Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Bude ta zastávka Dubečská letos nebo ne zatímji tam moc nevidím.
12.9. by se tam mělo začít s reko.
Dnes jsem si všiml příprav na rekonstrukci úseku Vinohradské hřbitovy - Želivského (včetně zastávky a rozjezdové a sjezdové výměny). Celý úsek je označen oranžovými značkami.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
vypajdá to takMartan píše:Zdá se mi to, nebo nově upravené zastávky Na Padesátém (DC i ZC) budou už jen na jednu soupravu?
http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/tr ... 5.JPG.html
-
von Špilberk
- Uživatel
Ano, ale to byl můj odhad. Doufal jsem, že někdo znalý doplní další detaily.Karosák píše:Tak když zkusím použít hlavu, a navíc si to sám zmínil...von Špilberk píše: V jakém úseku?
- Martan
- Uživatel
- Bydliště: Z okna vidím pole, potok, louku i venkovský kostelík. A to všechno ve městě :-)
- Kontaktovat uživatele:
Zdá se mi to, nebo nově upravené zastávky Na Padesátém (DC i ZC) budou už jen na jednu soupravu?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím, že to je kopání do nečeho co se nedějě. Nebo snad někde IZS rozjezdili trávu?
Já teda nevím, proč by z IZS po tom měli jezdit. Vedle je dvoupruhová silnice s dostatkem místa a navíc, jak rychle se bude vůbec dát jet po neudusané hlíně třeba s takovým plně naloženým hasičským vozem?
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tam byla plánována dlažba už před časem kvůli stadionuLooki píše:Schwarzův rádobydlažební hnus jako na Letenský pláni?
a stejně mezi zastávkymi Sparta a Korunovační tráva je, alespoň na chvilku, než to IZS rozjezdí
naštěstí jsou tam příkopy a i prostor pro opuštění trati
http://lukas20091.galerie.cz/5840737-le ... 2#88087976
stejně tak za smyčkou...
dnešní Myslbekova
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 2.JPG.html
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 2.JPG.html
Naposledy upravil(a) kasme dne 24.8.2012 16:45, celkem upraveno 4 x.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak když zkusím použít hlavu, a navíc si to sám zmínil, tak Břevnovská radiála asi nepovede kolem Drinopolu a Marjánky, takže do Bělohorské v obytné části Břevnova, tj. Královka-Bř. klášter, se je možno směle pustit. Ostatně tam je to i nejhorší. Dál na Vypich to sice neni hitparáda, ale nesype se to před očima a neni to tak děsnej tankodrom. I kdyby to radiála blokovala, může se tu a tam vyměnit panel a furt to celkem ujde. Tím ovšem neříkám, že bych si to přál.von Špilberk píše:V jakém úseku?MOp píše:Reko Belohorska s travickou se pripravuje na 2014-5.
Evropská příští rok?MOp píše:Tezko rict, obzvlaste bude-li opravdu Evropska zavrena 8 mesicu (stropni deska DE + reko trate + vjezdu do VO), Svatovitska 3 mesice a Prasny most - Brusnice dalsích 6 mesicu.. To bude panecku na setce bordel..
Tak je celkem logický, že to spláchnou najednou se Svatovítskou, ale stejně jsem tak nějak čekal, že to bude až po suštění V.A.
PS:bude bezžlábek a travička, nebo w-tram (proč?), případně Schwarzův rádobydlažební hnus jako na Letenský pláni?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tezko rict, obzvlaste bude-li opravdu Evropska zavrena 8 mesicu (stropni deska DE + reko trate + vjezdu do VO), Svatovitska 3 mesice a Prasny most - Brusnice dalsích 6 mesicu.. To bude panecku na setce bordel..
Mope, jak ovlivní nerealizovaná reko Hostivaře plánované rekonstrukce pro příští rok (Evropská, Nádražní)?MOp píše:Reko Belohorska s travickou se pripravuje na 2014-5.
Díky
-
von Špilberk
- Uživatel
V jakém úseku?MOp píše:Reko Belohorska s travickou se pripravuje na 2014-5.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Reko Belohorska s travickou se pripravuje na 2014-5.