Karosák píše:Aha, tak to toho bude opravdu víc, protože úsek pod mostem Inteligence má necelých 200m a ten u NM asi 150m. Ta pole v Braníku jsou pro KOMOKo, Hostivař, nebo Bělohorskou?

Já furt žiji s přesvědčením (které mi právě potvrzuje MOP), že budou letos kompletně (= vyměněné veškeré "žebříky" a jejich podklad) REKO TT od výhybek Braník po "obloukovou" estakádu za Nádražím Modřany ZC ve dvou úsecích (které při poslední REKO dělány nebyly):
1.) přes nácestné zastávky Nádr. Braník a Černý kůň -
cca1,2km
2.) od začátku zastávky Modřanská škola ZC po začátek nájezdu na estakádu za Nádražím Modřany ZC -
cca 690m
S tím, že v místech těch dvou obousměrných OR20 po loňské povodni skutečně očekávám zemní práce do znatelně větší hloubky.
Zároveň doufám, že bude něco výrazně děláno s "železy" na "obloukové" estakádě za Nádražím Modřany ZC - nejlépe výměna současných stykových (které mají viditelně tendenci se napřimovat = z plynulého oblouku dělat oblouk s lomy ve stycích/spojích jednotlivých navazujících kolejnic) za nové bezstykové.
O nějakých dalších pracích dál k obratišti Sídl.Modřany jsem neslyšel a ani si nemyslím, že by to stav TT po posledních REKO a opravách potřeboval.