Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Karosák: Přesně. Obávám se lidi radši svezou autem na Smícho než půl hodiny čekat v nicotě.
Asi že nahrazovaný bus normálně jezdí až k metru (a o fous častěji). Ale ten týden to snad půjde vydržet.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trošku nechápu, co je špatně? To je snad dobře, že je zaveden přípoj k tram, ne?9001 píše:Sice výluka autobusová, ale za tohle bych ROPID kopnul do zádi též.
http://jrportal.dpp.cz/DataFTP/JRPortal ... 47_8)T.pdf
<jayzkové okénko>
Objevuje se to tu pravidelně a trhá mi to oči. Správný tvar názvu dotčené čtvrti jest - pravda, poněkud neintuitivně - "Hlubočepích". Děkuji.
</jazykové okénko>
Objevuje se to tu pravidelně a trhá mi to oči. Správný tvar názvu dotčené čtvrti jest - pravda, poněkud neintuitivně - "Hlubočepích". Děkuji.
</jazykové okénko>
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sice výluka autobusová, ale za tohle bych ROPID kopnul do zádi též.
Bude výluka železničního přejezdu v Hlubočepých a tak se zavede tenhle bazmek k tramvaji...
Naucte se prosim davat odkazy do tagu url. Diky! M.
Bude výluka železničního přejezdu v Hlubočepých a tak se zavede tenhle bazmek k tramvaji...
Naucte se prosim davat odkazy do tagu url. Diky! M.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tipnul bych si, že je to kvůli propustnosti Palačáku. Už takhle tam běžně stojí kolona 5 souprav a ještě autobus do toho.Rashid píše:Zajímalo by mne proč jede linka 24 z Lazarské přes Myslíkovu a nikoliv přes Moráň ?
Ano chápu je jednosměrná výluka v ulici Na Slupi (proto Palačák a Výtoň), ale není snad vždy cílem aby se dodržela co nejdéle původní trasa ?
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Zajímalo by mne proč jede linka 24 z Lazarské přes Myslíkovu a nikoliv přes Moráň ?
Ano chápu je jednosměrná výluka v ulici Na Slupi (proto Palačák a Výtoň), ale není snad vždy cílem aby se dodržela co nejdéle původní trasa ?
9001: Ne nebude se převlékat, stačí si přečíst seznam zastávek v obou směrech. Bude jednosměrný objezd přesně jak naznačujete. Případné převlíkání by snad mělo poznámku v JŘ (viz linka 14/24).
Původně jsem si myslel, že převlékání bude. Po upozornění MOpa jsem se podíval ještě jednou a zjistil skutečný stav.
Původně jsem si myslel, že převlékání bude. Po upozornění MOpa jsem se podíval ještě jednou a zjistil skutečný stav.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MOp: Ale co tak chápu z JŘ bude se na Želivského převlékat. Měl jsem na mysli jednosměrné ukončení pro 5 Flora - Želivského - NNŽ- Olšanské náměstí a 26 Olšanské náměstí - Želivského - Flora a zpátky do Šárky.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem odpoledne v SA - vypadá to, že vozovnu bude NAD objíždět "po směru hodinových ručiček" (čili opačně než jsem včera předpokládal), protože mezi horními a dolními vraty SA je osazeno DZ zákaz zastavení (od 12.9.) a zastávka BUS.Syrda píše:Tak už na webu jsou JŘ pro výluku na Vinohradské. 5+26 spojeny, 36 Černokostelecká - Nádraží Hostivař, 51 od Flory ukončena na Olš. hřitovech. NAD tam zatím není.
Navíc přesně ve směru jak jsem uvažoval včera - zde důkaz l.5 a l.26.MOp píše:Mají točit proti sobě.9001 píše:Tak to je hukot... Tady se někdo nemůže nabažit spojování linek. Zvlášť když tady šli ukončit naprosto luxusně proti sobě.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mají točit proti sobě.9001 píše:Tak to je hukot... Tady se někdo nemůže nabažit spojování linek. Zvlášť když tady šli ukončit naprosto luxusně proti sobě.
Zde jeden z planovacu zachycen v akci: http://www.youtube.com/watch?v=TngruFd8ozM9001 píše:Tak to je hukot... Tady se někdo nemůže nabažit spojování linek. Zvlášť když tady šli ukončit naprosto luxusně proti sobě.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hukot... Tady se někdo nemůže nabažit spojování linek. Zvlášť když tady šli ukončit naprosto luxusně proti sobě.
Tak už na webu jsou JŘ pro výluku na Vinohradské. 5+26 spojeny, 36 Černokostelecká - Nádraží Hostivař, 51 od Flory ukončena na Olš. hřitovech. NAD tam zatím není.
Tohle kolecko jsme si uz (dokonce myslim my dva) na techto strankach absolvovali - "[skupina ktera se mi nelibi] jsou prasata (ale v zajmu zdani objektivity dodejme, ze jeden nebo dva z nich mozna prasata nejsou)." Za tu skupinu lze dosadit kohokoli - cyklisty, ridice IAD, tramvajaky, ba i ty joggery. Ono to mozna bude spis tim mezi usima, nez tim, jestli prave dotycny sedi na kole, v aute nebo za pultem tramvaje.9001 píše:Piskvor: že by to bylo tím, že cyklisti se chovají jako prasata v běžném provozu? Ano jsou i slušní, ale těch je bohužel menšina, ale to se dostaneme do kruhu...