já tam jel jen se starou tramvají a i když měla nový kola tak se tam docela rozvlnila..Bobik píše:Asi to bude šuplíkem. Podobnej problém jsem tam nezaznamenal a to jsem tam jel už hodněkrát s vícero stroji.Mayk píše:Včera jsem měl 2xT3.RP, když jsem odstanicoval v zastávce Ortenovo nám. a vydal se vstříc zástávce U Průhonu, cca 60m za obloukem (R15)
se mi rozkmitalo erpeso, jako kdybych jel 60 km/h do vrchnu z Krejcárku? Je možný, že to je jen podvozkem či koly nebo se rekonstrukce
trochu nepovedla?
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
- Bobik
- Uživatel
Asi to bude šuplíkem. Podobnej problém jsem tam nezaznamenal a to jsem tam jel už hodněkrát s vícero stroji.Mayk píše:Včera jsem měl 2xT3.RP, když jsem odstanicoval v zastávce Ortenovo nám. a vydal se vstříc zástávce U Průhonu, cca 60m za obloukem (R15)
se mi rozkmitalo erpeso, jako kdybych jel 60 km/h do vrchnu z Krejcárku? Je možný, že to je jen podvozkem či koly nebo se rekonstrukce
trochu nepovedla?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já tedy nevím, já jsem rád, že se podařilo narovnat zahnutou zastávku a opravit trať. Že P10 k tomu nestihla zajistit dodělání okolí, které logicky DP neplatí, tak to se nedá nic dělat. DP příští rok bude mít dost výluk v centru - Vodičkova, obě strany Karláku, tak je fajn, že tady letos nečekal a pustil se do toho. Nástupní hrany jsou finální, na jejich vnější část se příští rok napojí okolní chodníky ve stejné úrovni. Také se to celé naváže na obnovené signalizace. Přemýšlím, co je na tom za průser? Jen bych byl rád, aby se to víc komunikovalo pro lidi, že byl zvolen takovýto postup. Ona už i ta Moskevská po pár týdnech provozu vypadá daleko lépe.9001 píše:Tak Průběžná je větší průser než jsem si domýšlel...Takže nám vyroste Náměstí Republiky....Otázka je, aby se opravdu po zimě krásno udělalo...
Včera jsem měl 2xT3.RP, když jsem odstanicoval v zastávce Ortenovo nám. a vydal se vstříc zástávce U Průhonu, cca 60m za obloukem (R15)
trochu nepovedla?
trochu nepovedla?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nástupní hrany nejsou provizorní!
Ale jo, všude se dělaj' chyby> Jen se nemůžu zbavit dojmu, že systém "opravit a vzápětí zase rozebrat" se u nás používá častěji než jen v případě chyb. Stává se z toho jaksi systém, kdy dodavatelé se nechtějí (nebo neumí, nebo nejsou nuceni) dohodnout na spolupráci a každý odevzdává "to své" komplet hotové. No a ten další to zas musí rozebrat atd.m@rtin píše:Promiňte, že jsem se nechal takhle unést, ale já jsem na větu "to je možné jen v Čechách" už značně alergický.
Na opravách sítí je to (zejména v Praze) celkem běžné, bohužel.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak Průběžná je větší průser než jsem si domýšlel...Takže nám vyroste Náměstí Republiky....Otázka je, aby se opravdu po zimě krásno udělalo...
Aniž bych jakkoliv obhajoval více uvedenou pracovní činnost, je nutné pokaždé zmínit, že jenom Češi to dělaj blbě? Slyšel jste například o novém letišti v Berlíně? Ano, o tom, které mělo být otevřené již v roce 2011 a prázdné a nedokončené tam stojí v polích, protože například dodavatel přivezl na stavbu kratší eskalátory než vyžadoval projekt.. Předpokládám, že o stavbě filharmonie v Hamburku nebo o mizerné kvalitě Hlavního nádraží v Berlíně jste také slyšel.MPL píše:petr91 píše:2
Nedivte se, jste v Čechách.
Jen pro zajímavost:
http://bydleni.idnes.cz/predrazena-stav ... ektura_web
http://m.rozhlas.cz/zpravy/ekonomikavev ... va/1156980
http://zpravy.e15.cz/byznys/reality-a-s ... ozu-980732
Promiňte, že jsem se nechal takhle unést, ale já jsem na větu "to je možné jen v Čechách" už značně alergický.
"Někdo" tam "něco" zapomněl položit, případně první subdodavatel předal to, co měl a druhý teď pokračuje.petr91 píše:2. Pár dnů starý asfalt jde zase pryč. Napadá někoho důvod?
Nedivte se, jste v Čechách.
2. Pár dnů starý asfalt jde zase pryč. Napadá někoho důvod?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
1. Provizorní ostrůvky v zastávce Průběžná.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podle Rotopedu ano, už zveřejnili JŘ pro linku 2, atd... 
von Špilberk - děkuju, děkuju. 
A k RTT Evropská si sypu popel na hlavu. 26.11. otevřeno opravdu nebude.
A k RTT Evropská si sypu popel na hlavu. 26.11. otevřeno opravdu nebude.
-
Pepa z Nuslí
- Uživatel
- Bydliště: Blízko mě je obratiště Zvonařka a pod mým barákem je vedena železniční trať - tak kde to může být?
- Kontaktovat uživatele:
Díky za infoAbsolut píše:Protože se tam udělala pracovní propojka kvůli nakolejení a manipulaci podbíječky. Výhybky se tam samozřejmě zase objeví.
- Absolut
- Moderátor
Protože se tam udělala pracovní propojka kvůli nakolejení a manipulaci podbíječky. Výhybky se tam samozřejmě zase objeví.