Chci se stát řidičem tramvaje...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Chci se stát řidičem tramvaje...
Psychotesty už mám dávno za sebou, myslím psychiatra. Ale ten stejně bude vypovídat z výsledků psychotestů ne?
Psychiatra nabo psychologa? U psychiatra tě čeká asi 20 minutový rozhovor a u psychloga stovky uzavřených otázek, kreslení a různé testy. 
Ahojte. Příští týden mě čeká vyšetření u psychiatra v rámci vstupní prohlídky, chci se zeptat co mě tam čeká? Děkuji.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teď po+út mám zátah do VO (18 a 26) a pak jezdím zase až příští týden.
Čím dřív mě daj ve 13-15 hod výjezd za PA, tím dřív jim to podepíšu :×)
Čím dřív mě daj ve 13-15 hod výjezd za PA, tím dřív jim to podepíšu :×)
-
gabuliatko
- Uživatel
Ty nás napínáš, kdy že to jdeš podepsat? Třeba Ti někdo poslal pochvalu.Petrpes píše:Ale to vím, právě proto se divím co se děje...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale to vím, právě proto se divím co se děje...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Možná ještě žiješ v domění, že na nástupních (počátečních) zastávkách za nimiž je SSZ (Spojovací, Kubáň ...) se pár sekund toleruje, ale toto už není několik měsíců (půl roku?) pravda - na což dlouhoóó viselo alespoň na PA upozornění na (vedle) okénku výpravčího.Petrpes píše:Díky, tak to bude možná -0.01 někde z nástupní, já jsem ale průserář
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky, tak to bude možná -0.01 někde z nástupní, já jsem ale průserář 
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Buď musí být alespoň jedno větší jak minuta, nebo se jich sešlo víc jak pět za měsíc do minuty (to je za bububu bez sh), nebo víc jak deset za měsíc, což je sh. No a pak stačí jediné předjetí, byť o sekundu z nástupní zastávky a je to též sh...Petrpes píše:HM, tak mám 5 od začátku roku
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
HM, tak mám 5 od začátku roku 
-
von Špilberk
- Uživatel
Ono se podepisuje jedno předjetíPetrpes píše:PS: Jsem předvolán podepsat předjetí, jediné co vím, s 9 jsem zkusil jet -55 sec u Div.Gong ZC.
Tak že už se zase striktně udává i na zátahové trase???
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jednou dobou do minuty a hodně dávno měl volal disp. při předjetí až přes 3 min a nic nepřišlo.
Ale to byl zátah 14 V.Kobylisy-Bulovka-Krejcárek-Muzeum-Pankrác asi ve 2.17 :×)
Poslední den výluky pankráckého dvora po poslední reko. Ráno to ještě vyjíždělo tuším z HL.
Vinohradskou ve 2 ráno, to byla vyloženě letecká jízda...
Někdy v roce 98 jsem měl sólo 14 s vozen 7214, tehdá zelené FA.
Jezdilo to Laurová-Voz.Kobylisy po 6 minutách.
Na Palmovce jsem byl více než -4, a disp. volal, to je škoda že jsi nepočkal (dnes už se trapně vyká), do 3.59 by to bylo lepší.
Na vozech už mypol byl, čidla fungovala, ale nějaké dodržování JŘ mělo teprve přijít.
Pak ještě kolik let uznávali do -59. A s 9 se běžně jezdilo z konečné dřív, protože v řadě aut se stálo od Újezda až k Máji a pak znovu z Lazarské až na Václavák. Zlatě dneska, ostatně tehdá jsem bumlík znal leda z Vídně...
Kdypa bude bumlík od V.Tržnice na Italskou? Ve čtvrtek jsem se tam musel tvrdě prosazovat, abych byl na IPP alespoň včas
Dneska už za ta léta jezdím na pohodu a večer se stejně ser... 40km/h.
Dříve když po 21hod padla sféra C, čili noční jízdní doby, tak to bylo vyjetelný snad jen 60. To byly noční lety Prahou!!!
Ale to byl zátah 14 V.Kobylisy-Bulovka-Krejcárek-Muzeum-Pankrác asi ve 2.17 :×)
Poslední den výluky pankráckého dvora po poslední reko. Ráno to ještě vyjíždělo tuším z HL.
Vinohradskou ve 2 ráno, to byla vyloženě letecká jízda...
Někdy v roce 98 jsem měl sólo 14 s vozen 7214, tehdá zelené FA.
Jezdilo to Laurová-Voz.Kobylisy po 6 minutách.
Na Palmovce jsem byl více než -4, a disp. volal, to je škoda že jsi nepočkal (dnes už se trapně vyká), do 3.59 by to bylo lepší.
Na vozech už mypol byl, čidla fungovala, ale nějaké dodržování JŘ mělo teprve přijít.
Pak ještě kolik let uznávali do -59. A s 9 se běžně jezdilo z konečné dřív, protože v řadě aut se stálo od Újezda až k Máji a pak znovu z Lazarské až na Václavák. Zlatě dneska, ostatně tehdá jsem bumlík znal leda z Vídně...
Kdypa bude bumlík od V.Tržnice na Italskou? Ve čtvrtek jsem se tam musel tvrdě prosazovat, abych byl na IPP alespoň včas
Dneska už za ta léta jezdím na pohodu a večer se stejně ser... 40km/h.
Dříve když po 21hod padla sféra C, čili noční jízdní doby, tak to bylo vyjetelný snad jen 60. To byly noční lety Prahou!!!
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono to někdy neplatilo?Petrpes píše:PS: Jsem předvolán podepsat předjetí, jediné co vím, s 9 jsem zkusil jet -55 sec u Div.Gong ZC.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kam patřím já, mají problém zatřídit i někteří řidiči, co mě znají celých skoro 15 let za panelem
Ale pravda, brigádník je přeci jenom jiný druh
PS: Jsem předvolán podepsat předjetí, jediné co vím, s 9 jsem zkusil jet -55 sec u Div.Gong ZC.
Ale pravda, brigádník je přeci jenom jiný druh
PS: Jsem předvolán podepsat předjetí, jediné co vím, s 9 jsem zkusil jet -55 sec u Div.Gong ZC.
- Bobik
- Uživatel
Normálně ne. Normálně pokud máš výjezd/zatažení tak do svý mateřský vozovny.Honzik251 píše:Ale zatahovat budu i do jiné vozovny, že?