Jinak taky nechápu proč to tam dali. Jestli dají přechod do oblouku, tak poteš koště.
Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
MM: Zase nějací ****** řvali a někdo si všiml, že budou volby...
.
Jinak taky nechápu proč to tam dali. Jestli dají přechod do oblouku, tak poteš koště.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1.) odpověď neznám - také dosud nechápu způsob nového "usměrnění" dopravy v místě (co na to mohou říct MŠ či Absolut?)Bobik píše:Bohajeho co to je?
A hlavně - PROČ?
2.) počítám, že to má souvislost s dosavadní neprůchodností (bezpečně) křižovatky pro chodce = stížnostmi, jež se na netu objevili určitě na portále chodci sobě a snad i na metrohlídači
EDIT: ještě upozorňuji, že dosavadní jízda TRAM ZC byla "chuťovka" v očekávání nutnosti zastavení před koncem oblouku pro protější IAD opuštějící hlavní PK křižováním TT (pro jejich jízdu vlevo či přímo) - napadá mne, že mimo jiné (co je jiné právě nevím) toto opuštění hlavní přes TT se stavebními úpravami "vytahuje" do středu oblouku = místa s lepšími rozhledovými podmínkami.
- Bobik
- Uživatel
Bohajeho co to je?
A hlavně - PROČ?
A hlavně - PROČ?
Já to samé zaregistroval o víkendu. Busy směr Flora jely po kolejích, automobily tímtéž směrem většinou také.kasme píše:asi sem...
v jihovýchodní části křižovatky Korunní x Jičínská vznikly 3 ostrůvky http://mapy.cz/s/8KWo
to jsem zvědav, co z toho vyroste
viz obr.: http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/sm ... 6.JPG.html
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
asi sem...
v jihovýchodní části křižovatky Korunní x Jičínská vznikly 3 ostrůvky http://mapy.cz/s/8KWo
Na Spartě byl opakovaně ukraden kabel nějakým sběračem kovů. Prý už tam chodil najisto. Mělo být vyřešeno větší úpravou do konce října. Bohužel příslib dotyčný subjekt nenaplnil. Bude třeba to urgovat. Opravdu to vadí, zdržení jsou tam i přes půl minuty. O Motole dál nemám žádné zprávy. Pořád to nefunguje?
Tu Kubáň taky nechápu. Ona už několikrát v poslední době v noci fungovala a pak nefungovala. Nevím, co je tam za problém. Zapínat to i v noci je blbost, stejně jako desítky dalších SSZ...
Jsem rád, že se Přístaviště rychle vyřešilo.
Tu Kubáň taky nechápu. Ona už několikrát v poslední době v noci fungovala a pak nefungovala. Nevím, co je tam za problém. Zapínat to i v noci je blbost, stejně jako desítky dalších SSZ...
Jsem rád, že se Přístaviště rychle vyřešilo.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bobik: Tak to je bonus pro klienty, kterým by si normálně ujel ne? 
- Bobik
- Uživatel
Kterej jantar, krucipísek, nechal zase celou noc zapnutý světla na Kubáni? Proč proboha
Je to žůžo dobrodrůžo, když tam ve dvě ráno čekáš v nástupní minutu na volno, aby se pak zpoza rohu vyřítili zmatený kaštani (bo popis co kde odkud jezdí je fakt user friendly), načež ti padnou pětivteřinový čočky vlevo, který samozřejmě nestihneš bo nestačíš zavřít dveře, abys tam pak další minutu čučel na totálně práznou silnici, po který za celou dobu neprojelo ani kolo.
Komu mám přijít osobně poděkovat?
Je to žůžo dobrodrůžo, když tam ve dvě ráno čekáš v nástupní minutu na volno, aby se pak zpoza rohu vyřítili zmatený kaštani (bo popis co kde odkud jezdí je fakt user friendly), načež ti padnou pětivteřinový čočky vlevo, který samozřejmě nestihneš bo nestačíš zavřít dveře, abys tam pak další minutu čučel na totálně práznou silnici, po který za celou dobu neprojelo ani kolo.
Komu mám přijít osobně poděkovat?
- Bobik
- Uživatel
Ano, to Přístaviště potvrzuju. První kolo večer to ještě zlobilo, druhé (kolem 23h) už šlapalo perfektně.
Zavolal bych sám, ale moc to tam neznám, potmě se přihlašováky blbě hledaj když nevíš kde a s popisováním závady stylem "no ono to sice funguje, ale nějak divně" mám své (nedobré) zkušenosti.
Takže děkuju.
Zavolal bych sám, ale moc to tam neznám, potmě se přihlašováky blbě hledaj když nevíš kde a s popisováním závady stylem "no ono to sice funguje, ale nějak divně" mám své (nedobré) zkušenosti.
Takže děkuju.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Přístaviště ZC skutečně padá se zpožděním, je nutno přibrzďovat na cca 20-25 km/h, předzvěst nepadá a vzdálený přihlašovák u Agipky má ulomenou pacičku. Ohlášeno na PD.
Edit: Tak kdyby komunikace fungovala takhle, nevidim problém řešit závady přes PD. Volal jsem to totiž z Braníka a již cestou odtamtud stáli dráteníci u Agipky a cestou zpět to už šlapalo bezchybně. To
a 
Edit: Tak kdyby komunikace fungovala takhle, nevidim problém řešit závady přes PD. Volal jsem to totiž z Braníka a již cestou odtamtud stáli dráteníci u Agipky a cestou zpět to už šlapalo bezchybně. To
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
v tomto směru a místě podélné prahy "bumlíky" rozhodně neubyly - jsou roky pouze před zastávkou Výtoň ZC = za levým odbočováním IAD přes TT do ul. Plavecké, kde už také byla "řádka" MU a když nejsou MU, tak tam skutečně dlooooouuuuuhóóó dochází k občasnému blokování TRAM odbočující IAD = mrzí mne, že při opravě TT bumlíky v místě nepřibyly, ale jsem rád, že ovšem ani neubyly!!!!Karosák píše:.. mě dost votrávilo, že po loňské "zimní" výměně BKV Palackého n.-Výtoň, nebyly v uvedeném směru vráceny bumlíky. Někdo mi tvrdil, že tam nebyly, ale dal ruku do ohně za to, že byly. ......
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na polonoční trojčičce dnes uvidím a kdyžtak podám zprávu. Jinak Sparta DC stále nefunčkní vzdálený přihlašovák. Je to něco vážnějšího, že stále není vyřešeno? Prosím, prosím, pane Grossák
Protože Práčská-Interspar DC, kde se projevoval stejný problém je vyřešena (děkuji velice) a naopak tam jsem očekával mnohem delší průtah v horizontu let...
A co se bumlíků týče, Veletržní ocením, ale mě dost votrávilo, že po loňské "zimní" výměně BKV Palackého n.-Výtoň, nebyly v uvedeném směru vráceny bumlíky. Někdo mi tvrdil, že tam nebyly, ale dal ruku do ohně za to, že byly. Dneska si to každej šměruje po kolejích už od Palačáku, aby si mohli zamyškovat Plaveckou a někdy tam na odbočení čekají 3-4. Neříkám, že vznikají nějaká masivní zdržení, jen nechápu, proč se nevrátily, když na druhé straně ano
A co se bumlíků týče, Veletržní ocením, ale mě dost votrávilo, že po loňské "zimní" výměně BKV Palackého n.-Výtoň, nebyly v uvedeném směru vráceny bumlíky. Někdo mi tvrdil, že tam nebyly, ale dal ruku do ohně za to, že byly. Dneska si to každej šměruje po kolejích už od Palačáku, aby si mohli zamyškovat Plaveckou a někdy tam na odbočení čekají 3-4. Neříkám, že vznikají nějaká masivní zdržení, jen nechápu, proč se nevrátily, když na druhé straně ano
- Bobik
- Uživatel
Přejezd přes silnici u Přístaviště ZC - padalo tam volno do jízdy v padesátce (silniční 70, tram tedy max. 60), večer/v noci jsem se k tomu plížil mezi 45-40 a musel přibrzdit až někam ke dvaceti. Už předvěst nepadala (možná že padala, ale za mnou, což jsem pochopitelně neviděl). To je schválně, nebo je někde chyba?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Veletržní ZC se objevila malůvka od sloupku až ke stopčáře - vypadá to jako náčrtek polohy pro bumlík. Kéž by se tam skutečně objevil... 
tak v pondělí bylo na Spořilově vše v pořádku, ani jednou jsem ndbrzdil, vždy padalo do jízdy, oběma směry