Nešlo by přesunout zastávku Arbesovo náměstí ZC před křižovatku s ulicí Viktora Huga? Tedy naproti zastávce DC. To by asi taky dost pomohlo.vencavasek píše:Já bych si Štefánikovu uměl představit s omezením pro IAD (nebo přímo zákazem vjezdu v tomto směru), širším chodníkem, minimálně v místě zastávky dotaženým až ke kolejím...ale to bych asi chtěl moc...MM-Mikulovsky píše:ovšem hodně mne zajímá podoba REKO TT ve Štefánikově ul. od zastávek Švandovo divadlo po křížení Anděl, jejíž součástí by (dle článku v MF DNES) mělo být posunutí osy TT od zastávek Švandovo divadlo po křižovatku s Kartouzskou ulicí - vznikne mezi kolejí ZC (k Andělu) a obrubníkem, tak široký jízdní pruh, že bude od TT oddělen podélnými prahy/"bumlíky" (což je jediné skutečně fungující opatření zajišťující separaci IAD od jízdního profilu TRAM) ?
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
-
vencavasek
- Uživatel
Já bych si Štefánikovu uměl představit s omezením pro IAD (nebo přímo zákazem vjezdu v tomto směru), širším chodníkem, minimálně v místě zastávky dotaženým až ke kolejím...ale to bych asi chtěl moc...MM-Mikulovsky píše:ovšem hodně mne zajímá podoba REKO TT ve Štefánikově ul. od zastávek Švandovo divadlo po křížení Anděl, jejíž součástí by (dle článku v MF DNES) mělo být posunutí osy TT od zastávek Švandovo divadlo po křižovatku s Kartouzskou ulicí - vznikne mezi kolejí ZC (k Andělu) a obrubníkem, tak široký jízdní pruh, že bude od TT oddělen podélnými prahy/"bumlíky" (což je jediné skutečně fungující opatření zajišťující separaci IAD od jízdního profilu TRAM) ?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Belehradska az 2015. Tusim neni naprojektovana.
Ta hostivar je nekonecny pribeh, tak snad do tretice to vyjde.. ...
Díky za ten plán oprav. Ta Hostivař už to potřebuje.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
toho jsem si také všiml, jen jsem čekal na jiné - teď jen, kdo nám to vysvětlí?Radek píše:Nějak se vytratila Bělehradská...
ovšem hodně mne zajímá podoba REKO TT ve Štefánikově ul. od zastávek Švandovo divadlo po křížení Anděl, jejíž součástí by (dle článku v MF DNES) mělo být posunutí osy TT od zastávek Švandovo divadlo po křižovatku s Kartouzskou ulicí - vznikne mezi kolejí ZC (k Andělu) a obrubníkem, tak široký jízdní pruh, že bude od TT oddělen podélnými prahy/"bumlíky" (což je jediné skutečně fungující opatření zajišťující separaci IAD od jízdního profilu TRAM) ?
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nějak se vytratila Bělehradská...
download.php?id=10831&mode=view
Jakýs takýs plán oprav 2014 (mfdnes přes MMM). Zas bude tradiční letní výluka do Modřan
Jakýs takýs plán oprav 2014 (mfdnes přes MMM). Zas bude tradiční letní výluka do Modřan
No Poliklinika Břevnov je lepší, protože poliklinika je významnější než nějaké večerky.
-
gabuliatko
- Uživatel
osobně to vidím tak že nejde o kaštany ale zisk paní v cukrárně takže to tak jednoduché nebude
Prakticky to dopadne tak, že 2014 jaro - odvolání neúspěšných účastníků, 2015 jaro - úohs stále mlčí, 2015 podzim - nové VŘ, honem rozkopání a do toho přišla zima, 2016 červen - dokončení se starou zastávkou, 2016 podzim - úohs odvolání potvrdil. Jako byste to neznali.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasny, chapu, ale je tu, jak rikas nejaky manevrovaci prostor pro to, aby koleje byly hotovy.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky. Ale kdo ví, jak to dopadne praktickyKarosák píše:Rozumime si. Cili Kastan pozustane, u Billy se nepostavi, to je uredne OK a nova zast. v kompromisnim miste nekde uprpstred se dodela nekdy ma move povoleni...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rozumime si. Cili Kastan pozustane, u Billy se nepostavi, to je uredne OK a nova zast. v kompromisnim miste nekde uprpstred se dodela nekdy ma move povoleni...
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
On by tam asi byl schůdný kompromis udělat novou zastávku o 90 metrů dál od centra, než měla být, tj. někde uprostřed mezi Kaštanem a tou novou polohou, co se nelíbí. Ale tohle už je právě za hranou toho projektu a těch povolení. A teoreticky to jde udělat někdy dodatečně...