Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
No to vis, do rana to musi byt hotove!
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V oblouku od Prašňáku na Brusnici, kde vykolejila zkušebka KT, se dnes celý večer vaří, brousí, atd. Na místě min. 2 vozy a přes 5 pracovníků.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To trubkový zábradlí je fakt hnus. To je opravdu v nějaké normě/nařízení/předpisu, že to tak musí být? Já jenom, že nikde v EU jsem tohle neviděl. Tedy zábradlí ano, ale jen tam, kde je skutečně potřeba - tj. břeh řeky, vlaková trať, oplocení stavby, atd. Na zastávkách pouze kousek zábran na začátku, aby člověk z tramvaje ihned nevběhnul pod auto. Jinde ne. Ani ta čtyřproudá silnice ve Vídni u Stadionu, mající po stranách chodníky, neměla žádný zábradlí - to by u nás nikdo nepovolil. Fakt tohle nechápu. A když už to teda muselo být, tak proč tohle hnusný trubkový a ještě natřený červeno-bíle, když ten druhý typ může být s klidem tmavě zelený...

willyjeff: přesně na tu sekci jsem se koukal a říkal jsem si, že to není nejvhodnější provedení.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://petr91fotky.rajce.idnes.cz/Rekon ... 630055.jpg Hm, velmi podařená sekce. Takže po tom, co tě tam ten semafor zastaví (jako že si nedělám iluze o absolutní přednosti se svítícím volnem v defaultním stavu) se do kopce rozjedeš 3 metry - sekce - pár metrů aby sem nabral nějakou rychlost a hned brzda do zastávky...zase bylo plynulosti jízdy učiněno zadost. To snad by bylo lepší ve stavu jako třeba na IPP, tam je taky sekce v zastávce a neslyšel jsem o někom, že by na ní zůstal stát a to je velmivelmi rušné místo (nebo se přiznejte). Jinak krásné SSZ, už se těším na videjka, která tam natočím v 1 ráno, jak stojím a čekám na vzduch, protože tam někdy šlo individuum, který miluje tlačítka...petr91 píše:Několik fotek z úseku Vítězné nám. - Prašný most den před otevřením. http://petr91fotky.rajce.idnes.cz/Rekon ... 27.9.2013/
http://petr91fotky.rajce.idnes.cz/Rekon ... 630021.jpg Fíha, to je hodně sprostý zábradlí...
Jinak, přejmenujeme Kulaťák na Zábradlí-ák?
Několik fotek z úseku Vítězné nám. - Prašný most den před otevřením. http://petr91fotky.rajce.idnes.cz/Rekon ... 27.9.2013/
jedina linka v praze, kde jsou sola v Pd bez problemu, je d-2. ve vsech ostatnich pripadech to dela jen zlo...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pawel: Ale to by se neušetřilo na druhých vozech 20 
14 v solech? snad jen o vikendu ne?gabuliatko píše:Když teď nejezdí 12 přes Letnou, kde má přece tu největší poptávku, tak může klidně do sól taky. Ale dobře do vymysleli, 6 půjde (alespoň prý v RŠ) do dvojic.9001 píše: To je, ale i tak mi to přijde jako výsměch linku CD,CT nahradit tímhle. Jinak bude hezká smyčka Barrandov. 14+20 sola. Jediná 12 si drží dvojice.
jinak mohla byt klidne 5 a 20 ukoncena objezdem pres PFUK. a byl by klid.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
G: To bude sranda. Zatáhnou soupravy ze 6. Depáci naběhnou, aby to rychle porozpojovali, aby to mohlo zase odpoledne ven 
-
gabuliatko
- Uživatel
Když teď nejezdí 12 přes Letnou, kde má přece tu největší poptávku, tak může klidně do sól taky. Ale dobře do vymysleli, 6 půjde (alespoň prý v RŠ) do dvojic.9001 píše: To je, ale i tak mi to přijde jako výsměch linku CD,CT nahradit tímhle. Jinak bude hezká smyčka Barrandov. 14+20 sola. Jediná 12 si drží dvojice.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je, ale i tak mi to přijde jako výsměch linku CD,CT nahradit tímhle. Jinak bude hezká smyčka Barrandov. 14+20 sola. Jediná 12 si drží dvojice.petr91 píše:A není to dočasné řešení (pro posílení provozu úseku Smíchovské nádraží - Sídliště Barrandov) po dobu výluky Badeniho ulice, kdy na lince 20, která se bude převlékat na Malostranské za linku 5 budou vypravovány sóla?9001 píše:G: Možná se za těch 14 spojů co tam pojedou někdo stydí a ani se nedivím. Poslední spoj 17:48 z Anděla je výsměch.
A není to dočasné řešení (pro posílení provozu úseku Smíchovské nádraží - Sídliště Barrandov) po dobu výluky Badeniho ulice, kdy na lince 20, která se bude převlékat na Malostranské za linku 5 budou vypravovány sóla?9001 píše:G: Možná se za těch 14 spojů co tam pojedou někdo stydí a ani se nedivím. Poslední spoj 17:48 z Anděla je výsměch.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
G: Možná se za těch 14 spojů co tam pojedou někdo stydí a ani se nedivím. Poslední spoj 17:48 z Anděla je výsměch.
-
gabuliatko
- Uživatel
6 pojede na SÍDLIŠTĚ BARRANDOV i v odpolední špičce. Proč se to v žádném materiálu neuvádí mi není jasné.Venca píše:Zajímalo by mě, co bude vypraveno na d-5/20, zda-li sóla nebo soupravy? Ví už to někdo, jestli to však není tajné?Ad. Ropid:
20:
změna trasy (zkrácení): SÍDLIŠTĚ BARRANDOV – ... – Malostranské náměstí – MALOSTRANSKÁ (A)
všechny spoje pokračují ze zastávky Malostranská jako linka 5 ve směru Ústřední dílny DP
na linku jsou celotýdenně nasazeny sólo vozy (vyjma vybraných spojů v ranní špičce PD)
Omlouvám se, Ropid už mi odpověděl, ale jsem zvědav, zda-li ta sóla budou stačit.![]()