V 1. případě je lepší ji nemít - alepoň by to nic nestálo.
Ve druhém případě má právo prosazovat zákonými prostředky, aby šla příkladem - v opačném případě je horší než původní provinilec!
Jinak, představ si, že patřím do asi té menšiny řidičů TRAM, která při zpozorování (či po upozornění jiných cestujících) vykazuje bezdomáče z vozu - a fakt jsem ještě žádného (z důvodu sebeobrany) nemusel ani uhodit, natož vláčet po zemi a všech jsem se zbavil.
Vožralí/zfetovaní, ale slušně oblečení je jiná kapitola - jenž mne v jednom (tebou naznačovaném) případě u DP i na TF "znovuproslavila", ale to jsem se jej ani nedotk a po jeho výhrůžkách jsem ihned utekl do kabiny a volal "SOS" a byl za vola - právě i od tebe, že jsem si jej původně neměl ani všímat/budit (a projet s ním obratiště a jezdit dál)! TAKŽE SI OPĚT KURNIK ŠOPA (tak se říká na Valašsku kůlně) KONEČNĚ VYBER CO CHEŠ A NEPROTIŘEČ SI - VOLNÉ MÍSTO NA ZASTÁVCE POŽADUJEŠ, ALE V TRAM TI JEHO ZBYTEČNÉ OBSAZENÍ VIDITELNĚ NEVADÍ!
Jó, individui obsazené zastávkové přístřešky to je samostatná písnička - z nich je já vykázat právo nemám a když jsem kdysi jedenkrát žádal PDT o toto zaúkolování MP, tak to dopadlo (jako žádost o řešení protiprávně u TT parkující IAD), že jsem otravnej otrava. Takže, když jsem občas "rozjetý", tak tu MP sice zavolám sám, ale přiznávám, že na to většinou s.ru, protože vidím, že případů rozhodně neubývá a cestujícím to asi nevadí - v opačném případě si tu MP přece zavolají sami, vždyt je v ČR více mobilů než lidí = nemalé procento lidí jich má víc!