašnice a zahájení výluky Dělnická (bude se dělat něco i na Libeňském mostě?) A nepřímo i příprava na září (pokud rošáda bude - viz jiné vlákna).
Trojitá splítka, to by bylo něco.Brejšín píše: škoda jen že se nepovedla i od Želivského.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ad nové propojení Jičínská: Může se obnovit linka 2 v téměř historické trase jednosměrným objezdem Prahy přes Floru.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono už toho je díky výlukám víc, 16 Lehovec, 5 Černokostelecká, atd.
Teď 14/24, 3 Kobylisy. To bude sranda, až se v září řekne
šotoušárna nebude...
Teď 14/24, 3 Kobylisy. To bude sranda, až se v září řekne
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Bydliště: Blízko mě je obratiště Zvonařka a pod mým barákem je vedena železniční trať - tak kde to může být?
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, resp. jinak. Kdyby se rekonstruovala i křižovatka na Olšanském náměstí, doplnil by se oblouk do Olšanské, bylo by to lepší, takhle se směr Orionka - Olšanské náměstí nevyužije, rozuměj zbytečně vyhozené prachy nás všech, tj. daňových poplatníků.Brejšín píše:Flora - milé překvapení rozjezdová i sjezdová splítka v Jíčínské dolů. škoda jen že se nepovedla i od Želivského.
Flora - milé překvapení rozjezdová i sjezdová splítka v Jíčínské dolů. škoda jen že se nepovedla i od Želivského.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Proč výluka na Libeňském mostě ovlivňuje i linky 14 a 24. To je mi náhodička, že se zavede to řetězení jako v zářiových změnách...že by jako pokus, jak se to ujme? Povedené je taky rozdělená linka 54Syrda píše:http://www.ropid.cz/mimoradnosti/prazdn ... x1511.html
Tedy obnovení provozu Průběžná - Nádr. Strašnice a zahájení výluky Dělnická (bude se dělat něco i na Libeňském mostě?) A nepřímo i příprava na září (pokud rošáda bude - viz jiné vlákna).
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aneb, znepříjemníme lidem život výlukami, a pak to nepříjemné linkové vedení necháme...
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Bydliště: Blízko mě je obratiště Zvonařka a pod mým barákem je vedena železniční trať - tak kde to může být?
- Kontaktovat uživatele:
Já nemám slov. Aneb jak se z dočasného linkového vedení vytváří trvalé linkové vedení.Syrda píše:http://www.ropid.cz/mimoradnosti/prazdn ... x1511.html
http://www.ropid.cz/mimoradnosti/prazdn ... x1511.html