Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Marek Kubík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
Neznáte někdo autora tohoto videa? http://www.youtube.com/watch?v=saknNiurBBY
Tak tahle situace tady v Praze trvá už několik let beze změny, ne? Přece DP se platilo odjakživa všechno...9001 píše:DPP dostane zaplaceno pouze co je v JŘ a nebo i ty manipulace?
Jinak u 118 jde tušim o jednu 196 ze SN (=v celé trase), dvě 157 začínající kdesi Na Strži a zbytek jsou 170 začínající na Přístavišti, všechno zátahy, klouby samozřejmě žádné.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou to spíš přejezdy např. z Nádr. Braník (ať již do Kačerova či na Bohdalec ve Vršovicích), když většina těch spojů má být vedena z Přístaviště?4021 píše:U 118 je to využití stávajících manipulačních jízd z různých linek ze Smícháče do garáže. ...ElWapp píše:Jak si mám vyložit lednové změny u autobusů, které jsou zveřejněny na ropid.cz? Konkrétně mi jde o jednosměrné vložené spoje:Využijí se vozy, které tam tou dobou manipulačně projíždí, nebo to znamená navýšení vypravení a spoustu manipulačních přejezdů?Kód: Vybrat vše
118: zřizuje se 10 vložených posilových spojů ve směru Sídliště Spořilov v PD ráno od cca 8:00 do 10:00 hod. (v tomto směru je interval zkrácen na cca 4 minuty od 8:00 do 9:00 hod. a na 5-10 minut od 9:00 do 10:00 hod.), [b]většina těchto spojů je vedena ze zastávky Přístaviště[/b] ....
Takže KB by to většinou asi být neměly.thriller2 píše:Takže tam na 118 uvidíme i zatahující klouby?4021 píše: U 118 je to využití stávajících manipulačních jízd z různých linek ze Smícháče do garáže.
To nevim... ale spíš bych řekl, že to budou zatahující SD busy.thriller2 píše:Takže tam na 118 uvidíme i zatahující klouby?4021 píše: U 118 je to využití stávajících manipulačních jízd z různých linek ze Smícháče do garáže.
Takže tam na 118 uvidíme i zatahující klouby?4021 píše: U 118 je to využití stávajících manipulačních jízd z různých linek ze Smícháče do garáže.
U 118 je to využití stávajících manipulačních jízd z různých linek ze Smícháče do garáže.ElWapp píše:Jak si mám vyložit lednové změny u autobusů, které jsou zveřejněny na ropid.cz? Konkrétně mi jde o jednosměrné vložené spoje:Využijí se vozy, které tam tou dobou manipulačně projíždí, nebo to znamená navýšení vypravení a spoustu manipulačních přejezdů?Kód: Vybrat vše
118: zřizuje se 10 vložených posilových spojů ve směru Sídliště Spořilov v PD ráno od cca 8:00 do 10:00 hod. (v tomto směru je interval zkrácen na cca 4 minuty od 8:00 do 9:00 hod. a na 5-10 minut od 9:00 do 10:00 hod.), většina těchto spojů je vedena ze zastávky Přístaviště 163: zavádí se 17 vložených posilových spojů v PD ráno od cca 5:00 do 8:30 hod. v trase Limuzská - Želivského, resp. Sídliště Malešice - Želivského pouze v tomto směru
Stejnak u 124 apod. to prodloužení najíždějících spojů aby zastavovali i na Brumlovce.
Jsou to trvalé změny, omezení na 106 apod. jsou dočasné změny do poloviny února.
Ta 118 by mohla dostat na posilu vozy, co se právě nově od ledna ruší na 106, kde byly od září též posilová pořadí, která obstarávaly noční vozy.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to nejzajímavější. DPP dostane zaplaceno pouze co je v JŘ a nebo i ty manipulace?Sirka píše:U 163 jde myslim o noční pořadí, které by jinak jezdily od odpoledne do noci, a jezdí jedním směrem poprázdnu.
U 163 jde myslim o noční pořadí, které by jinak jezdily od odpoledne do noci, a jezdí jedním směrem poprázdnu.
Jak si mám vyložit lednové změny u autobusů, které jsou zveřejněny na ropid.cz? Konkrétně mi jde o jednosměrné vložené spoje:
Využijí se vozy, které tam tou dobou manipulačně projíždí, nebo to znamená navýšení vypravení a spoustu manipulačních přejezdů?
Kód: Vybrat vše
118:
zřizuje se 10 vložených posilových spojů ve směru Sídliště Spořilov v PD ráno od cca 8:00 do 10:00 hod. (v tomto směru je interval zkrácen na cca 4 minuty od 8:00 do 9:00 hod. a na 5-10 minut od 9:00 do 10:00 hod.), většina těchto spojů je vedena ze zastávky Přístaviště
163:
zavádí se 17 vložených posilových spojů v PD ráno od cca 5:00 do 8:30 hod. v trase Limuzská - Želivského, resp. Sídliště Malešice - Želivského pouze v tomto směru
přesně tak, dokud dotyčný nepocítí nátlak zodpovědnosti zvěřejněním jeho vlastních počinů - je to k ničemu. To je asi jako u nás na školení řidičů TRAM, se zásadně neprobírají "nepovedené" věci a už vůbec s označením viníka. Ten je bohužel samochválou a vytahováním naopak vynášen do nebe "jak to všem natřel".
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jen škoda, že přečíst si o konkrétním čísle může pouze jeho majitel 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas.kruťák píše:Tak šup na ridimdobre.cz a nahlásit událost Nedání přednosti v jízděPetrpes píše:jedno řídím dobře mě to narvalo před tramvaj na levém odbočení u Kauflandu na Chodovské
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na celej česmrad se můžu vysss...:]
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak šup na ridimdobre.cz a nahlásit událost Nedání přednosti v jízděPetrpes píše:jedno řídím dobře mě to narvalo před tramvaj na levém odbočení u Kauflandu na Chodovské