no, dnes měla dokonce hlásit do salónu uzavření stanice =M=C na IPP pro vstup a pak její opětovné otevření, mám však pocit, že v mém RP ze SA to nějak nefungovalo!Karosák píše:Topné varianty už nám hlásí Eliška
co kdo o tom ví více?
Moderátor: TRAM-FÓRUM
no, dnes měla dokonce hlásit do salónu uzavření stanice =M=C na IPP pro vstup a pak její opětovné otevření, mám však pocit, že v mém RP ze SA to nějak nefungovalo!Karosák píše:Topné varianty už nám hlásí Eliška
Nikoliv.MM-Mikulovsky píše:...automatické zavírání které může sloužit i při manipulaci s plošinou, jejíž otevření blokuje zavření pouze příslušných dveří...
Souhlasí, kdybych to byl já, tak bych to sem napsal, takže já ti určitě do klubu volat nebudu.Fořtík píše:Budu čekat, Milane. Ale jestli je ten kolega druhej Milan, tak to mohl napsat sem.
- v případě KT8 na polohu dveří přes kabinu vzadu řidič následujícího vozu nevidí9001 píše:... Jinak dedukce je celkem jasná. Pokud řidič střídá a nebo pracuje s plošinou, tak na 99% nebál bych se říct i na 100% v zastávce typu IPP bude mít otevřené dveře v celé soupravě a pak je celkem jasné, že tramvaj se z místa nepohne.
pokud není tma, tak je to tím, že u toho myslí a nepálí kryty a žárovky samotné. Nebo mají zkrátka vypnuté řízení (jak to má být). Na druhou stranu jsou tací, co svítí potkávačkama půlhodiny do nikam a pálí a pálí.MM-Mikulovsky píše: že někteří "inteligentní" kolegové jsou schopní stát i desítky minut v obratišti .. bez rozsvícených brzdových světel, byť se ještě nechystají vyjet.
zde musím plně souhlasit - všechny provozní TRAM DPP (mimo necelé stovky typu 15T - vybaveného světly diodovými) jsou samozřejmě vybaveny uvedeným typem brzdových světel (jediné TRAM nemající brzdová světla jsou historické dvounápravové vozy - motorové i vlečné), bez brzdových světel by dávno nemohly být schvalovány do provozu, kde se jezdí tzv. na rozhled, protože by z toho byla jedna MU za druhou!9001 píše:G: To doufám nemyslíš vážně? V zadních světlech jsou dvouvláknové žárovky. Nebo mi snad chceš tvrdit, že nemám na svém autě taky brzdová světla pokud mám tyhle společné?
Ona většina tramvají tak nějak brzdová světla (krom bačkor) nemá.9001 píše:Druhé bohužel ukazuje "zvyšující" inteligenci řidičů... Jezdím na rozhled a pokud mi svítí brzdová světla do obličeje, tak se asi nerozjedu...