Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
a kde bude jezdit zítra? Myslim na jaké lince?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A poslední den, tedy dnes je na 8 ...Fořtík píše:9243 poslední dny jezdila na linkách 17 a 18.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A nevíš esli bude jezdit jen po kolejích nebo dostane pneumatiky a mohla by jezdit jako autobus? To by bylo supeér! Dík a smajlíkP_V píše:v Praze, ne?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9243 poslední dny jezdila na linkách 17 a 18.
v Praze, ne?
a kde bude jezdit v sobotu už se ví?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Někdy mám pocit že jsem fakt chodí *** Kolikrát ještě bude třeba napsat ŽE NIKDO PŘEDEM NEVÍ KAM BUDE VŮZ VYPRAVEN ?! Ani pánbůh ti v pondělí neřekne kde bude 9243 ve středu, natož celý týden !
V Deníku MEtro je o 15T a klimě hezký článek...... takže tomu říkám info
btw. nešlo by dosledovat a vypsat sem na příští týden časy a linky nasazení tý klimatizovaný? že bysme se v tom parnu občas svezli?
pořadí pro nás kaštanstvo je málo... nedokážem to přenést do jízdního řádu......
ale kdyby bylo možný vyslídit, kudy se bude pohybovat...
)
btw. nešlo by dosledovat a vypsat sem na příští týden časy a linky nasazení tý klimatizovaný? že bysme se v tom parnu občas svezli?
pořadí pro nás kaštanstvo je málo... nedokážem to přenést do jízdního řádu......
ale kdyby bylo možný vyslídit, kudy se bude pohybovat...
Oboje, dveře bez zámku se ti pak nemusí za všech okolností zavřít nebo i dveře řidiče..Fořtík píše:To je škoda, každé procento by bodlo, ten vůz je hrozně nevyvětratelnej... Teď nevím, jestli jsem to dobře pochopil - nezavíraly se, nebo se netrefily do zámků? Kdyby to bylo to druhý, tak u vozů bez zámků by ta ventilace nešla upravit? Jinak děkuji za info.Brejšín píše:při 100% ventilaci - pokud se otevřeli jen jedny dveře a současně byla zavřená okna - dveře se nezavřeli (nebo se netrefili dole do těch vodítek)
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda, každé procento by bodlo, ten vůz je hrozně nevyvětratelnej... Teď nevím, jestli jsem to dobře pochopil - nezavíraly se, nebo se netrefily do zámků? Kdyby to bylo to druhý, tak u vozů bez zámků by ta ventilace nešla upravit? Jinak děkuji za info.Brejšín píše:při 100% ventilaci - pokud se otevřeli jen jedny dveře a současně byla zavřená okna - dveře se nezavřeli (nebo se netrefili dole do těch vodítek)
při 100% ventilaci - pokud se otevřeli jen jedny dveře a současně byla zavřená okna - dveře se nezavřeli (nebo se netrefili dole do těch vodítek)
S 9243 jsem se vozil včera jako cestující a při 38 nad nulou to při vstupu příjemně shladilo a ani po 30 minutách jsem tam neklepal kosu.
S 9243 jsem se vozil včera jako cestující a při 38 nad nulou to při vstupu příjemně shladilo a ani po 30 minutách jsem tam neklepal kosu.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
F: Tak děkuji za podrobnější zjištění, jež jsem sám neprovedl - vždy jsem se díval jen při otevřených dveřích (jako mnozí kolem mne jsem s nimi tak stál i na manipulačních kolejích obratišť).
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sepne na 100%, ale jen když jsou zavřené dveře. Na 50% to stáhne v momentě, kdy se nějaké dveře otevřou. Proč to tak je, to by mě taky zajímalo. Za zcela absurdní pak považuju, že se ventilace stáhne i při otevření dveří do kabiny řidiče.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S 15T klimatizovaným salónem teď čerstvou zkušenost nemám, ale mám připomínku k ventilaci salónu ostatních 15T:chlapecx píše:klima..... co klima v těchle dnech? jezdil jste s tím někdo? trochu to tu stagnuje, s dveřma zkušenost jen jeden.... tak s ptám na tu klimu, to je 9243 nebo jak?
jaký máte poznatky, je to lepší, nebo to nepomáhá?
a co myslíte, jak to bude dál, jak s vozy s klimou tak halvně s 15téčkama??? nezruššej to TOpáci nakonec ten tendr?)
Ani v těchto tropických teplotách jsem neviděl jedinou 15T, jenž by sepla (dle zobrazení na řídícím displeji) ventilaci na 100% - vždy jsem viděl jen na 50% a to nejen při automatickém nastavení, ale i při ručně zadaném požadavku 100%
Co mi k tomu mohou říct znalí problematiky?
klima..... co klima v těchle dnech? jezdil jste s tím někdo? trochu to tu stagnuje, s dveřma zkušenost jen jeden.... tak s ptám na tu klimu, to je 9243 nebo jak?
a co myslíte, jak to bude dál, jak s vozy s klimou tak halvně s 15téčkama??? nezruššej to TOpáci nakonec ten tendr?
)
a co myslíte, jak to bude dál, jak s vozy s klimou tak halvně s 15téčkama??? nezruššej to TOpáci nakonec ten tendr?