Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
http://www.youtube.com/watch?v=742DqlrjdjM
http://blueflash.rajce.idnes.cz/PRAHA_P ... _odpoledne
Tak nějaký ten foto / video materiál z pondělí...
http://blueflash.rajce.idnes.cz/PRAHA_P ... _odpoledne
Tak nějaký ten foto / video materiál z pondělí...
Dotaz. Jak to vypada kolem libenskeho mostu, presneji receno u NKU. Na tom jejich spodnim parkovisti, je mozne, ze tam taky je/bude voda?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karosák: Sím, nastuduj si zrušené linky (aby řidiči a vozy z nich mohly posilovat ostatní - zejména nahrazující metro A a B) = M17 je mezi nimi páč má navíc velmi neprůjezdnou trasu (Jiráskáč - Čechův most a Stross - Stírka + od odpoledne Braník - Modřany = jediný rozumný odklon by byl stejně po l3, pevně věřím, že nejen všechny její spoje v soupravách + některé prodlouženy k voz. KO, ale i zkrácen interval alespoň o 1/3)!
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karmelitská odpoledne nadstandardně dobrá. Dokonce Klárov bez aut, jako by byl víkend. Kéž by to tak vydrželo i zítra.
Jinak 18 mezi centrem a Pankrácí dobré maso.
Jinak 18 mezi centrem a Pankrácí dobré maso.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Musim upfímně pfiznat, že co jsem měl tu čest s mojí 8090+8010 projet 3x Prahou, tak Palačák jsem zvládnul téměř pokaždé projet i jako druhý, dokonce jsem jednou stihl z centra i odstanicovat a policajt mi stále čočky držel. U Flory jakbysmet a Želivského byla také obsazena policistkou a také jsem projel ihned...Takže na SSZ obsluhovaném PČR jsem určitě nestál...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Také děkuji...a prosím pěkně, jak vypadá Karmelitská? Smetanovo nábř. uzavřeno a přes Malou Stranu tedy krom "místní obsluhy" a M22 také auta z druhého břehu a M17, 12, 18, 20 a na brífinku tvrdili, jak upřednostňují MHD, tak by mě zajímalo, jak moc je Karmelitská nedotknutelná, nebo jak moc to tam trčí? Díky
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
30 = X-A ... 31 = X-B.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tipuju 33 a 30, nebo 23...ale taky by mě zajímalo 
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pod jakým číslem jezdí X-A a X-B? 31 a 32?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Haha, a víš že jsem si na tuhle moji myšlenku ani nevzpoměl?kasme píše:a je toSice trochu delší...
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a je towillyjeff píše:Fíhá. V době šetření mě celkem zaráží, že vytvořili tu výluku na Orteňáku tak, jak jí vytvořili. Dvě celé a velmi dlouhé linky naprat do obousměrných vozů, jen aby mohli obsloužit úsek Nádrhol - Orteňák, kde stejně jezdí autobus. Když už se chtějí ušetřit vozokm, tak mě překvapuje, že nejsou ukončené na Výstavišti (pro linku 24) resp. 14 by mohla jet z Vltavský na Špejchar. Úsekem Výstaviště - Nádrhol - Orteňák bych vedl linku 34, na které by stačilo všehovšudy 3, 4 KTN pořadí.
dpp.cz píše:V úseku Ortenovo náměstí – Nádraží Holešovice – Strossmayerovo náměstí – Vltavská – Dělnická – Palmovka – Nádraží Libeň – Starý Hloubětín bude zavedena náhradní tramvajová linka číslo 34.
http://www.dpp.cz/dopravni-podnik-uzavr ... i-doprava/
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nebude - palackého most se otevírá dnes v 15. hodin -http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/andel ... -tramvaji/vávra píše:Důvodem je natáčení na Národní třídě.vencavasek píše:Myslím, že zde ještě nepadla zmínka o nočních výlukách Lazarská - Národní divadlo.
...
Důvod výluky neznám, ale zaujalo mě, že výluka bude probíhat ve stejnou dobu, kdy je uzavřen Palackého most, takže i linka 54 si jednu noc užije jízdu "chalupoidou" Lazarská - Palackého nám. - Národní - Újezd - Anděl.
Důvodem je natáčení na Národní třídě.vencavasek píše:Myslím, že zde ještě nepadla zmínka o nočních výlukách Lazarská - Národní divadlo.
...
Důvod výluky neznám, ale zaujalo mě, že výluka bude probíhat ve stejnou dobu, kdy je uzavřen Palackého most, takže i linka 54 si jednu noc užije jízdu "chalupoidou" Lazarská - Palackého nám. - Národní - Újezd - Anděl.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
+ vyrušení dilatací ve všech 4 kolejnicích na východní straně mostu + výměna stavěcího mechanismu rozjezdovky z mostuMOp píše:Výměna 1x6chemik píše:Omlouvám se za neznalost a neschopnost hledat, ale proč je zavřenej Palačák?