Blbost.Karosák píše:Hustopěkně oni!
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
von Špilberk
- Uživatel
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hustopěkně oni! Díky za odkaz, jj, na "korytě" jsem to už někde viděl.
Na stránkách Subterry jsem našel tento článek k tomuto stroji (obsahuje i fotky z pokládání pražců na železnici).Karosák píše:Co je to za potvoru?
http://petr91fotky.rajce.idnes.cz/Rekon ... 000483.jpg
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co je to za potvoru?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
toto vypadá na dávno zmiňované zvěsti, že VO budou rádi "za návrat pod stromeček", protože by také mohli "dopadnout až na nový rok"MOp píše:Vcera se ke me dostala informace, ze vokovickym chodi sms o prodlouzeni reko do zacatku prosince. Ale nemam overeno..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vcera se ke me dostala informace, ze vokovickym chodi sms o prodlouzeni reko do zacatku prosince. Ale nemam overeno..
-
von Špilberk
- Uživatel
Když srovnám stav na Poděbradské, která se má otevřít 13.11., a Evropskou, která se má otevřít 16.11., tak bych řekl, že na Evropské by měli zvýšit tempo. 
Pár fotek z aktuálního stavu rekonstrukce TT na Evropské ulici http://petr91fotky.rajce.idnes.cz/Rekon ... 6.10.2013/ .
Tam se takto parkuje dlouhodobě.Petr86 píše:Včera jsem 2x projížděl Francouzskou a provoz IAD byl skutečně minimální. Jen jsem v kopci směrem nahoru zaznamenal, že jedna řada parkujících vozidel je málo a našly se asi 3ks, co si založily vedle řadu druhou![]()
Zdravim...já jen že už se hrabe ta křižovatka Poděbradská/Kbelská/Průmyslová..skyo píše:Výluka končí 12.11.2013 a předpokládám, že s uzavřením přejezdu přes Kbelskou se čeká na dokončení Poděbradské po obratiště Starý Hloubětín, aby tramvaje mohli jezdit jak v úseku Balabenka - Nádraží Libeň - Starý Hloubětín, tak Balabenka - Nádraží Vysočany - Starý Hloubětín a nedostupný tak zůstal jenom krátký úsek Starý Hloubětín - Lehovec, což znamená i jednodušší NAD.m@rtin píše:Tomu teda taky nerozumím. Nikdo přeci nechce, aby se přejezd Průmyslové dělal tak dlouho, jako samotná výluka Poděbradské. Jen se pozastavuju nad tím, proč se neudělá v rámci týhle výluky? Mouchy na tom hledám, protože cestující budou nuceni na čas zase používat náhradní dopravu jen kvůli úseku dlouhém 145 m... tedy pokud tím jindy a na chvíli myslíš třeba jaro 2014.
Ne, nezačalo se dneska, jen sem to teprve dneska zjistil a tu jsem ještě o tom nenašel ani čárku. Průjezd celou křižovatkou je velmi výživný.
Včera jsem 2x projížděl Francouzskou a provoz IAD byl skutečně minimální. Jen jsem v kopci směrem nahoru zaznamenal, že jedna řada parkujících vozidel je málo a našly se asi 3ks, co si založily vedle řadu druhou
Při noční výluce se sjelo dost techniky u rozjedovky ve směru od Bohemky na Vršovická x Moskevská, v předstihu byla odstraňována dlažba kolem výhybky.
Při noční výluce se sjelo dost techniky u rozjedovky ve směru od Bohemky na Vršovická x Moskevská, v předstihu byla odstraňována dlažba kolem výhybky.
Naposledy upravil(a) Petr86 dne 25.10.2013 20:14, celkem upraveno 1 x.
Momentálně teď lidi nadávají na zrušené dočasné zastávky Ruská pro linku 135. Přeci jen, když je to z Krymské odveze až na Slovinskou, tak je to docela daleko.
Čechovo nám. ještě nebylo dokončeno -> příští rok.von Špilberk píše:A pak by mě ještě zajímalo, proč je 1/3 křižovatky na Čechově nám. v asfaltu a 2/3 v kostkách![]()
P.S.: Neměla po otevření Moskevské začít RTT V Olšinách![]()
V olšinách až po původním termínu otevření Moskevské, tj. po 2.11.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K službámMartin Šubrt píše:Prosba pro tramvajáky. Kdyby se to ráno ve směru do centra začalo štosovat, ihned mě zde nebo přes SZ upozorněte.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Případné zpožďování tramvají dc od 8:20 do 9:00 pečlivě sledováno - nezaznamenáno. Vozidel od Ruské přijíždělo velmi málo, o cca třetinu méně, než bývalo obvyklé. Pravděpodobně celá oprava motivovala některé řidiče najít si jiné trasy a i přes sjízdnost Francouzské už po nějakou dobu se ještě nenavrátili. Obavy ze zdržování tramvají nenaplněny, zastávka Krymská dc téměř přeplněna lidmi. Prosba pro tramvajáky. Kdyby se to ráno ve směru do centra začalo štosovat, ihned mě zde nebo přes SZ upozorněte.
Nevím závěrečnou podobu. Teoreticky může být asfalt i místo těch kostek, ale zatím ho nebylo kam navázat, takže kostky mohou být jen provizorní...
Nevím závěrečnou podobu. Teoreticky může být asfalt i místo těch kostek, ale zatím ho nebylo kam navázat, takže kostky mohou být jen provizorní...