T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Tak stourani vsudemozne neni argument, a to, ze 14 a 15ky jedou min 5 je dane uz ridici elektronikou, ne radicem. T6 je taky na ruku a muzes smrdlat. Chovani vozu se tim nezmeni a nebudes muset resit tvrde/mekke pedaly a jejich podivny sklon, ze ktereho ti muze sklouznout noha, kdyz si ji tam nemuzes oprit, ne? 
-
von Špilberk
- Uživatel
Já taky nevím, co máte pořád s ručními řadiči. Pedály a RPéčko je ideální spojení. Za jízdy se můžu klidně jednou rukou šťourat v nose a druhou škrábat na zadku, a v pohodě jedu.
Navíc při potřebě pomalé jízdy (třeba když se protahuju kolem aut) si s pedálem pěkně vyhraju: když chci jet 2 km/h, tak je bez problémů plynule jedu. 15T (14T) umí plynule minimálně 5 km/h a to je někdy moc, takže musím cukat pákou sem a tam jak blb.
Výhradu mám ovšem k pedálům u RPV a Wan, kde je často "pěkná" kombinace příliš tuhé jízdy + příliš měkké brzdy (nemůžu si tam volně položit nohu, protože to hned brzdí) a taky mají ty pedály často podivný sklon.
Navíc při potřebě pomalé jízdy (třeba když se protahuju kolem aut) si s pedálem pěkně vyhraju: když chci jet 2 km/h, tak je bez problémů plynule jedu. 15T (14T) umí plynule minimálně 5 km/h a to je někdy moc, takže musím cukat pákou sem a tam jak blb.
Výhradu mám ovšem k pedálům u RPV a Wan, kde je často "pěkná" kombinace příliš tuhé jízdy + příliš měkké brzdy (nemůžu si tam volně položit nohu, protože to hned brzdí) a taky mají ty pedály často podivný sklon.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec! Ručních řadičů je tu tři řitě, tak nechtějte s nima kazit ještě erpéčka! Fuj!
-
gabuliatko
- Uživatel
Tramvaj se nedobíbá, na tramvaj se čeká.DG7021 píše:Takhle se může ptát jedině člověk, který nikdy nedobíhal soupravu RP.
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, T3R.P nejezdí jenom v Praze. Třeba to už v jiných městech ČR schválili.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
U toho řadiče jsem pochopil ten problém s potřebou schválení DÚ, ale tyto 1000 a jedna drobnost... 
Karosák píše:K sockizaci RPcek me jeste napadlo: Na doplneni tlacitek dvc vne vozu u prvnich a poslednich dveri pri PO ckach take asi nedochazi, ze?
Samozřejmě, že ne. Stejně tak by mě zajímalo, proč vozy po PO nemohly dostat ruční řadič. A cenu už v dneska neberu jako argument.
Takhle se může ptát jedině člověk, který nikdy nedobíhal soupravu RP.9001 píše:A jaký by to mělo smysl? Současný počet je celkem dostačující.Karosák píše:K sockizaci RPcek me jeste napadlo: Na doplneni tlacitek dvc vne vozu u prvnich a poslednich dveri pri PO ckach take asi nedochazi, ze?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Urychlení odbavování v zastávkách s nižší poptávkou, kde lze smysluplně využívat DVC 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A jaký by to mělo smysl? Současný počet je celkem dostačující.Karosák píše:K sockizaci RPcek me jeste napadlo: Na doplneni tlacitek dvc vne vozu u prvnich a poslednich dveri pri PO ckach take asi nedochazi, ze?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K sockizaci RPcek me jeste napadlo: Na doplneni tlacitek dvc vne vozu u prvnich a poslednich dveri pri PO ckach take asi nedochazi, ze?
Po půl roce opět jezdí 8513 
Máš pravdu takže jsou s plasťákama 8407,8332,8349,8220 a nově 8330
A myslím, že podle fotky z dílen teď i 8220.prcek píše:Vím jenom že je 8407,8332 a teď nově 8349kruťák píše:Mohl bych poprosit nějakou dobrou duši, která by mi napsala seznam vozů, kde jsou aktuálně plastové Fainsy? Vím zatím o 8407, dnes jsem viděl fotku 8332, na které to vypadalo jako Fainsy, tak pro jistotu ověřuju. Vřelý dík!
Vím jenom že je 8407,8332 a teď nově 8349kruťák píše:Mohl bych poprosit nějakou dobrou duši, která by mi napsala seznam vozů, kde jsou aktuálně plastové Fainsy? Vím zatím o 8407, dnes jsem viděl fotku 8332, na které to vypadalo jako Fainsy, tak pro jistotu ověřuju. Vřelý dík!