Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové tratě a příslušenství
Když jsme u toho pleveleni zastavkami, agentura JPP sdelila, ze pry ma pribyt zastavka mezi Kohinoorem a Slavii v ramci RTT Vrsovicka, pry kvuli uradu. Me to prijde jako hovadina jednak z podstaty, jedna proto, ze se urad ma stehovat a potom by se musela zuzovat vozovka a ani radnicni noviny nic takoveho nevypustili. Ma nekdo vic nez jen tuseni?
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky, pánové 
Od 15.4.2013.ZXS91 píše:Dneska jsem se po dlouhý době vyskytoval na Štěpničný a koukal jsem, že zastávka ZC je zkrácena do zadní části nástupiště. Věděl by někdo, jak dlouho to cca je?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Minimálně půl roku, ne-li rok.
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeden hodně blbej dotaz:
Dneska jsem se po dlouhý době vyskytoval na Štěpničný a koukal jsem, že zastávka ZC je zkrácena do zadní části nástupiště. Věděl by někdo, jak dlouho to cca je?
Dneska jsem se po dlouhý době vyskytoval na Štěpničný a koukal jsem, že zastávka ZC je zkrácena do zadní části nástupiště. Věděl by někdo, jak dlouho to cca je?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to zastávkový ostrůvek, tak by měl být se vším všudy DP. Pokud je to mys ke kolejím, třeba Palačák, tak je DP jen sloupek.
- Bobik
- Uživatel
MŠ - Nevím, ale nespadaj veškerý klandry pod TSK? Na spoustě zastávek patří DP sotva sloupek. DP je akorát v zimě sype (solí), ale že by se o ně nějak víc staral jsem v životě neviděl (krom "košařů", který je občas při vysejpání košů i zametou). A klandry s deskama co vím patřej městu, bo jediná reklama na deskách je legální, na rozdíl od různejch přivěšenejch plachet a pod.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A já si tipnu, že trubkové zábradlí typu Vítězné náměstí s deskami spadá už pod DP, protože nepatří k městskému mobiliáři jako Hradčanská a tedy nepatří pod JCD.
- Bobik
- Uživatel
Fricoolinek: Hodně.
Pěkně to tam září novotou.
Rashid: Už jsem to viděl leštit na různých místech. A leštila to JCD, takže tipuju že to spadá pod městský mobiliář, bo zastávkouvý boudy si taky leštěj oni.
Rashid: Už jsem to viděl leštit na různých místech. A leštila to JCD, takže tipuju že to spadá pod městský mobiliář, bo zastávkouvý boudy si taky leštěj oni.
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Zajímalo by mě, kdo udržuje plastové výplně v zábradlí, které slouží jako ochrana proti dešti?
Třeba na Vítězném náměstí. Stejný dotaz se týká skleněné konstrukce nad výstupy z vestibulu stanice Hradčanská. Má na to DP Praha externí firmu nebo to provádí sám ?
Možná jsem se spíš měl zeptat, zda to vůbec někdo udržuje.
Třeba na Vítězném náměstí. Stejný dotaz se týká skleněné konstrukce nad výstupy z vestibulu stanice Hradčanská. Má na to DP Praha externí firmu nebo to provádí sám ?
Možná jsem se spíš měl zeptat, zda to vůbec někdo udržuje.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
páč sám jsem nevěděl, že a kde Grossák reagoval, tak jsem se zeptal a již vím, že to bylo zde - http://preference.prazsketramvaje.cz/sh ... ?name=book
-
von Špilberk
- Uživatel
Já jsem také překvapen a hodně. Já jsem napsal normální (dle mého názoru) příspěvek se zlepšovacím (dle mého názoru) podnětem. Grossák už napsal, že kontrastní rámeček bude, já mu poděkoval a měl jsem za to, že je konec. Úplná pohoda.willyjeff píše:Čekal jsem, že si tu začnete vymýšlet monstrproblémy, ale z tohohle jsem fakt překvapen.
Teď jsem se (s 10denním(
Za to, co tu vzniklo, jste zodpovědný vy pane willyjeff.
Já jsem chtěl pouze zlepšit viditelnost návěstidla na TT. Pokud jsem tím někoho naštval nebo urazil, omlouvám se.
(Už to nikdy neudělám
Naposledy upravil(a) von Špilberk dne 21.11.2013 18:06, celkem upraveno 1 x.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
odzadu - von Š napsal:willyjeff píše: .... Proč neřeknete, že ten kdo je schopen přehlídnout návěstidlo, které svítí a oslňuje v noci tak až to překáží, je prostě id1ot, který za kniplem nemá co dělat? Sám pan von Špilberk přizná, že si návěstidla všiml, že ví kde je, že nebyl překvapen, ale vymýšlí si nějaký problém, který s tou výzvou můžou blbci mít. ...
já psal o možném závadovém stavu:von Špilberk píše:... já ji nepřehlédl, nakonec jsem ji našel a viděl rozsvítit...
+ hlavně ZÁKLADNÍ (při nepřítomnosti vlaku v obvodech) I ZÁVADOVÝ (v případě přítomnosti vlaku v obvodech) STAV i těch následných návěstidel JE ZHASNUTÝ = jak návěstidlo v takovém stavu může oslňovatMM-Mikulovsky píše: ... není-li vlak zaregistrován, tak nejenže se výzva nerozsvítí ......., ale dá se očekávat nerozsvíceni následných návěstidel (pražcové, výhybkové + rychlostní), která také nemají v místě jinak u ssz běžné odrazové rámečky ....
PS: Znám nejednoho kolegu, jemuž na R01 vadí právě (pro pražská výhybková návěstidla) netypický zhasnutý základní stav (ovšem vím, že třeba v Brně je toto zcela běžné nastavení ROV).
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Čekal jsem, že si tu začnete vymýšlet monstrproblémy, ale z tohohle jsem fakt překvapen.MM-Mikulovsky píše:... ridic muze uplne opomenout existenci predsunuti vyhybky pred krizovatku, ci jen netrefi jeji polohu ...
A pak se může menedžment snažit snížit počet vjetí do nesprávně postavené výhybky jak chce, protože šefci netuší, že tam vůbec nějaká výhybka je...Proč furt ze sebe děláme deb1ly? Proč neřeknete, že ten kdo je schopen přehlídnout návěstidlo, které svítí a oslňuje v noci tak až to překáží, je prostě id1ot, který za kniplem nemá co dělat? Sám pan von Špilberk přizná, že si návěstidla všiml, že ví kde je, že nebyl překvapen, ale vymýšlí si nějaký problém, který s tou výzvou můžou blbci mít. Tak ať mají proboha, vždyť od toho jsou přece blbci ne?