Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Myslbekova http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... va/130130/
Moskevská http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/sm ... 7.JPG.html
Moskevská http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/sm ... 7.JPG.html
Zmíněné oznámení obrazově:Looki píše:včera jsem si na Dejvický všimnul vylepenýho oznámení k "nějakým kabelům"..zaujala mě ale spíš situačka Evropský, kde byly značený nový přechody (včetně Kulaťáku), zúžení silnice, nový odbočovací směry..bude teda začátek Evropské "v novém"?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Diky to znam, ale "prehledna tabulka na konci materialu" tam stale chybi..Marek B. píše:Mop: http://www.praha.eu/public/48/7b/66/147 ... 9712a5.pdf
Mop: http://www.praha.eu/public/48/7b/66/147 ... 9712a5.pdf
Výtah na Hradčanské bude k tomu, aby se mohlo přestoupit na rychlodráhu.
A taky pro přístup k obchodům dole, podobně smysluplný výtah je i na Kobyliském náměstí.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo po nádražní jsem včera jezdil s 15T a je to maso, řekl bych že horší než Švehlova :]
V nejlepším stavu není ani oblouk před zachc. Chaplinova DC.
V nejlepším stavu není ani oblouk před zachc. Chaplinova DC.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli mi něco ušlo, ale o Nádražní se tu pro rok 13 mluvilo. A teda jel jsem tam v pondělí s polonocí a rozmasakrovaný je to brutálně. Kolejové konstrukce-křížení na vjezdu do smyčky SN nejsou úplně fresh-podle mě mají trauma z dětství, z dob nízkých okolků. Dále 10 u nějaké té porouchané inženýrské sítě na půl cesty k ČSAD, ale i když se tam fičí 50, je to celkem divočina. Dále 30 k Lihovaru ZC, 20 DC a nad Lihovarem v obloučku bývala 20 a nově je před tou dvacítkou ještě 10 pro kolaps levé kolejnice v BKV. Šíííleně dlouhá 20 Zlíchovem ZC, tu teda moc nechápu, protože žádný diskomfort nepozoruji.
Ne že bych si Hostivař nepřál v novém, ale byť s M-linkou (netušil jsem, že to někdy řeknu), je to menší vopruz a ostuda, než ta Nádražní před futuristickým Barrandovem
Nepěkně rozbité jsou též křížení Minská x Vršovická ZC, to by se o nějakém víkendu mohlo stihnout
No a jinak zima na 80`s tratích je hezky vidět, na dolním konci Fransouzské a kolem Kaštanu se po kolejích i silnici povalují celkem nemalé kusy asfaltu, jež se vydrolují ze zálivek podél panelů
A co má být v Letenské? Výměna železa?
Jo a pustil jsem si též Gebriana na Hradčanské a musím souhlasit. Obrovské množství totálně pro**baného místa. Na vytížených ostůvcích se tísní davy u dementně umístěných východů z metra. Více prostou nemají, protože vozovka za zábradlím a v dáli zeje prázdnotou širokánský chodník s pompézním výstupem z metra a bezbariérovým výtahem, který je v daném místě...víte k čemu. Líbila se mi hláška, že tady se netrpělo nedostatkem financí, ale nedostatkem rozumu. A hlavně co teď s tím...další pomník doby. O SSZ ani nemluvím
Díky
Ne že bych si Hostivař nepřál v novém, ale byť s M-linkou (netušil jsem, že to někdy řeknu), je to menší vopruz a ostuda, než ta Nádražní před futuristickým Barrandovem
Nepěkně rozbité jsou též křížení Minská x Vršovická ZC, to by se o nějakém víkendu mohlo stihnout
No a jinak zima na 80`s tratích je hezky vidět, na dolním konci Fransouzské a kolem Kaštanu se po kolejích i silnici povalují celkem nemalé kusy asfaltu, jež se vydrolují ze zálivek podél panelů
A co má být v Letenské? Výměna železa?
Jo a pustil jsem si též Gebriana na Hradčanské a musím souhlasit. Obrovské množství totálně pro**baného místa. Na vytížených ostůvcích se tísní davy u dementně umístěných východů z metra. Více prostou nemají, protože vozovka za zábradlím a v dáli zeje prázdnotou širokánský chodník s pompézním výstupem z metra a bezbariérovým výtahem, který je v daném místě...víte k čemu. Líbila se mi hláška, že tady se netrpělo nedostatkem financí, ale nedostatkem rozumu. A hlavně co teď s tím...další pomník doby. O SSZ ani nemluvím
Díky
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Půlku 22 na KN, 4 na NS a můžou na 22 15T :]
Jaké akce typu totální rekonstrukce tedy ještě? Poděbradská, Švehlova-Průběžná, Evropská, dodělávky nad Blankou, Letenská...MOp píše:Letosni harmonogram je udajne hodne nabity a rozsahem prekona lonsky rok. (tedy paklize budou vsechna razitka bez problemu).
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rozebrat to můžou... Aspon se ušetří vozokm na M22MM-Mikulovsky píše:Mop: Švehlova - Průběžná přec má stále být externě = vrchní stavba DP si může být kde chce, ale vtip je snad už to datum vzhledem k ročnímu období a tedy běžným povětrnostním podmínkám, přímo znemožňující (minimálně ztěžující = prodražující) výkopové a následné stavební práce
Jinak to pokládala Vrchní stavba BKV na Palackého náměstí na sníh mě nepřekvapí nic.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mop: Švehlova - Průběžná přec má stále být externě = vrchní stavba DP si může být kde chce, ale vtip je snad už to datum vzhledem k ročnímu období a tedy běžným povětrnostním podmínkám, přímo znemožňující (minimálně ztěžující = prodražující) výkopové a následné stavební práce 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Letosni harmonogram je udajne hodne nabity a rozsahem prekona lonsky rok. (tedy paklize budou vsechna razitka bez problemu).Petrpes píše:Vtip: Na Braníku leží návrh plánu akcí na 2013, Švehlova-Průběžná začíná 2.2.2013 :]]]
To datum Prubezne je nesmyslne. Do pulky brezna bude vrchni stavba v Myslbekove, pak v Letenske.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vtip: Na Braníku leží návrh plánu akcí na 2013, Švehlova-Průběžná začíná 2.2.2013 :]]]
Já jsem myslel jako od křižovatky Patočkova x Myslbekova po výhybku na Hládkově. A bude se taky opravovat ta manipulační kolej Hládkov?MOp píše:Reko rozhodne nefinisuje. V Patockove neni krome oblouku ani metr koleji. Ale mas pravdu, od ponděli 28.1. zacina dalsi etapa - bude se demolovat puvodni trat od krizovatky Malovanka po rozjezdovou vyhybku. Dnes Wendel podbiji, Nemcouri hlasili, ze se sem chystaji opet 12. unora (coz se mi zda nejak brzo, spise bych to videl na brezen).venca98 píše:Zdá se, že finišuje rekonstrukce TT v Myslbekově ulici (úsek Patočkova - Hládkov spojka). Od 28.1. jezdí linka 25 obousměrně přes Pohořelec.
- Bobik
- Uživatel
"Pani z DP"
ti dala naprosto vyčerpávající odpověď. Proč by měla ještě psát? Prostě až se vybere zhotovitel, tak to bude. A bohužel nikdo neví kdy to bude.